Prehravac hudby? aky a preco?
Presne tak, aj mne úplne stačí to. Winamp je ešte z toho hladiska dobrý že viem jednoducho vyplniť 3-ID Tag. A ináč JetAudio počul som že RIP-uje aj s názvami, že číta CD text. Ale niečo čo konvertuje šikovno a rýchlo na MP3 je dobrý program DB-Music Converter. To je taký jednoduchý že to nemá ani prehrávač, ani žiaden skin. Proste robíš ako vo windowse, spustíš program, vyberieš si čo chceš konvertovať, tak napr. pri ripe si zvolíš D: akože CD mechaniku, zamodríš myškou a odklikneš, nastavíš si kam ti to má skonvertovať, a hlavné že môžeš nastavovať kvalitu MP3, 128 je klasika, môžeš aj vyššie, ale aj nižšie aby si ušetril napr. miesto na MP3 prehrávači.smejo napísal:winamp, wmp ... od toho prehravaca mi staci stop / play / pause... nic ine nevyuzivam
Takže aj Service Pack 1 je niečo ako plugin do windowsu? To som sa len tak pomimo opýtal, lebo keď má niekto windows bez toho, tak ani driver na zvukovku to nezoberie, a bez toho sú prehrávače nanič... Neviem kde to radili že vraj XP sám nakonfiguruje zvukovku... To nie. Na troch som už rienštaloval XP a nikde nešla zvukovka sama, bolo treba nainštalovať driver a tam kde neni ten SP1 plugin to nejde doteraz.plugin je cosi ako programovy doplnok, ktory ti rozsiri moznosti programu, pripadne zmeni jeho vzhlad a pod
Ale ako zvedavý človek si ton Foobar stiahnem a potom okritizujem či je dobrý. A raz som ešte mal aj nejaký Nero Media Player. To akože náhodou pri inštalácii Nera sa objavilo, lebo ono to inštaluje aj doplnky ako Vawe editor atď.
A ako sa to dá? Pošli mi prosímťa na súkromnú správu...Ja pouzívam najviac wmp 11 od vtedy co som z hojka zistil ako sa da oblbnut legalnost
Moja otázka. Media Player sa v XP dá tak minimalizovať že v tom minimalizovanom stave sú na ňom tlačítka a dá sa tak prpínať a netreba ho stále maximalizovať atď... Na domácom kompe sa mi to akosi samé spravilo ale na tom druhom v robote ho potrebujem tiež tak mať.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Klikni pravým na dolnú lištu daj panel nastrojov a zvoľ windows media player. =)MayDaySK napísal: A ako sa to dá? Pošli mi prosímťa na súkromnú správu...
Moja otázka. Media Player sa v XP dá tak minimalizovať že v tom minimalizovanom stave sú na ňom tlačítka a dá sa tak prpínať a netreba ho stále maximalizovať atď... Na domácom kompe sa mi to akosi samé spravilo ale na tom druhom v robote ho potrebujem tiež tak mať.
-
Andy130685
Novice
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa: