Preklad knihy The Master Key System (alebo niekoho na prkl.)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Preklad knihy The Master Key System (alebo niekoho na prkl.)

Príspevok od používateľa forgottten »

Jestvuje jedna kniha. Volá sa The Master Key System. Je to šesťmesačný korenšpondenčný kurz, ktorý vám pomôže sa stať pánom vašich myšlienok a naučí vás (o veľa lepšie ako The Secret od Rhondy Byrne) priťahovať si udalosti vo vašom živote... Mám tú knihu PDF v angličtine...

Zúfalo potrebujem jej preklad.

Skladá sa z 24 kapitol a každú treba študovať jeden týždeň a až potom prejsť na ďalšiu, takže by sa ten preklad nemusel robiť hneď celý naraz, ale proste každý týždeň jedna kapitola keby bola preložená + s rezervou nejaké tie dve dopredu... Jedna kapitola má nejakých 4-16 A4, keď som dobre pozeral...

Zháňam hocikoho, kto by bol ochotný sa tomu venovať a spraviť preklad tejto knižky. Som presvedčený, že keby každý vedel, čo ten kurz dokáže s človekom urobiť, tak ho tu všetci budú chcieť čítať. Problém je proste v tom, že je to po anglicky..

Ak už niekde niekto prekladal túto knihu, alebo sa nebodaj dá kúpiť po slovensky, či stiahnuť zadarmo, alebo platene, prosím dajte mi vedieť, kde alebo ako, nedokážem to nájsť. Môže byť aj po česky no problem.

Ak tej knihy niet, tak sa ozvite keby ste náhodou vedeli o niekom, kto to dokáže preložiť a urobil by to... Moc si to budem ceniť a protislužby sú samozrejmosťou, na všeličom sa dohodnem, len neviem, čo by som mohol ponúknuť... Čiste teoreticky aj na nejakej peňažnej čiastke by sa dalo, ale ja nie som nijaký pracháč ani zárobkovočinná osoba, takže to by som bol skôr trápny a keby som mal zohnať profesionála, čo by to preložil NoProb, ale to by ma stálo nejakých 50 000Sk

Link na PDF...
http://www.esnips.com/doc/c540cf03-ff05 ... Key-System
Na inú verziu, ktorá je totally free:
http://www.thesecret.tv/treasures/ebook ... System.pdf
Pamiska007
Novice
Novice

Re: Preklad knihy The Master Key System (alebo niekoho na pr

Príspevok od používateľa Pamiska007 »

uz mate niekoho kto by prelozil tu knihu The Master Key System??? ja by som ju prelozila mohli by sme sa dohodnut na nejakej rozumnej cene okolo 700eur ak mate zaujem napiste
Napísať odpoveď