Prechod: Orange -> O2 -> Orange

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Prechod: Orange -> O2 -> Orange

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Prešiel som z Orangu do O2 kvôli tomu aby som potom mohol opäť do Orangu kvôli tej 5 € zľave každý mesiac. Prenos čísla sa mal uskutočniť 14.4. t.j. dnes. Ráno som nemal signál ani na Orange ani na O2, nevedel som kde je problém, ale potom som si uvedomil že mi z O2 prišla nová SIM karta. Dal som ju do mobilu a prišla mi SMS: "Váž. zák. vitajte v O2. Vaše č. sme úspešne preniesli do našej siete. Objavte všetky výhody O2 Fér s platbou na fakt.". To znamená že som v O2.

Môžem si už DNES, resp. teraz hneď preniesť číslo späť do Orangu? Alebo mám radšej počkať ešte jeden deň?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Prechod: Orange -> O2 -> Orange

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie je tam žiadna lehota, takže áno, môžeš. Neviem ale či sa tie bonusy netýkajú iba nových čísel. Ak si u nich už bol zákazníkom (s tým číslom), možno bonus nedostaneš. Neviem presne ako to funguje, ale trošku sa mi zdá divné že by takéto prípady nemali ošetrené. Aj všade na nete sa píše že lepšie je kúpiť si simkartu v tescu za pár centov bez kreditu a nechať si ju preniesť.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Vychádzal som z tohoto príspevku z témy, ktorá sa tu pred časom riešila. -> viewtopic.php?p=2155430#p2155430
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

no daj si pozor na toto:
http://androidportal.zoznam.sk/2015/04/ ... enu-10-mb/

Takisto som presiel z O2 do Orange a dal som si: Sova 5 + 700MB balicek za 1,99 eur. Po odpocitani 5 euroveho bonusu za prenos cisla to je 1,99 eur mesacne. Teraz tato moznost v podstate uz nie je dostupna...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

To už viem... Pôvodne som to chcel, no ale musel som si dať Sovu 10, kde mám 10 € kredit (asi 100 min.), 100 MB net + k tomu balík 700mb net za 1,99€. Takže by som mal vlastne platiť 6,99 € za 10 € kredit + 800 MB net (ak odpočítam 5 € bonus za prenesenie čísla).

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2015, 15:38)
audiotrack napísal:Neviem ale či sa tie bonusy netýkajú iba nových čísel. Ak si u nich už bol zákazníkom (s tým číslom), možno bonus nedostaneš. Neviem presne ako to funguje, ale trošku sa mi zdá divné že by takéto prípady nemali ošetrené. Aj všade na nete sa píše že lepšie je kúpiť si simkartu v tescu za pár centov bez kreditu a nechať si ju preniesť.
Dnes mi volali zo zákazníckej linky a vraj oni neriešia či to číslo už predtým bolo v Orange-i. Dokonca mi pani povedala, že pre budúcnosť keby som opäť nebol spokojný a zvažoval prechod k inému operátorovi, mám sa zastaviť na pobočke kde by mi dali (presnejšie povedala, že výnimočne pre mňa) výhodnejšiu ponuku a celý tento proces s presunom čísla som mohol preskočiť.
Napísať odpoveď