Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
j dik to je ono
-
xjojox2246
Star
Znanam pesnicku v ktorej sa spieva Na na na na nana na na na na....speva to nejaka baba a neni to Kristinia DeBarge - Goodbye
dakujem za ochotu
dakujem za ochotu
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie je to toto?:
-
xjojox2246
Star
neni to ona
skus to este nejak blizsie specifikovat, takych skladieb je vela 
-
xjojox2246
Star
hrava sa to dost v radiu viva a aj na radiach Europa 2 a Expres
Caute, hladam jednu pesnicku, spieva ju žena a je to niečo ako: in your head, in your head, somewhere, somewhere...a ku koncu ešte: é, é, é, ó, ó, ó.
A znie to tak trochu, ako keby to spievala falošne, ale to tak ma byt, viac bohužial neviem, dik za pomoc.
A znie to tak trochu, ako keby to spievala falošne, ale to tak ma byt, viac bohužial neviem, dik za pomoc.
xanderhell: Cranberries - Zombie?
Vdaka, je to ono 
Ahojte, nevie niekto nazov? Poskladal som pribliznu melodiu 
- Prílohy
-
- Secret.mp3
- (154.13 KiB) 352 stiahnutí
xjojox2246 napísal:Znanam pesnicku v ktorej sa spieva Na na na na nana na na na na....speva to nejaka baba a neni to Kristinia DeBarge - Goodbye
dakujem za ochotu
a to sa tam spieva doslova ze na na nana na na na ?? ak nie tak skus kuk sem:http://www.europa2.sk/srv/www/content/s ... hart.shtml
miso podla tej melodie mi to pripomina iba hymnu eu, respektive beethovenovu odu na radost:
neoiron: Nie je to ono..ale dik za snahu.
Ako sa volá tento song?
cawte ... zhanam pesnicku, ktora teraz casto ide na disney channel ...v reklame ... ked predstavuju filmy ktore budu davat o 12 a o 19.... spieva sa tam o ou story I ... o ou story I ... everybody story I and mama he knows .... neviete nahodou co je to zac ? ...
-
nejakymarko
Addict
nepoznate to niekto? nasiel som to v pc v albume od KeShy pod nazvom Dancing with tears in my eyes, ale ked dam ten nazov do youtube, tak vyskoci uplne ina pesnicka a tato sa tiez nejak nepodoba na styl keshy.
dik za pomoc
Vau, dobrá pesnička....
Neviem nič nájsť, ale vyrozumela som slová že : daddy in jailhouse mommy in the kitchen, ale google mi aj tak nepomohol
Mne sa veľakrát stalo že čo to ľudia uploadovali tak si tam hodili vlastnú tvorbu aby sa takto šírila daľej, ale väčšinou to aj nazvú nejak v tom albume
Neviem nič nájsť, ale vyrozumela som slová že : daddy in jailhouse mommy in the kitchen, ale google mi aj tak nepomohol
Mne sa veľakrát stalo že čo to ľudia uploadovali tak si tam hodili vlastnú tvorbu aby sa takto šírila daľej, ale väčšinou to aj nazvú nejak v tom albume
-
nejakymarko
Addict
ved prave ze tam su normalne pesnicky od keshy, len ta jedna je nejaka...krajsia