Prekvapenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Prekvapenie

Príspevok od používateľa warham »

Blastbit presne ako píšeš, bod č. 2 je správny.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

este pridaj bod c.4 podla vzoru kamaratky, kym bola tehotna tak si chlapec nasiel inu a s tou sa aj ozenil, na svoje dieta neprispel nic az kym nerozhodol sud, aktualne ma mala 7 rokov a videl ju naposledy ked sa narodila par krat, alimenty plati jeho aktualna zena, cize tych moznosti je vela :), ked som jej v dobe zoznamenia vravel, ze je to ch*j tak ma nepocuvala, rovnako ani nikoho ineho a stalo sa predsa to co sa dalo cakat
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Je castokrat tazke objektivne zhodnotit, ako to cele v skutcosnoti bolo. Je to z dovodu ze kazda zo zucsatnenych stran to vzdy interpretuje vedome ci nevedome tak aby vysla z toho moralne lepsie ale v realite byva vacsinou pravda niekde uprostred a kazdy ma nejake maslo na hlave.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Hmm, bod 2 môže, ale tiež nemusí byť správny. Faktom je, že takejto žene by som "tyraniu od bývalého" neveril, lebo to čo popisuješ ty už naozaj hraničí s psychickou tyraniou od nej a to ako vravíš, ani "nie ste spolu".

Je to červená vlajka ako vyšitá. Ona je na pikniku s kamarátom, ale keď sa ty prejdeš "s tou 23 ročnou štandou!", tak je oheň na streche. Prvé mesiace vzťahu majú byť dokonalé. Je matematická istota že s odstupom času to bude horšie. Ak je tá latka nastavená takto nízko a takto "psycho", tak ti fakt urobila službu, že ti otvorila oči.

Slobodným mamičkám často krát spadne hrebienok lebo si uvedomia, že dieťa s iným mužom je pre veľmi veľa chlapov bremeno, často neakceptovateľné. Ich vzorka potenciálneho partnera sa enormne zníži a ženy vtedy menia svoje priority a všímajú si normálnejších chlapov (niektoré úprimne, niektoré vypočítavo). Táto žena ale robí úplný opak, dieťa jej sebavedomie z nejakého dôvodu nezrazilo a aj v 30-ke ako single mamička sa vidí na koni.

Moja rada, ruky preč. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

taketo zeny same o sebe hovoria ze su skratka "silne osobnosti" a akekolvek problemy vo vztahu zvaluju na neschopnost muza respektovat jej silnu osobnost. pritom realita byva taka ze su to emocionalne vydieracky s potrebou neustale kontrolovat toho druheho (aj muzov je vela takych, len tam sa casto vyskytuje aj fyzicke tyranie).
mam taku v rodine a velmi dlhe roky som veril (tak ako zbytok rodiny) ze za rozpad ich vztahu mohol on a az casom som pochopil ze mozno to bolo naopak ze skratka sa s nou nedalo dlhodobo existovat tak radsej utiekol.
warham
Light Star
Light Star

ona mi hovorila že čo mala posledného s ktorým žila tak sa rozišli asi 50-krát a takto nejak vyzeral ich vzťah, že keď sa pohádali tak chalan si zbalil veci a odišiel k sebe domov a nechcel problém hneď vyriešiť. Ona sa prezentovala tak že keď má problém tak ho musí hneď vyriešiť, ale teraz už rozmumiem že to tak nebolo a chápem prečo od nej stále odchádzal, aj keď nechápem prečo sa stále vracal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Bola prenho nevhodná na vztah ale na trt*anie zrejme super, možno aj preto sa vracal k nej, pokial bola možnosť.
Ani sa nečudujem, že snou nekomunikoval, ved to sa nedá, uplne stačí to čo tebe vyvracia za kraviny a robí z teba úbožiaka, ani spolu nechodíte a kritizuje ta malichernostami. Pri nej by si nemal právo na žiaden svoj život,rutiny, len to čo ona chce aby si robil.
Nechcem ti kázať ale pre tvoje dobro by si sa snou nemal ani stretnúť a niečo riešiť, ani cez telefon ani četovaním.
Chcel by som uviesť jeden príklad, ja to síce nesledujem ale postrehol som to v novinách.
Volá sa to svadba na prvý pohlad - žena kritizuje chlapa že nie je tak vysoký ako si ona predstavuje, nepáči sa jej jeho byt, ze je humusák, nepáči sa jej jeho prípadné dotyky.Pritom podla fotky chlapa slušne vyzerajuci dobre upravený. Uz to riešila aj so psychologom ze snou az triaslo. Mne z toho vyplýva ze aj takáto žena musí byť nejako duševne chorá, presne ako aj tá single mom. No a este aby som doplnil, dotyčná slečna ze to snim nevidí na nejaký vztah ale predsa len by to sním skusila niečo riešiť. Ved opäť ked s niekym nevidím riešiť niečo, tak sa snim do vztahu ani za nič na svete nedám dohromady.
Takže opäť len nejaká vypočitavosť aj z jej strany a to sa týka aj tej single mom. Ked si narazí niekoho ineho teba pošle k vode bez váhania, kludne si to opäť moze začať aj s bývalým aby sa potom zase na 51 x zase rozišli.
warham
Light Star
Light Star

