preco vravi lubim ta?
-
last_knight
Light Professional
-
---Aaron---
Light Star
no tak ano moze to byt laska ale nemala si mu dat hned bagandzou po hlave mala si ho spoznavat ci to mysli uprimne alebo chce za tieto slova sex oral alebo spol vies ?? chalni su pekne pretvarky viem to na sebe
ze mami ??? heh ale nie podla mna si spravila blbost mohlo z vas byt nieco ale ked si mu nedala sancu tak je to dost blbe pre neho ak mu slo o to ze naozaj chcel tvoju lasku ak nie tak si spravne urobila myslim si ze po tyzdni je to moc kratka doba na to aby sa ludia spoznali ja by som to povedal svojej holke zamiloval som sa do teba a chcem ta nadalej spoznavat ale ze lubim ta po 7-8 dnoch
eee fakt ako ja by som sa aj tak hanbil este 
konecne niekto kto ma uplne pochopil......dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemjojcek napísal:no tak ano moze to byt laska ale nemala si mu dat hned bagandzou po hlave mala si ho spoznavat ci to mysli uprimne alebo chce za tieto slova sex oral alebo spol vies ?? chalni su pekne pretvarky viem to na sebeze mami ??? heh ale nie podla mna si spravila blbost mohlo z vas byt nieco ale ked si mu nedala sancu tak je to dost blbe pre neho ak mu slo o to ze naozaj chcel tvoju lasku ak nie tak si spravne urobila myslim si ze po tyzdni je to moc kratka doba na to aby sa ludia spoznali ja by som to povedal svojej holke zamiloval som sa do teba a chcem ta nadalej spoznavat ale ze lubim ta po 7-8 dnoch
eee fakt ako ja by som sa aj tak hanbil este
zaco dakujes ?? za to ze som to napisal lebo aj ja som sa vela krat popalil a teraz zazivam najuzasnejsiu lasku od svojej holky nikto mu nemoze taku dat ano moze a uz mi ju dala moja matka . !! ale ked zakryjem5-ula napísal:ale je to tak..naozaj..kujem
bola by som rada keby sme sa spoznali aj ked ja moc nemam casu a to ma mrzi...nooo ale ked sa len predsa streteme mame si co povedat..len je to zvlastne..necitim ze by to malo byt nieco viac a uz som to povedala aj jemu...tak neviem preco je taky...hm..MystiQ napísal:hmmm, no to je blbe(prenho) ... a len taka otazocka, co by mal podla teba urobit alebo lespie povedane, ako by to mal napravit, aby si nebola v soku z toho???
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
:)
Ja mam skusenost ze holka, ktoru som nepoznal akurat ona mna z videnia a na internete sme si cez pokec pisali, tak casom mi zacala pisat sms-ky. No ja som neodpisoval, neodzvanal a VOBEC sa mi nepacila! A ona napriek tomu pisala. Potom sme maly mensi konflikt a mi pisala ze je smutna a je jej do placu.
A ani som sa s nou osobne nerozpraval a zacala mi vypisovat ze som super a ze fakt so mnou chce chodit. To mi vraveli aj jej kamaratky ze ma stale spomina. A tak mi pisala ze ma "lubi". A to som s nou sa ani nestretol ani nic ine! Takze mozno ta ten chalan pozoroval dlhsiu dobu a zalubil sa do teba uz len ked si isla okolo! 
poradte mi pls
2 5-ula: Ahoj, ja prave riesim to iste - ale z presne opacnej strany. Spoznal som tento mesiac na sustredeni 1 fajn babu, boli sme spolu tyzden ale hned po troch dnoch som citil ze ju mam rad no proste som sa uplne do nej zblaznil. Je naozaj pekna ale ja citim, ze to nieje kvoli krase, ale kvoli tomu ze to je jedna uzasna osoba. Hned na druhy den sme boli spolu do druhej hore, rozpravali sme sa o svojich rodinach, kamaratoch, o svojich zasadach. Lenze ja to mam trosku horsie - ona je z popradu - ja z BA. Zajtra ale pride na 2 dni do BA a ja budem mat prilezitost jej povedat co citim - cez sustredenie som nenazbieral odvahu. Preto sa vas vsetkych pytam: MAM JEJ povedat co knej citim, aj ked je to baba, ktora si moze ziskat chalana ktoreho chce? Nebude jej to divne ako 5-ule? Ma vobec vyznam si pokazit taketo pekne kamaradstvo? sam si neviem na toto odpovedat...

ty musis byt riadne zmagoreny z nej. Da sa, ked sa chce, ale ona nechce tak to uz pochop. To ju chces nutit do niecoho, co ona vobec neciti. Nutit niekoho k laske to je chore. A pises hluposti, ked vies, ze to tu cita aj ona. Co tym chces dokazat? Myslis, ze sa ti hodi do narucia, ked tu trepes a pritom sa tvaris, akoby si ju ani nepoznal. Vsak mam pravdu 5-ula?Josh19 napísal:vsetko sa da ked sa chce
Mas pravdu lubit po tyzni je somarina ja som mal teraz tiez taky vztah,povedala my po 2tyznoch ze ma lubi a na 3tyzden sme sa rozisli bo ma podviedla,,,,,a ja dokazem lubit cajku ked ju poznam a urcite za 1tyzden sa to neda.5-ula napísal:nevravim ze laska na prvy pohlad neexistuje tvrdim len ze lubit je nieco silne a neda sa to citi po tyzdni..that´s all...
v podstate hej a zaroven vobec..my sme sa debatovali ale toto je forum a jedine co sme chceli bolo poznat vas nazor..uz ho vieme tak vam pekne dakujeme...prosex napísal:ty musis byt riadne zmagoreny z nej. Da sa, ked sa chce, ale ona nechce tak to uz pochop. To ju chces nutit do niecoho, co ona vobec neciti. Nutit niekoho k laske to je chore. A pises hluposti, ked vies, ze to tu cita aj ona. Co tym chces dokazat? Myslis, ze sa ti hodi do narucia, ked tu trepes a pritom sa tvaris, akoby si ju ani nepoznal. Vsak mam pravdu 5-ula?