preco nie sme vo vztahoch uprimni? (aj baby aj chalani)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

krupica_dnb napísal:no tak ja mám zatiaľ len takéto skúsenosti, že mi to tiež niekto len odkázal a čo nenávidím ešte viac, sú SMS....
ti poviem! to je 500x horsie ako proxy! nechapem preco tak ludia riesia vztahy... :roll:
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

hm, no ja si myslim, ze uprimnost vo vztahu je jedna z najdolezitejsich veci....ja by som radsej prijala priamu odpoved, aspon clovek vie, na com je, a prestane si robit nejake zbytocne nadeje do buducna..ze este by predsa len mohlo nieco byt...o rok, o dva...viem, ze je to tazke, ale si myslim, ze najlepsie, ako druhemu odkomunikovat taketo zalezitosti, je osobne...najma ked sa s niekym clovek rozchadza...vtedy to tomu druhemu takpovediac aj trochu dlzi, kedze s nim stravil isty cas...a co sa tyka odkazovania si po kamaratoch, neviem, mne osobne sa takyto styl nepaci...to sme robili na zakladnej skole...ale myslim, ze dospeli ludia vedia toto vyriesit aj inak....:)
jackb
Redeemer
Redeemer

aaliyah napísal:a co sa tyka odkazovania si po kamaratoch, neviem, mne osobne sa takyto styl nepaci...to sme robili na zakladnej skole...ale myslim, ze dospeli ludia vedia toto vyriesit aj inak....:)
presne tak, a pripomenulo mi to preco odkazovala "ta moja"... :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja sa snazim byt uprimny a ziadam to aj od svojho okolia...Bez klamstiev sa mi vyriesilo spusta problemov...To je holy fakt...
Neviem preco to baby robia,aj mne sa to stalo...A tiez sa mi to velmi nepacilo...mam radsej stare zname face-to-face...Aj ked je to niekedy tazsie,vzdy danu osobu respektujem,pretoze ma aspon kusok odvahy mi to povedat do oci... Tolko moj nazor..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mne holka povedala rovno do oci,ze u nej nemam sancu,ale tvaril som sa akoze som v pohode ale vo vnutri so mnou drblo poriadne. :cry:
bamborka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bamborka »

preco sme take?? neviem..ono sa tazko vravi pravda do oci..chapes teraz pozerat jak tomu chalanovi setky iskrisky uhasli... sak to by nas trapilo... ASI :twisted: ale no proste je to tak...ja neodkazujem po inych ani im to nepoviem z oci do oci...proste prestanem sa s nimi stykat alebo zmenim postaoj..nech pochopia ze niesom pre nich je to tak omnoho elspie... :roll: myslim si
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja sa snazim byt co najuprimnejsi a zatial sa dari :) a verim ze aj moja holka je ku mne uprimna..
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

bamborka napísal:ani im to nepoviem z oci do oci...proste prestanem sa s nimi stykat alebo zmenim postoj..
:hmm: Ak s nim bez slova prerusis kontakt, tak je to podla mna od teba velmi neseriozne a.. detinske ? Mozno.. Skor zbabele. Zivot nie je len prechadzka ruzovou zahradou a chlapec ma nepisane pravo vediet, co sa vo vztahu deje. Tym, ze z nicoho nic zo vztahu "utecies" mozes chlapcovi sposobit vycitky svedomia a ine nepekne myslienky. Nie kazdy sa s "okaslanim" vyrovna lahko a dobre a nepomoze mu to ani v pohlade na dievcata, pretoze ludia v mladsom veku maju tendenciu generalizacii na opacne pohlavie a pomysli si, ze "baby su svine" a pod. a jeho pohlad na baby sa zmeni k horsiemu, co neni bohvie co. Podla mna je lepsie, ked mu osobne povies do oci pravdu a nerobis taketo zbabelosti, pretoze to pre neho moze byt horsie ako samotne odmietnutie. Ked ho odmietnes, tak sa bude mat nejaky ten cas velmi zle, ale je to skuska a ked sa s tym vyrovna, tak pri dalsom odmietnuti to bude mat uz lahsie, pretoze uz bude priblizne vediet, ako sa s tym ma vyrovnat a jeho city budu v tomto smere o cosi pruznejsie. Takze (aspon) v jeho zaujme nebud zbabela ;). Dakujem ti za tych chalanov, ktorym to povies do oci :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q napísal::hmm: Ak s nim bez slova prerusis kontakt, tak je to podla mna od teba velmi neseriozne a.. detinske ? Mozno.. Skor zbabele. Zivot nie je len prechadzka ruzovou zahradou a chlapec ma nepisane pravo vediet, co sa vo vztahu deje. Tym, ze z nicoho nic zo vztahu "utecies" mozes chlapcovi sposobit ... ...
O akom vzťahu hovoríš? Debata nerni o kopačkách, kedy sa chce baba rozísť s chalanom, ale o tom ako mu povedať, že ten vzťah ani s ním nechce... teda tak som to ja pochopil... takže tvojareakcia je trochu z cesty. :wink:
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

aby ten vztah dlhsie vydrzla nie? :o
jackb
Redeemer
Redeemer

havranimuz napísal:aby ten vztah dlhsie vydrzla nie? :o
hej ale za taku cenu... u mna su hodnoty ine...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ak ti amm pravdu povedat nechapem take abby ktore odkazuju po svojich kamoskach ze nemaju zajem o chalana alebo proste ze ho maju v pazi.. ja osobne sa snazim chalanovy o ktoreho nemam zaujem lebo k nemu nic necitim povedat co najkrajsie ... lebo viem ako boli ked vasodmietne niekto koho milujete... preto sa dokazem postavit k tomu z oci do oci a vraviet to co citim v srdci.. snazim sa mu vysvetlit preco s nim nechcem byt a tak... ale chcem snim ostat kamaratka.. lebo ked viem ze ten clovek je uzasny tak cchem byt kamoska.. no je len na nomm ako sa zachova.. ale vravim nieje fer u bab aj chalanov ze odbijaju druhu osobu po kamosoch alebo cez smsky.. treba na to osobne stretnutie tych dvoch osob... :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

preco nie sme vo vztahoch uprimni? (aj baby aj chalani)

Ja myslím,že problém je v tom, že sa bojíme byť úprimný a súčasne sa bojíme úprimnosti. Úprimnosť je určite tou najspravnejšou cestou ale aj najťažšou.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

So mnou sa tak rozisla pred 2 mesiacmi baba z ktorou som mal 3mesacny vztah ... proste zo dna na den ticho ...
A to je najviac bolestivy rozchod ... asi po 2 tyzdnoch som stretol jej spoluziacku a kamaratku ....ta sa mi strasne ospravedlnovala ze mi to nepovedala ale Ze uz pri 2 mesiaci si bola neista ... a ze kvoli mojmu vztahu sa s nou pohadala .... ze tvari sa 2 mesiace jak zalubena a potom zrazu nie
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak ja osobne mam s tymto skusenosti iba take, ze som bol uprimni ja a aj ta baba. Stalo sa mi taketo nieco v oboch smeroch a vzdy sme si to povedali priamo do oci. Samozrejme, bolelo to ale pre mna je v zivote velmi dolezite vzdy vediet na com som. A ked Vam niekto taketo veci hovori do oci, aspon citite, ze si si vas do urcitej miery vazi ako cloveka, co tiez podla mna pomoze viac, nez ked vam to po niekom odkaze a vy si potom pripadate ako jeden z mnohych.
jackb
Redeemer
Redeemer

co je najvacsia "srnda", ze ta baba sa teraz sprava "jak by to nic"...
ale to bude asi fakt jej vekom :roll:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo vsetko koreni z toho ako sa ten clovek sprava k okoliu a tak isto to bude aj vo vztahu... a jednoznacne sa to odvija aj od vztahu a od danej veci preco sme si to nevysvetlii pravdivo ale klamstavami .. vsetko zle je na nieco dobre ..ale to zas nevravim ze musime klamat ...treba byt UPRIMNY a nie len vo vztahoch
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Step256 napísal:treba byt UPRIMNY a nie len vo vztahoch
presne a ja to mozem potvrdit,,, s jednou osobkou ktru mam strasne rad, sme sa dohosli ze budeme k sebe 100% uprimny..a podla mna je to OK,,i ked niekedy ta uprminost dost zaboli,,ked vam ten clovek povie pravdu,,ze napr co citi,alebo co spravil..ale stale to stoji za to byt uprimni!! ja som za :-)
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

jackb: stalo sa mi nieco take ze som s tou osobou bol von odprevadil som ju a myslel som si ze vsetko je super kym som sa nevratil domov a na icq mi povedala ze radsej chce byt sama ze vztah jej nevyhovuje. Ako keby mi to nemohla povedat do oci.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Untitled napísal:jackb: stalo sa mi nieco take ze som s tou osobou bol von odprevadil som ju a myslel som si ze vsetko je super kym som sa nevratil domov a na icq mi povedala ze radsej chce byt sama ze vztah jej nevyhovuje. Ako keby mi to nemohla povedat do oci.
jj aj rozchod prostrednictvom smsky alebo icq ci pokecu je riadne 'odvazny'... tiez to takto neznasam, keby sa ta osoba radsej odvazila a povedala to do oci a rovno si to vydiskutovala ale nie, proste iba napisu ze prepac nefungovalo by to... aaaarg :evil: ... proste ludia neschopni konfrontacie :roll:
Napísať odpoveď