tiež som mal problém s ňou komunikovať lebo som nevedel akú bude mať reakciu na to čo poviem alebo napíšem, že proste nepochopí srandu a hneď na mňa vyletí, čo sa stávalo, musel som sa dosť kontrolovať v tom čo poviem/napíšem. A ona sa potom sťažovala že sa s ňou málo rozprávam.
Už sa nestretneme, ako som písal už o mňa nemá záujem kvôli mojim chybám a mojej povahe ale tak ako píšete aj vy, môžem byť rád že to takto skončilo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tebe by vyčítala,kritizovala všetko čo by si kedy urobil alebo neurobil a ako tu už bolo písané lepšie baliť slobodnú ktorá má rada aj srandu.
Každý má chyby ale ženská s hystericko-neurotickou povahou ťa šťastným nespraví, ešteže že sa tak skoro odhalila chvalabohu.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

warham napísal: 04 máj 2022, 10:53 Už sa nestretneme, ako som písal už o mňa nemá záujem kvôli mojim chybám a mojej povahe ale tak ako píšete aj vy, môžem byť rád že to takto skončilo.

Ďakujeme pekne že si sa s nami o toto podelil a myslím si že sme sa všetci zhodli na tom že prerušiť kontakt je jediné riešenie.

Vedel som že bude plodná diskusia už keď som si prečítal prvý príspevok a som rád že som sa mohol zapojiť .. :aasmile29:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

warham napísal: 04 máj 2022, 10:53 Už sa nestretneme, ako som písal už o mňa nemá záujem kvôli mojim chybám a mojej povahe ale tak ako píšete aj vy, môžem byť rád že to takto skončilo.
Dámy a páni, učebnicová ukážka ženskej schopnosti spraviť z obete vinníka. Sila sugescie. Na vine nie sú tvoje chyby a tvoja povaha, ale jej chyby a jej povaha (teda, nepoznáme vás, ale s veľkou pravdepodobnosťou áno). A tým ťa nezhadzujem, tiež som sa pár krát nechal ženami o*ebať a obalamutiť, treba sa len poučiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jooj takými balamuteniami si každý chlap prejde velakrát :). Tie baby si neuveritelne pod sebou pília konáre a znižujú doveryhodnosť.
Mna jedna balila,flirtovala, nejaký chalanisko jej lajkoval fotky so srdiečkami, reku kto je to? Ona-kamarát ktoreho poznám 12 rokov.
Oky šli sme von 2 x vsetko ok aj flirtovania vonku,dotýkania tiež boli a za 2 týzdne na FB ze je vo vztahu snim.
Takže poza moj chrbat snim niečo skorej riešila. Ale asi 8 mesiacov im to vydržalo, rozišli sa a už sa ani nekamarátia, že sebou pohrdaju ale mna počas toho času prestala nejako zaujimať. Z dlhej chvile jej stručne niečo odpíšem ked napíše ale mam pass.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Kedze je tema ukoncena, tak ak nevadi rozviniem dalsiu debatu, podla mna to nestoji za samostatnu temu.
Ale vcera sa mi stala zaujimava prihoda.

