Predcasna e.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Predcasna e.

Príspevok od používateľa beardie »

ked je najhorsie, treba zmenit polohu :P

//audiotrack: spam premazaný. Qwerty vie o IT asi toľko ako o ženách. Obe znalosti sú založené na televíznych programoch. Tým pádom ak skombinuje tieto dve témy, nemôže z toho vypadnúť nič iné, ako padá z nás ostatných na wc po zmiešaní sliviek s mliekom. Netreba na to reagovať, ak má qwerty potrebu vyjadrovať sa na súvislosti IT vs ženy, nech si založí vlastnú tému alebo blog na sme.sk. Predmetom tejto témy je niečo úplne iné
neborak:(
Novice
Novice

Príspevok od používateľa neborak:( »

Ahojte, ozyvam sa po case, problemom je kratka uzdicka kde vznika pnutie a velky stimul kde je vraj najvacsie centrum alebo inak najcitlivejsie miesto...Mam dohodnuty zakrok kde to spravia (nie obriezka) a vsetko bude fungovat ako ma. Povodne som to ani nechcel uz riesit ale mozno sa raz niekto najde a bude mu to napomocne, kazdopadne za rady dakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked ti nic nepomaha, tak ta operacia bude najlepsie riesenie pre teba. Daj potom po operacii vediet, ked "to skusis", ze ci to pomohlo.
Taane_Mahuta
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Taane_Mahuta »

Nazdar, čo sa týka predčasnej ejakulácie, netráp sa tým, to je najmä vekom, čím je človek mladší a menej skúsenejší, tým sa rýchlejšie jednoducho vystrieka, častokrát stačí len pomyslenie na osobu, ktorá ťa veľmi rajcuje a jednoducho ide to von. Odporúčam trénovať odďaľovanie ejakulácie, treba pravidelne masturbovať, trénovať a skúšať rôzne spôsoby stimulácie penisu a cvičiť tantru, jednoducho si aj teoreticky niečo naštudovať a potom prekticky vyskúšať, chce to len čas a trpezlivosť, ku kontrole ejakulácie pomáha aj aktívny spôsob života, beh, cvičenie svalov nôh, panvy a zadku. :)
neborak:(
Novice
Novice

Príspevok od používateľa neborak:( »

Je fajn ze sa snazis ako novy uzivatel prispievat vecnejsimi prispevkami ale tuto s tymi vseobecnymi radami nacitanymi z akozbalit si mimo...

Chlapi som po zakroku o mesiac uz budem moct zatial je to velmi citlive a zasite... vysledok sa objavi do 3 mesiacov... Inak zakrok odporucam kazdemu kto vaha a boji sa bolesti...Neboli to a je to 10 minutova operacia. O 3 mesiace ak nezabudnem vam napisem. Cavte

//autoeditácia príspevku (10 Apr 2016, 8:23)
Cavte, ozyvam sa 5 mesiacov. Zmena o 180 stupnov teraz vydrzim neskutocne dlho partnerka je spokojna a ja este viac sebavedomie vzrastlo...Odporucam kazdemu, 10 minut roboty 4 mesiace kym sa to spravi a je to :) inak podstupil som to v TN. Tak sa drzte, ahoj
Napísať odpoveď