Predavac "Zolo" na bazosi - skusenosti

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Predavac "Zolo" na bazosi - skusenosti

Príspevok od používateľa bajdvej »

Nemate niekto skusenosti s clovekom, ktory predava na bazosi pod tel. cislom 0905510041 a menom Zolo ? mail plichtovci@...

Ma za dobre ceny zrkadlovky, objektivy a televizory, vsetko nove so zarukou. Co sa mi ale kusok nezda je, ze ma tam aj par inzeratov kde je ine meno (andrea, miro) a ine mesto ... a medzi nimi napr. iPhone 4 za 200€ ...

Tak ci nahodou ste niekto nekupovali nieco od tohto cloveka. Ak ano, mohli by ste sa podelit o skusenosti, vdaka :)

http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... jmeno=zolo

Ma tam dost pozitivnych hodnoteni, ale minimalne na jedno som natrafil, ze si ho pisal sam. Tak mozno aj viacere.
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Predavac "Zolo" na bazosi - skusenosti

Príspevok od používateľa hezo »

mám s ním skusenosť. pozitívnu. kupoval som od neho nikon D5100 set s 18-105. seriozna zmluva o kupe absolutne ziadny problem. a bezkonkurencna cena ...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

aj frajerka kupovala zrkadlovku od neho a bola spokojna. sama v noci v nr so 600e a nezabil ju a neokradol takze zly clovek to nebude :D a ze bol mily a ked kupis drahsiu zrkadlovku da ti nabuduce este nejaku zlavu na objektiv a podobne vyhody.
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Pokial si nepotrebujes davat doklad o prijme do nakladov (dava tusim iba kopiu), tak spolahlivy je, hoci moze sa stat ze je problem sa mu dovolat. Byvaly kolega s nim kseftuje dlhodobo. Az mi je divne, ze na neho este danovaci neprisli za tolke roky :D
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bajdvej »

Vdaka, kupil som od neho fotak a som spokojny. Naozaj bol seriozny, mily, dobry pristup, vsetko ukazal, vysvetlil.
Marlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Marlo »

Uz dlhe roky .. bolo od neho kupenych veela tv. Velmi seriozny chlapik... predavaci sa maju co od neho ucit.
To ze sa mu neda niekedy dovolat tak to je tym ze je v zahranici.
Napísať odpoveď