Bol som vyhodit smeti, potom ze sa trosku prejdem medzi panelakmi nech len nesedim doma za compom. Popritom ako som sa uz blizil domov som videl nedaleko mna jednu dost peknu babu, ovesana asi troma taskami velkymi, ktora sa s niekym hadala cez telefon. Isli sme asi rovnakou chodzou, tak som pocul/pochopil, ze to bol prenajimatel, s ktorym sa hadala, ze ju v ten den uz dal prec z bytu a nechcel jej to predlzit.
Potom polozila telefon a bola akurat pri mne. Pozrel som na nu a ona sa sama rozhovorila, ze to bol majitel bytu kde doteraz bola, ze jednoducho nema momentalne kam ist byvat, lebo prilis spekulovala a myslela si, ze ma isty podnajom v nejakom novom byte tak v tom starom zrusila zmluvu. No a teraz ked mala nastupit do toho noveho, tak tam jej majitelka povedal, ze sorry, ale dala som to nakoniec niekomu inemu.

A ze momentalne narychlo nasla nejaky jednoizbak prave nedaleko mna kam sa ide pozriet ci by sa tam nedalo uz dnes ist. Ze jej staci maly byt, nema vela toho, tak som jej medzi recou povedal, ze aha, no ja mam trojizbak kde som sam a ze mam veci dost :D
A ona taka ze....hmm a keby mi nevysiel ten jednoizbak dnesny, nedalo by sa dojst k tebe?
:D Tak kukam na nu. Pozname sa prisaham 10 minut. Akoze obidvaja sme tak kukali na seba, bolo nam to dost trapne :D Rozmyslal som a nevedel co povedat. Dal som jej teda cislo na seba, ze ved nech mi zavola a uvidime. Ja si to medzitym rozmyslim. Ukazal som jej aspon na mape kde je ten jej jednoizbak a isiel domov.

Tak mi potom o deviatej vecer zvoni telefon. Ona, ze ten jednoizbak padol, ze to vzala nakoniec nejaka baba co tam bola na obhliadke tesne pred nou. A ze je dole pod mojou branou :D
Tak som siel dole za nou, ale uz som bol rozhodnuty. A zahral som to na to, ze riesim teraz nieco s jednou babou (co je pravda) a ze by asi nebolo fajn keby som si vzal k sebe uplne neznameho cloveka, uplne cudziu babu :D

Chvilu sme pokecali a odprevadil som ju na zastavku do mesta. Kde nakoniec skoncila netusim. Ja som jej odporucal hostel/lacny hotel na par dni, kym si rychlo nenajde podnajom. Ale samozrejme, to vraj stoji vela penazi...blablabla. Nuz zadarmo to neni, ale tak co ine?

Akoze odradzalo ma aj to, ze hovorila, ze je zo Senice a ze domov ist nechce, ma zle vztahy s rodicmi. A ze tu v BA nema absolutne ziadnu kamosku a ma tu len par kamaratov a citujem "ti by odo mna asi vsetci cakali sex" :D Neposobila uplne najidealnejsie, ale to moze byt aj z toho, ze stresovala, niesla tri tasky a bola nervozna ze nema kde spat, tak to sa asi da pochopit :D Ako fetacka neposobila, ale to oni nemusia vzdy.
Ale nevyzerala ani ako uplne "normalna" baba, chapete, taka v pohode kolegyna, s ktorou pokecate a ktorej kludne date kluc od bytu ked byva blizko, vy nie ste doma a cakate ja neviem...odpocet vody, alebo nakrmit macku :D

Cize otazka na miestne hojko osadenstvo. Zobrali by ste si taku babu do bytu? Ona mi aj hovorila, ze kludne aj na viac dni by potrebovala, kym si skratka nenajde ten podnajom. Neposobila na mna uplne zle, nebola ani vulgarna ani nic, bola DOST pekna, 32 rocna baba.
Ja som sa asi radsej zlakol alebo co, ale nieco racionalne mi v mysli hovorilo, ze asi radsej nie.
Lebo zas, samozrejme, ze nejaky sex s nou by som bral, ale to by nebolo na 100% dane. A je to UPLNE cudzi clovek. Ani nie ze kamaratka kamaratky, toto je este vyssi level :-)

Ale mal som zo seba dobry pocit, ze idem von vyhodit smeti a za 10 minut zbalim peknu babu, ktora by si vedela so mnou predstavit byvat par dni :D :D :D
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

To mi je storka :D

Asi by som s tym nemal nejaky problem, obdobna analogia je napr. couchsurfing, kde som na poslednu chvilu uz raz ubytovaval cloveka.

