Pred 63 dnami som sa rozhodol drzat dietu. Konkretne ide o 90dnovu rozlisovaciu dietu. A tu nastava problem. Dieta je nastavena na 90 dni pocas ktorych by sa cloveku malo upravi travenie do normalu a clovek by teoreticky nemal zazit az taky jojo efekt. Na zaciatku diety som mal 96 kg , pricom som sa vazil po dvoch mesiacoch a bol som na 71,5 kg. Co je brutalne velke schudnutie za tak kratke obdobie. Moj gol, v ktory som ani nedufal bolo dostat sa na 75 kg za 3 mesiace. Ubehli 2 a puf, 24,5kg prec. Mal som prestat chudnut a malo sa mi to len udrziavat.. no stale chudnem dalej, a preto chcem prestat s dietou. A navyse mam obavy o svoje zdravie kebyze mam schudnut este nieco viac. A navyse uz mam chut na normalne jedla.
Preto nasleduje otazka.. Myslite, ze ak teraz po 2 mesiacoch prestanem s dietou, nastane hned jojo efekt a budem priberat aj z "vody"?
Janse ze zo zaciatku to zvolnim do takej miery, ze prechod na normqalnu stravu bude pomaly a postupny, no predsa by mi prislo kvoli 1 nedokoncemu mesiacu zahodit 2 mesiace snazenia. Co vy na to? Prestali by ste?