mohol by mi niekto z týchto obrázkov spraviť transparentné (namiesto bielej nech je priehladná). Potrebujem to do prezentácie a vyzerá to dosť blbé také biele.. thx
// chrono: len neviem, či tam chceš mať skutočnú priehľadnosť (rozumej: neviem, či sa ti tie png súbory zobrazia dobre tam, kde to potrebuješ [kedže MS si s priehľadnosťou nerozumie najlepšie ])
chcem poďakovať "chrono-vi".... za úpravu fotiek ... dodržal čo slubil, to sa cení, lebo dnes je taká doba že každý len kecá a skutek utek...
CHRONO díkes
Cawte vsetci potreboval by som help s Logom na tricko. Sme rozsirovatelia street stunts na Slovensku a mame vytvoreny team NO LIMITS, ktory reprezentuje ss na roznych vystupeniach atd, ale stale nemame tricka. CHcel by som poprostit dakoho komu by sa chcelo pomoct ci by ne helpol s navrhom na tricko. V predu nieco na lavej strane tricka malym, ze TEAM NO LIMITS a pri tom nejaky s tychto dvoch obrazkov orezany ten co akurat skace, len take orezane a vyplnene prikalad bielou. A na zadok tricka nejakym velkym napisom STREET STUNTS. Dakujem za pomoc all. Ked sa vam bude chciet mozte pozriet aj moje nove vidko aby ste vedeli o co ide:)
Cafte, potreboval by som do dnesneho vecera spravit v nasledujucom obrazku ciary (aby boli vidiet pod papierom) ktore su na podlozkach pre spravny sklon pisma. Potrebujem to pre spoluziacku. Dakujem pekne.
Ocenim kladnou karmou.
PS: Nech su medzeri medzi ciarami rovnakej dlzky 1 cm.
No a ja by som chcel Vás poprosiť aby ste mi spravili etiketu na bagetu, môžte potom dať nejaké no rip alebo hocičo také, len by som potreboval inšipiráciu a tak musím vidieť nejakú dobrú prácu aby ma napadli dobré veci. Takže moc mockrát dík vpred k+
Dobrý den,
jak mám dát na svůj web login aby lidi nelezli do určitejch části proto chci ten login jak ho tam dát je na to html?nebo sem si stáhnul web už s loginem ale lofin nejde co mám nastavit
ev1L napísal:Dobrý den,
jak mám dát na svůj web login aby lidi nelezli do určitejch části proto chci ten login jak ho tam dát je na to html?nebo sem si stáhnul web už s loginem ale lofin nejde co mám nastavit
Nechcel som zakladat novu temu tak pisem tu, ako si davate take pekne pismenka pod obrazky ktore mate na tomto fore ?? dik // napriklad Lord 3d alebo chrono na tom obrazku v profile maju svoje meno ako sa tam da dat takymi peknymi pismenkami . Urcite nie cez skicar:)