Pokial si vies nejako ceknut background a mas priestor, pricom to nikomu z tvojho okolia neprekaza tak why not ?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

kamarade to je teda ake sklamananie ako som si to cital... prva vec, akonahle v pribehu napises "videl som babu ako sa vlaci ovesana taskami" a nasledne nepokracujes "tak som dosiel k nej ze ci nechce pomoct" tak uz sa zlym smerom pribeh vyvija...
no a ty jej nasledne ponuknes ze moze prist k tebe prespat (kedze nema kde inde byt) a das jej telefonne cislo aby si odmietol ked ti zavola :D

ja jednej strane to riziko je, teoreticky mohla byt volavka s tym ze keby si ju zobral do bytu tak ti tam v noci nabehne partia statnych chlapov a poberu si co chcu...
na druhej strane, asi by som to riskol. a nie preto ze "sex by som bral, aj ked by to nebolo 100% dane" ale proste by mi to svedomie nedovolilo. mozno by som v noci pre istotu zamkol byt a kluce niekde schoval, ale tak nechat zenu ovesanu taskami ktora nema kam ist na ulici...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem ci bude Frca zaujimať moj nazor nakolko má moje správy bloknuté,alebo mna, ze skrátka ho nezaujima čo kde píšem, ale dobre urobil že ju k sebe nevzal. Riziko krádeže z jej strany ak by šiel do sprchy,alebo šiel spať,do práce atd.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Frco skus ju pohladat na Tinderi, bude match a mas to snad iste, ze bude sex a baba ma kde prespat :D
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Frco napísal: 05 máj 2022, 11:58 Kedze je tema ukoncena, tak ak nevadi rozviniem dalsiu debatu, podla mna to nestoji za samostatnu temu.
Ale vcera sa mi stala zaujimava prihoda.

Bol som vyhodit smeti, potom ze sa trosku prejdem medzi panelakmi nech len nesedim doma za compom. Popritom ako som sa uz blizil domov som videl nedaleko mna jednu dost peknu babu, ovesana asi troma taskami velkymi, ktora sa s niekym hadala cez telefon. Isli sme asi rovnakou chodzou, tak som pocul/pochopil, ze to bol prenajimatel, s ktorym sa hadala, ze ju v ten den uz dal prec z bytu a nechcel jej to predlzit.
Potom polozila telefon a bola akurat pri mne. Pozrel som na nu a ona sa sama rozhovorila, ze to bol majitel bytu kde doteraz bola, ze jednoducho nema momentalne kam ist byvat, lebo prilis spekulovala a myslela si, ze ma isty podnajom v nejakom novom byte tak v tom starom zrusila zmluvu. No a teraz ked mala nastupit do toho noveho, tak tam jej majitelka povedal, ze sorry, ale dala som to nakoniec niekomu inemu.

A ze momentalne narychlo nasla nejaky jednoizbak prave nedaleko mna kam sa ide pozriet ci by sa tam nedalo uz dnes ist. Ze jej staci maly byt, nema vela toho, tak som jej medzi recou povedal, ze aha, no ja mam trojizbak kde som sam a ze mam veci dost :D
A ona taka ze....hmm a keby mi nevysiel ten jednoizbak dnesny, nedalo by sa dojst k tebe?
:D Tak kukam na nu. Pozname sa prisaham 10 minut. Akoze obidvaja sme tak kukali na seba, bolo nam to dost trapne :D Rozmyslal som a nevedel co povedat. Dal som jej teda cislo na seba, ze ved nech mi zavola a uvidime. Ja si to medzitym rozmyslim. Ukazal som jej aspon na mape kde je ten jej jednoizbak a isiel domov.

