Dobry den niesom si isty ci pisem spravne do tejto sekcie ale ma to suvislost s internetom tak snad to bude ok
Problem sa ma tak internet mi nejde v podstate tyzden v kuse predtym som mal stale problemy.Teraz mi to robi to ze ide 15min vypadne potom nejde den potom ide 6 hodin atd. Volal som tam a oni mi tvrdia ze nevedia co s tym je ze vsetko je u nich v poriadku a 6x za den mi volaju ci mi to uz ide a ci som restartol router.
Chcel som sa spyutat da sa ukoncit zmluvu na viazanost predcastne bez penalov ? Pretoze tolko problemov s tym stale mam ze neviem uz ako dalej . Steam mi blbne lagujem stale v hre potom nejde hento a potom zase hento [pevna linka + telka blbne].
Chcem proste prejst k t-comu kedze swan je uplne na nic a chcel som sa tu spytat o radu ci je to nejako mozne som viazany na 3 roky za cca pol roka by mi mala koncit zmluva lenze nechcem cakat pol roka na nieco a nie na takomto internete. Velmi vela ldui si pochvaluje aj support aj internet od t-comu tak preto by som vas rad poprosil o rady
Dufam ze to nieje v nespravnej sekcii
Prajem pekny zvysok sviatkov
Predcastne ukoncenie
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Predcastne ukoncenie
taketo veci najdes v zmluve, ktoru si podpisal z poskytovatelom
Toto iste robi teraz t-com a nejsom jediny koho poznam
zalezi od lokality 2 rok mam swan a nepostrehol som ani jeden vypadok ked bola chyba vzdy u mna.