premokavost tasiek na notebooky?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
saldir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

premokavost tasiek na notebooky?

Príspevok od používateľa saldir »

ahojte, chcel by som sa vas opytat ci su taky na notebook premokave alebo ee :D ja som si objednal : http://biga.sk/tasky-15-4/topgal-ruksak ... lack/63886 a tato otazka ma napadla az potom :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zalezi ako je ten ruksak spraveny ... ja som mal batoh zo 600D bez ripstopu a po polhodinovom zlievaku ked prsalo ako keby to namna liali z krhly boli znutra iba navlhnute bočnice - zvrchu neprepršal ... plus ked tam je napisane ze ma neoprenovu kapsu v sebe tak by som sa vlhkosti nebal, ak sa s tym nechces kupat a potapat :-) ...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co sa tyka toho co si si kupil, mas to tam napisane.
U vacsiny bagov na NB to byva pravidlo, ze su nepremokave (teda aspon z casti). Ak si si neni isty, treba sa opytat v obchode.
A na druhej strane ked neveris ani tvrdeniu vyrobcu, existuju impregnacne vodoodpudive prostriedky.
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

okx thx za help :)
qwerty-xyz

Re: premokavost tasiek na notebooky?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

saldir napísal:ahojte, chcel by som sa vas opytat ci su taky na notebook premokave alebo ee :D ja som si objednal : http://biga.sk/tasky-15-4/topgal-ruksak ... lack/63886 a tato otazka ma napadla az potom :D
ja mam na notebook kufrik, nejako nepremoka, ale vodotesny neni, keby som vedel ako dam dookola ako tesnenie este gumovy pasik ale tak radsej sa do toho sam nepustam
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ja mam nejaky CaseLogic za 300sk a nedavno ked som siel z Mileticky na Autobusku (BA cca 1-2km) tak brualny lejak bol..Cely som bol mokry..rifle som zmikal, ale ten notebook to zvladol a nebolo vo vnutri ani kus vlhko..zvrchu bolo citit, ze je citit namoknutost...
Takze dost zalezi od ceny ale hlavne tipujem ze od znacky..
Napísať odpoveď