Prekopirovanie suboru

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
nemo
Light Star
Light Star

Prekopirovanie suboru

Príspevok od používateľa nemo »

cafte da sa spravyt taky kod ze mam v textovom subore napis trebars "páw" a da sa spravyt to ze nech ten text "páw" sa prekopiruje do new txt subora? ale nech sa vykonava tato funkcia raz za sekundu? pls dik
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

áno, dá sa také spraviť
nemo
Light Star
Light Star

hm... si mi mohol napisat aspon ako sa vola ten script... na skopirovanie s txt suboru...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

fread() a fwrite() ti pomôže pri načítaní/zapísaní textu, ak ho ale chceš celý kopírovať môžeš prekopírovať súbor bez toho aby si vedel jeho obsah, na to ti poslúži copy(). Treba ale domyslieť či ti má stále vytvárať nový súbor (potom budeš musieť zabezpečiť jedinečnosť názvov, ale pri sekundovom timery ti to narobí pekný chaos) alebo prepisovat ten istý... Práve toto je dôvod prečo som ti to nenapísal hneď, lebo si nedal presne popis čo vlastne chceš.
K tomu timeru: buď cez ajax (využiješ timer javascriptu a prácu so súbormi cez php lebo js to nezvláda) alebo slučku v php, no tam bude zase treba vypnúť max_execute_limit cez set_time_limit()... A nabudúce sa teda pokús svoje "prianie" napísať zrozumitelne a kompletne, lebo sa zase dočkáš iba odpovede na otázku čo si položil
nemo
Light Star
Light Star

ocuj a nevedel by si spravyt kod ktory bude vediet spravyt toto
-Ak je v subore.txt text tak nech sa prepise do subor.txt subora...
-Ak tam neni nic tak nech sa nic nespravi
-AK je v subore.txt text tak nech sa napise do subor.txt subora ale ked je v subor.txt nieco napisane tak nech sa to da nad ten text co je v subor.txt thx
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Dosť pochybujem, že niekto pochopí, čo vlastne chceš.
nemo
Light Star
Light Star

chcem proste prekopirovat .txt subor no ale ked ten subor existuje tak nech ho to nenahradi ani neprepise ale nech sa to da pod ten text

Ze napr. napisem na webe "skuska" tak toto sa zapise do nieco.txt a ja cem nech sa to nieco.txt prekopiruje do test/1.txt
ale ked uz ten subor 1.txt existuje tak nech sa neprepise, ale ten text co je v 1.txt sa dá pod ten new text ktorý napíšem na webe...
napr. v 1.txt je napísané "Prídte sa pozret na nas server"
no a ja teraz idem na web a napisem tam "Server je pozastaveny" tak toto nech sa napise do nieco.txt a to nieco.txt sa dopise do test/1.txt takze bude to vyzerat takto

Pridte sa pozret na nas server
Server je pozastaveny
Napísať odpoveď