Tak mi potom o deviatej vecer zvoni telefon. Ona, ze ten jednoizbak padol, ze to vzala nakoniec nejaka baba co tam bola na obhliadke tesne pred nou. A ze je dole pod mojou branou :D
Tak som siel dole za nou, ale uz som bol rozhodnuty. A zahral som to na to, ze riesim teraz nieco s jednou babou (co je pravda) a ze by asi nebolo fajn keby som si vzal k sebe uplne neznameho cloveka, uplne cudziu babu :D

Chvilu sme pokecali a odprevadil som ju na zastavku do mesta. Kde nakoniec skoncila netusim. Ja som jej odporucal hostel/lacny hotel na par dni, kym si rychlo nenajde podnajom. Ale samozrejme, to vraj stoji vela penazi...blablabla. Nuz zadarmo to neni, ale tak co ine?

Akoze odradzalo ma aj to, ze hovorila, ze je zo Senice a ze domov ist nechce, ma zle vztahy s rodicmi. A ze tu v BA nema absolutne ziadnu kamosku a ma tu len par kamaratov a citujem "ti by odo mna asi vsetci cakali sex" :D Neposobila uplne najidealnejsie, ale to moze byt aj z toho, ze stresovala, niesla tri tasky a bola nervozna ze nema kde spat, tak to sa asi da pochopit :D Ako fetacka neposobila, ale to oni nemusia vzdy.
Ale nevyzerala ani ako uplne "normalna" baba, chapete, taka v pohode kolegyna, s ktorou pokecate a ktorej kludne date kluc od bytu ked byva blizko, vy nie ste doma a cakate ja neviem...odpocet vody, alebo nakrmit macku :D

Cize otazka na miestne hojko osadenstvo. Zobrali by ste si taku babu do bytu? Ona mi aj hovorila, ze kludne aj na viac dni by potrebovala, kym si skratka nenajde ten podnajom. Neposobila na mna uplne zle, nebola ani vulgarna ani nic, bola DOST pekna, 32 rocna baba.
Ja som sa asi radsej zlakol alebo co, ale nieco racionalne mi v mysli hovorilo, ze asi radsej nie.
Lebo zas, samozrejme, ze nejaky sex s nou by som bral, ale to by nebolo na 100% dane. A je to UPLNE cudzi clovek. Ani nie ze kamaratka kamaratky, toto je este vyssi level :-)

Ale mal som zo seba dobry pocit, ze idem von vyhodit smeti a za 10 minut zbalim peknu babu, ktora by si vedela so mnou predstavit byvat par dni :D :D :D
stručne nie nezobral....
Ja som celkovo dosť haklivy na svoje sukromie a že uplne cudziu babu ktorá nema kde bývat a ktorá moze byt kludne fetacka co mi vykrami byt (ver mi niektore na to naozaj ale že naozaj nevyzeraju). Alebo teda neviem co je horsie že sa jej nebudem vediet zbavit a zavesi sa mi na krk kamo dobre ti hlasok nasepkal ze nie...
A ak som teda dobre pochopil ONA SAMA sa opytala ci by nemohla k tebe prist uz len toto by mi rozsvietilo alarm že tu niečo nebude v poriadku....

jedine pozitivum čo mi s toho vychadza by bol potencionalny sex ale ako uz bolo napisane ani to nieje istota...
a zas zobudit sa v noci ze mi do bytu vtrhla particka fetiek diky ale za toto riziko mi nestoji ani ten sex....

BTW pripomina mi to tento diel serialu https://videoportal.joj.sk/skutocne-pri ... 125-zlatko
tu si mozes pozriet akoby si mohol dopadnuť :D :lol:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

samozrejme by som takeho cloveka nepustil a ty budes tiez trocha od rany, nie? najprv tie reci o tvojom byte a potom jej davat zbytocne nadeje? byt tebou porozmyslam nad sposobom komunikacie.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

skooty napísal: 05 máj 2022, 13:00 Asi by som s tym nemal nejaky problem, obdobna analogia je napr. couchsurfing, kde som na poslednu chvilu uz raz ubytovaval cloveka.
Pokial si vies nejako ceknut background a mas priestor, pricom to nikomu z tvojho okolia neprekaza tak why not ?
Vidis, ten couchsurfing ma nenapadol jej poradit, nech si pohlada. Uprimne aj v tom bola cudna, som jej odporucal airbnb a nevedela co to je. Kto dnes nevie co je to airbnb?
A ceknut background som nemal ako, kedze mi len krstne meno povedala.

