Predstavenie rodičom - rady, skusenosti, postrehy ...
-
KatjushaMan
Novice
Jej mamca na mna raz vylete za domu ze jeeej marek som ta chcela spoznat ... tak som to myslel bolo to mesiac ci dva skor ak sme sa dali do kopy a holka mi vravela ze si mysli jej mamca ze spolu chodime ze po nu chalani nechodia aby isla vonku obvikle
A zobral som ju o 0745 vonku
ale neranajkovala lebo nebola hladna a ked som ju doviedol bolo 9 00 a myslela ze rodicia este spia lebo makaly dlho do noci 
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pamatam si na ten den,isiel som tam s vacsim strachom ako na matury
a pamatam si ze to bolo po celodennej lyzovacke,tak som bol skoro mrtvy...cely cas sa sedelo v obyvacke a viedla debata,tvaril som sa strasne inteligentne,LOL normalne sa rehocem ked si na to spomeniem,ale si pamatam ze "svokor" len sem-tam cosi povedal a iba prepinal telku,takze sa mal z toho vtedy zmiesane pocity,ale dopadlo to dobre a dodnes vychadzam s nimi viac ako super...dokonca mi jej tatko pozicia svoje auto 
Keď mal priateľ prvý raz prísť k nám, tak som nevedela, či je viac on nervózny alebo naši, nakoľko neboli zvyknutí na takéto "mužské" návštevy
Nakoniec dopadlo všetko super, ale keď som mala ísť ja prvýkrát k drahému na "zdvorilostnú návštevu", tak priznávam, že tráviace problémy som mala už tri dni pred tým... 
-
Trance.Boi
Light Expert
tati rad bych ti nekoho predstavil : toto je xxyy a mam ji rad.
co na tom resit ? aby mi nekdo rikal, tuhle ti zakazuju, ma divne nazory, oblika se extravagantne a nebo je prilis ticha ? tohle fakt s rodicema neresim a ani jsem nikdy neresil. Ale je pravdou to ze uz dlouho bydlim sam (jako bez rodicu)
co na tom resit ? aby mi nekdo rikal, tuhle ti zakazuju, ma divne nazory, oblika se extravagantne a nebo je prilis ticha ? tohle fakt s rodicema neresim a ani jsem nikdy neresil. Ale je pravdou to ze uz dlouho bydlim sam (jako bez rodicu)