Zdravím,
Mám menší problém s monitorom.
Už dlhšiu dobu pozorujem občasné prebliknutie monitora a to konkrétne na stotinu sec sa ako kebyže vypne a hneď naskočí človek to postrehne ale okrem toho sním nie je vôbec nič.
Kábel je tam správne zapojený takže som vylúčil možnosť, že by bol do bedne alebo do monitora kábel slabo zastrčený.
Začalo to krátko potom čo som menil bedňu za novú.
Má niekto z Vás podobný problém?
Ďakujem
Preblikávanie monitora
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preblikávanie monitora
Preblikne na bielo alebo zhasne a rozsvieti sa?
zhasne na čierno ale naozaj len na stotinu sekundy a hneď nabehne ako by sa nič nestalo
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
V tom pripade zdroj, bude v nom nieco zle bud kondiky, alebo nejaky tranzistor zblbne ... alebo prehreje... ako casto to robi? raz za hodinu? dve?
presný počet som moc nerátal,teraz mi to napr nerobí vôbec,skúšal som aj dotláčať kábel tak neviem,pokiaľ sa to nebude opakovať tak nakoniec to možno bolo len v kábli, uvidím čo a ako.
-
alachachbar
Novice
caute..toto iste robi aj mne..pri tom som už menel zdroj nema ani rok a pred 3 rokmi som menel graficku
dnes mi napriklad PC naskočel ale monitor mi preblikaval z čiernej na bielu a na čiernu..a naskočela mi obrazovka tak ako ked STV1 nevysiela a ma tam tie pasiky roznych skalieb farieb..po reštarte mi PC zas znova beži ako nič..kable su dotlačene..urobi to fakt raz za čas
dnes mi napriklad PC naskočel ale monitor mi preblikaval z čiernej na bielu a na čiernu..a naskočela mi obrazovka tak ako ked STV1 nevysiela a ma tam tie pasiky roznych skalieb farieb..po reštarte mi PC zas znova beži ako nič..kable su dotlačene..urobi to fakt raz za čas