Autoeditácia príspevku po 3 min 17 sek:
aacid napísal: 05 máj 2022, 13:09 kamarade to je teda ake sklamananie ako som si to cital... prva vec, akonahle v pribehu napises "videl som babu ako sa vlaci ovesana taskami" a nasledne nepokracujes "tak som dosiel k nej ze ci nechce pomoct" tak uz sa zlym smerom pribeh vyvija...
no a ty jej nasledne ponuknes ze moze prist k tebe prespat (kedze nema kde inde byt) a das jej telefonne cislo aby si odmietol ked ti zavola :D
Cize ty bezne ked vidis random babu na ulici s viacerymi taskami, tak k nej prides ci nechce s nimi pomoct, dobre tomu rozumiem? :D
Ked uz sme sa dali do reci, tak som jej tie tasky chvilu niesol. Ale to som ani nespominal, lebo je to nepodstatne v tomto pribehu.

A cislo som jej dal s tym, ze nech mi zavola ako dopadne s tym podnajmom, kam prave isla. A ze "uvidime". Rozhodne som jej nepovedal, ze moze u mna prespat. Chcel som si to aj ja doma v klude medzitym premysliet.

Autoeditácia príspevku po 1 min 19 sek:
Blastbit napísal: 05 máj 2022, 13:23 Neviem ci bude Frca zaujimať moj nazor nakolko má moje správy bloknuté,alebo mna, ze skrátka ho nezaujima čo kde píšem, ale dobre urobil že ju k sebe nevzal. Riziko krádeže z jej strany ak by šiel do sprchy,alebo šiel spať,do práce atd.
Ale ano, niektore si od teba citam, aj v politike, neboj sa.

Autoeditácia príspevku po 1 min 18 sek:
heker napísal: 05 máj 2022, 22:49 Frco skus ju pohladat na Tinderi, bude match a mas to snad iste, ze bude sex a baba ma kde prespat :D
Zatial najlepsi nazor :D
Lebo ano, je to ine, ked sa niekde s babou zoznamite, na zoznamke, v podniku a potom ze sa teda "ide ku mne". Tam mi nevadi si cudziu babu brat do bytu (to asi nikomu). Lebo predsa len, uz ju aspon trosku poznam, aspon par hodin a nieco o nej viem.

Autoeditácia príspevku po 2 min 3 sek:
kompi napísal: 06 máj 2022, 0:27 A ak som teda dobre pochopil ONA SAMA sa opytala ci by nemohla k tebe prist uz len toto by mi rozsvietilo alarm že tu niečo nebude v poriadku....
Ano, spravne si pochopil. Ja som ju nepozyval, ona sama sa pytala ci teda by ku mne nemohla prist len prespat, na tu jednu noc (to prvy krat ked sme sa stretli). Potom vecer ked sme sa stretli druhy krat uz hovorila, ze by na par DNI rada zostala.

Autoeditácia príspevku po 59 sek:
kompi napísal: 06 máj 2022, 0:27 https://videoportal.joj.sk/skutocne-pri ... 125-zlatko
tu si mozes pozriet akoby si mohol dopadnuť :D :lol:
No napriklad tak :D Bol by sa jej mozno problem zbavit.

Autoeditácia príspevku po 1 min 25 sek:
M142 napísal: 06 máj 2022, 8:40 samozrejme by som takeho cloveka nepustil a ty budes tiez trocha od rany, nie? najprv tie reci o tvojom byte a potom jej davat zbytocne nadeje? byt tebou porozmyslam nad sposobom komunikacie.
Neviem ci som jej daval nejake nadeje, tazko sa mi reprodukuje od slova do slova co som jej povedal. Ale myslim, ze nie, ona sama sa ku mne chcela prist vyspat a ja som jej na to povedal ze "uvidime". No a potom som si to premyslel, ze jednoducho nie. Na tom nevidim nic zle.

Autoeditácia príspevku po 51 sek:
Takze zatial mame skore 3:2.
Traja by ju nevzali, dvaja vzali.

Je to finalne skore? Otocime to v dalsej tretine? :-D
Napísať odpoveď