Preco nemozem zalozit nasledujucu temu??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

Preco nemozem zalozit nasledujucu temu??

Príspevok od používateľa Tina Turner »

Pred chvilousom zalozil temu s nazvom: "Téma alebo príspevok, ktorý požadujete, nebol nájdený"

do nej som napisal: "..."
nasledne bola vymazana.
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu (smajlíky...). Tieto príspevky budú vymazané a užívateľ bude potrestaný. Pokúste sa obmedziť počet smajlíkov v príspevkoch.

- v sprave boli napisane 3 bodky, tema sa nachadzala tesne nad temou - absurdne temy - cize to znamenalo zjavnu recesiu a tie 3 bodky v tom pripade nadobudli vecny vyznam.

Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum.

Fajn - ale neberte to ako vyhradu, ale ako navrh na zlepsenie.

Pravidlo 19:
Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...

"Téma alebo príspevok, ktorý požadujete, nebol nájdený"
Myslim, ze nazov temy hovoril, o tom, co sa v nej bude prejednavat. (Prispevok tam nebol najdeny)

Pravidlo 25:
O zamykaní a mazaní tém rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto témy by ste zamkli. Nechajte to na posúdenie moderátora.

Ja by som rad temu otvoril.

Pravidlo bez cisla:
Vedenie fóra nie je povinné nikomu vysvetlovať dôvod uväznenia.

Ak ma uväznite, chcel by som, aby ste mi vysvetlili preco. (Nie ste povinni, ale to nevylucuje moznost vysvetlit mi to)
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

...celkom nechápem, ale zrejme si omylom klikol na tlačítko :arrow: Nová téma, miesto :arrow: Nový príspevok :wink:

//GothaR: Toto by mi fakt nebolo napadlo!! :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

jin napísal:...celkom nechápem, ale zrejme si omylom klikol na tlačítko :arrow: Nová téma, miesto :arrow: Nový príspevok :wink:
Ale kdeze, typek len chce byt zaujimavy, ze nasiel sposob ako zalozit absurdnu temu.
K teme: tie 3 bodky nemozu mat vecny vyznam ak su osamotene, tak sa upokoj.
Zamknuté