Prehravac hudby? aky a preco?

Informácie o software, ankety...
davidman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa davidman »

Ja mam iTunes kvoly iPodu ale ten je dost pomaly, podla mna Winamp je dobry
Plesak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Plesak »

u mna jednoznacne Foobar2000, nic viac nepotrebujem
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

mne stači winamp...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pouzivam teraz asi mesiac winamp 5.xx a ide prec z kompu, na 2.91 nic nema. neskutocne pomale, neohrabane.. adios.
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

ja som dlho pozival winamp... ale odkedy som formatoval tak som nechal iba ten wmp 11... a je mi to v podstate jedno... aj tak to mam furt minimalizovane....
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

foobar2000 audio player

najlepsi prehravac imho
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Winamp. nikdy som nemal iný. s týmto som veľmi spokojný, a neplánujem v blízkej a vzdialenej budúcnosti prejsť na nejaký iný.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kto mi vie poradiť .. nejaký prehrávač...
viete čo ja už strašne dlho čakám.. chcel by som prehrávač ktorý ked minimalizujem neotravume dole na lište ale je minimalizovaný v oblasti oznámení.. proste ako napr limewere, fičí dole minimalizované a neotravuj...
existuje niečo takéto aj u prehrávačov?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nahodil som naspat w 2.91 a som zase happy. prec s prerastenymi zbytocnostami:)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

smejo napísal:winamp, wmp ... od toho prehravaca mi staci stop / play / pause :D ... nic ine nevyuzivam
Presne tak, aj mne úplne stačí to. Winamp je ešte z toho hladiska dobrý že viem jednoducho vyplniť 3-ID Tag. A ináč JetAudio počul som že RIP-uje aj s názvami, že číta CD text. Ale niečo čo konvertuje šikovno a rýchlo na MP3 je dobrý program DB-Music Converter. To je taký jednoduchý že to nemá ani prehrávač, ani žiaden skin. Proste robíš ako vo windowse, spustíš program, vyberieš si čo chceš konvertovať, tak napr. pri ripe si zvolíš D: akože CD mechaniku, zamodríš myškou a odklikneš, nastavíš si kam ti to má skonvertovať, a hlavné že môžeš nastavovať kvalitu MP3, 128 je klasika, môžeš aj vyššie, ale aj nižšie aby si ušetril napr. miesto na MP3 prehrávači.
plugin je cosi ako programovy doplnok, ktory ti rozsiri moznosti programu, pripadne zmeni jeho vzhlad a pod
Takže aj Service Pack 1 je niečo ako plugin do windowsu? To som sa len tak pomimo opýtal, lebo keď má niekto windows bez toho, tak ani driver na zvukovku to nezoberie, a bez toho sú prehrávače nanič... Neviem kde to radili že vraj XP sám nakonfiguruje zvukovku... To nie. Na troch som už rienštaloval XP a nikde nešla zvukovka sama, bolo treba nainštalovať driver a tam kde neni ten SP1 plugin to nejde doteraz.

Ale ako zvedavý človek si ton Foobar stiahnem a potom okritizujem či je dobrý. A raz som ešte mal aj nejaký Nero Media Player. To akože náhodou pri inštalácii Nera sa objavilo, lebo ono to inštaluje aj doplnky ako Vawe editor atď.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

MayDaySK napísal:Ale ako zvedavý človek si ton Foobar stiahnem a potom okritizujem či je dobrý.
Tiež som tak rozmýšlal a stiahol som si foobar a od teraz iný prehrávač nepoužívam.. jednoduchý všetko čo potrebuješ jednoduché klávesové skratky proste pohoda a ešte aj konvertuje
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja pouzívam najviac wmp 11 od vtedy co som z hojka zistil ako sa da oblbnut legalnost ...,, dalej winamp je celkom v poho prehravac a co sa tyka filmov tak jednoznacne power DVD 7
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

no ja som mal najprv winamp3, potom foobar2000, ale na novom pc Evil Player, ale nesli v nom hotkeyz, tak som zase presiel na winamp (5.33) a nestazujem si :)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ja pouzívam najviac wmp 11 od vtedy co som z hojka zistil ako sa da oblbnut legalnost
A ako sa to dá? Pošli mi prosímťa na súkromnú správu...

Moja otázka. Media Player sa v XP dá tak minimalizovať že v tom minimalizovanom stave sú na ňom tlačítka a dá sa tak prpínať a netreba ho stále maximalizovať atď... Na domácom kompe sa mi to akosi samé spravilo ale na tom druhom v robote ho potrebujem tiež tak mať.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

MayDaySK napísal: A ako sa to dá? Pošli mi prosímťa na súkromnú správu...

Moja otázka. Media Player sa v XP dá tak minimalizovať že v tom minimalizovanom stave sú na ňom tlačítka a dá sa tak prpínať a netreba ho stále maximalizovať atď... Na domácom kompe sa mi to akosi samé spravilo ale na tom druhom v robote ho potrebujem tiež tak mať.
Klikni pravým na dolnú lištu daj panel nastrojov a zvoľ windows media player. =)
Andy130685
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andy130685 »

ja uz pouzivam winamp na prehravanie hudby minimalne 8 rokov a vobec si nestazujem sem tam som skusil aj iny ale vzdy som sa vratil k winampu je jednoducho super az na winamp 3, ten nemusim, neviem o co sa nuslof pokusal ale jednoznacne im to nevyslo... :D
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

jeden z najlepsich je JetAudio
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

ja pouzivam WMP11, vypada pekne a moderne a vyuzivam fakt ze len zakladne funkcie, ako start stop a tak :) ... inac je stale minimalizovany pekne
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

Ja mam JetAudio a som s nim nadmieru spokojny
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

ako tak citam tak foobar 2000 je medzi prehravacmi nieco take ako miranda medzi icq klientmi? tak to teda musim checknut :)
Napísať odpoveď