Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
ten prvy je krasny....prezradis mi skade mas material pls?
a tu je aj moj banner len musis kliknut nan aby blikalo
a tu je aj moj banner len musis kliknut nan aby blikalo
- Prílohy
-
- banner.gif
- (57 KiB) 241 stiahnutí
Hmm, aj by som spravil niečo.. ale bude to len ďalšie tuctové warez fórum s podtuctovo nízkym počtom užívateľov.. Takže prakticky to nemá zmysel.. Ku koncu dodám, že ak budeš brať Nestikov návrh ako header, bude to sakramentsky ťažké zapracovať do pozadia.. Dalo by sa to riešiť prechodom do svetlej/tmavej farby ale stále to webu nebude pasovať, lebo kvalitný template podobnej farby ako logo nenájdeš a ani si sám farby nepoedituješ.. to Ti vravím už teraz. A k tomu animovanému logu: Len ako keby tam blikala vrstvá modrého písma.. objaví sa - zmizne, objaví sa - zmizne.. A navyše ani frekvencia striedania sa nie je vhodná.. Buď by som to dal rýchlejšia a upravil to, aby sa len farba písma/stroke menila alebo ja neviem čo.. Teraz by ma banner odradil od návštevy webu. Neber nič z toho čo som napísal ako kritiku, ale ako radu do budúcnosti.. Peace.
Niečo takéto.. neni to návrh finálny, len aby si videl rýchlosť striedania frameov, ako dobre pôsobí v banneri odlesk v písme atď.. Inšpiruj sa a sprav svoje, tie písmena len tak som tam tresol. + prikladám čisto odlesk frame.
- Prílohy
-
- Final.gif
- (105.56 KiB) 231 stiahnutí
-
- 6adresa.gif
- (38.12 KiB) 236 stiahnutí
Neni to dobré, som písal.. do banneru som natlačil prvý font, ktorý mi prišiel pod ruku, s každým textom som spravil frame a potom to pozliepal dokopy.. Len aby si videl prechody medzi snímkami, že najdlhšie má byť frame s adresou, tie otázky by mali nejak dynamicky ísť.. a ešte lepšie by bolo, keby tie otázky len tak neskákali, ale predtým, ako sa vystriedajú sa jedna rozplynie postupným znížením opacity zo 100 na 0 a následne druhého framu z 0 na 100.. proste treba sa s tým baviť, sám si musíš nájsť vhodný spôsob.
PS: Banner som spravil cez Adobe Photoshop CS2 a zanimoval som to v GIF Movie Gear či jak sa to volá, lebo sa mi to tam zdá prehľadnejšie ako napr. v ImageReady - tomu som neprišiel na chuť a používam ho len na zmenšenie veľkosti GIF súborov, GIF Movie Gear má lepšie nastavenie časovania, ľahšie sa v ňom robí, menšia záťaž PC a tak..
PS: Banner som spravil cez Adobe Photoshop CS2 a zanimoval som to v GIF Movie Gear či jak sa to volá, lebo sa mi to tam zdá prehľadnejšie ako napr. v ImageReady - tomu som neprišiel na chuť a používam ho len na zmenšenie veľkosti GIF súborov, GIF Movie Gear má lepšie nastavenie časovania, ľahšie sa v ňom robí, menšia záťaž PC a tak..
Userbary robím, ale žiaden konkrétny systém na vyhľadávanie zdrojov nemám, proste zadám do Googľu to, čo potrebujem a vyberám si, čo bude najlepšie.. samozrejme, pozerám na to, aby sa dbalo dobre vyrendrovať, lebo do userbaru idú veci bez pozadia a pod. Ale nič konkrétnejšie, proste čo Ťa zaujme, to tam môžeš dať..
prosím vás neurobil b mi niekto banner:
prosím vás neurobil b mi niekto banner?
pls.......
Kód: Vybrať všetko
www.download-world.xf.cz-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: prosím vás neurobil b mi niekto banner:
Daj rozmerybeni93 napísal:prosím vás neurobil b mi niekto banner?pls.......Kód: Vybrať všetko
www.download-world.xf.cz
Mohol by niekto šikovný upraviť tento obrázok tak ako by som chcel?
http://www.hojko.com/images/prilohyy/vi ... mb_351.jpg
To V by som chcel aby bolo strieborné, tie ako krídla aby boli červené a pozadie čierne.
Na to strieborné V a červené krídla dajte nejaké pekné efekty (tiene, ohraničenie...), ako uznáte za vhodné.
Ja som sa niečo pokúšal spraviť ale dostal som sa max. na V, ešte neviem s PS robiť tak ako niektorí tu:
http://www.hojko.com/images/prilohyy/2_544.png
Ak by bolo možné, tak s obrázkom mi sem prosím dajte aj psdčko, aby som si to keď tak mohol ešte upraviť. Moc by ste mi pomohli.
Díky moc
http://www.hojko.com/images/prilohyy/vi ... mb_351.jpg
To V by som chcel aby bolo strieborné, tie ako krídla aby boli červené a pozadie čierne.
Na to strieborné V a červené krídla dajte nejaké pekné efekty (tiene, ohraničenie...), ako uznáte za vhodné.
Ja som sa niečo pokúšal spraviť ale dostal som sa max. na V, ešte neviem s PS robiť tak ako niektorí tu:
http://www.hojko.com/images/prilohyy/2_544.png
Ak by bolo možné, tak s obrázkom mi sem prosím dajte aj psdčko, aby som si to keď tak mohol ešte upraviť. Moc by ste mi pomohli.
Díky moc
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP