Preco su zeny taketo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

no neviem, ja mam rocny vztah, a som si 100% isty,ze ma moja druha polovicka nepodvedie... :) S takou ako si ju opisal by som urcite nechodil...!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vies... mozno sa tu pise prave o tebe a tvojej priatelke, vylucit to nemozes :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

proste typicka teenegerka, uziva, vyuziva, klame, nevie co chce, celkovo je blba a pravdepodobne jej nedaju vodicak, co natom nechapes? :D
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

Sheep napísal:proste typicka teenegerka, uziva, vyuziva, klame, nevie co chce, celkovo je blba a pravdepodobne jej nedaju vodicak, co natom nechapes? :D
co nechapem? ono to nie je len o nej...to je tema do ineho fora a na dlhsie...nechapem, ako mozu ludia robit nieco taketo a pritom sa tvarit nevinne...to uz suvisi s vela inymi vecami a nechcem ich tu rozvadzat?

P.S.: naozaj si myslis, ze jej nedaju vodicak? :P
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Ja mam tiez jednu taku kamaratku a ona vravi ze to robi preto, lebo sa tym chce presvedcit, ze ci na neho ma....
Je to trosku primitivne, pretoze si myslim, ze keby sa ja ponuknem hocijakemu chlapovi alebo neviem co a vidi z mojej strany zaujem, tak si myslim ze by neodmietol uz len pre to ze sa zabavi a dostane sex...Takze je to podla mna blba vyhovorka....ale tak jej vec....ja sa nebudem do toho pliest...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hipollita napísal:...
Hipollita ja by som ti odporucil nevykopavat tu neviem ake stare temy ktore su uz pasé
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Jasne, ospravedlnujem sa....nevsimla som si....terza som tu len tak z nudy, tak som odpovedala na vselico...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

na temy zaoberajuce sa vseobecnou tematykou moze odpovedat nie? aj ked omzno pribeh je individualny ale nazov temy mi prijde celkom vseobecny :)
Napísať odpoveď