Preinstalovanie windows vista ---NOTEBOOK---
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím možno trochu OT ale chcem preinštalovať windows na mojom ACERi ale na začiatku mi nefungujú bežné tlačidlá ako je to na PC aby som vošiel do Biosu ale je tam uba ze ACER EMPOWERING TECHNOLOGY a dole taky bar kde mi to nacitava OS abo co ja viem co (asi bios ked cekuje HW a OS) a potom mi to hned startuje vistu. Neviete niekto ako na to? Lebo tam mám vistu (a ten laptom chudák má len 1GB RAM a zabudovanú grafiku) tak tam chcem dať WIN7. 
Re:
Zdravim, tak ja som si tiez vsimol, ze to mam zapnute, aj ked cez TuneUp som si to aspon ak si dobre pametam dal vypnut, kedze cez search v startmenu nevyhladavam(a natoto to sluzi nie?blazer napísal:Skor nez nieco preinstallujes, skus pravy klik na kazdu jednotku disku a odskrtni "Indexovat tuto jednotku...". Mozno ti to vyriesi problem stale pracujucich diskov. Ak nepomoze, good luck s preinstallovanim, casto to na laptopoch orbi problemy.
Kód: Vybrať všetko
http://s2.postimage.org/qs0v4i1l7/image.jpgRe: Preinstalovanie windows vista ---NOTEBOOK---
Michaelo
Ku každému NB býva manuál na obsluhu, kde takéto informácie sú. A nik ani netuší, akýže to vlastne NB Acer máš, vyrába ich desiatky typov. A aj na W7 je 1 GB malá RAM, pokiaľ je tam sdieľaná grafika a chceš to na hry.
Ku každému NB býva manuál na obsluhu, kde takéto informácie sú. A nik ani netuší, akýže to vlastne NB Acer máš, vyrába ich desiatky typov. A aj na W7 je 1 GB malá RAM, pokiaľ je tam sdieľaná grafika a chceš to na hry.