Prehrievanie grafickej karty
Prehrievanie grafickej karty
Zdrawim budem velmi vdacny za radu. Mam graficku Nvidia Geforce 6600 Agp ,ktora s ami prehrieva, skusal som vycisit ventilator na grafike aj som natrel teploizolacnou pastou alebo ak sa to odborne vola, a nic mi nepomaha grafika ma pri beznom pouzivani teplotu 80 stipnov, ked zapnem nejaku hru tak sa postupne splha az na 100 kde pocitac zamzrne a pomoze iba tvrdy restart. Neviete nejako poradit ? budem veldmi vdacny diky vopred za radu .
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Prehrievanie grafickej karty
Ak je v záruke, tak reklamovať. Ak nie, Tak neviem 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
netaktoval si ju???
-
uplink
VIP
Misinko18 mohol by si hodiť presný model grafickej karty?
tam je ten model je to nvidia geforce 6600 agp tak to aspom pise originalne aj everest, a dneska som ziostil ze sa prestal tocit ventilator,pastou som ho natrela a nic takze karta asi dosluzila
-
Thommas
Addict
Tym ze sa ti nekruti ventilator neznamena, ze karta dosluzila. Ventilator pokojne vymen a budes mat nizsie teploty a nebude ti ani mrznut ani restartovat.
-
citroniq84
Amateur
cavte ja mam zas problem ze teplota mojej grafickej karty je 56 stupnov nieje to vela? a graficka karta je Nvidia G-force 8600GT 512mb
-
vikko78
Medium Professional
ak je to v záťaži, tak to nie je veľa...ak je to v klude, tak ju zaťaž a potom zmeraj teplotu..citroniq84 napísal:cavte ja mam zas problem ze teplota mojej grafickej karty je 56 stupnov nieje to vela? a graficka karta je Nvidia G-force 8600GT 512mb