Prenos cisla

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Prenos cisla

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zdravim, je nutne aby c.op ktore si zadam v ziadosti o prenos bolo rovnake ako to co eviduje moj aktualny operator? Mam uz novy. Dakujem
tyler91
King
King

Re: Prenos cisla

Príspevok od používateľa tyler91 »

Áno je to nutné, údaje na OP sa musia do bodky zhodovať.
Musíš si to aktualizovať u svojho aktuálneho operátora.
V Telekome som to vyriešil na diaľku mailom som poslal nový OP a aktualizovali mi to
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co je to za hlupost? Ved ak som u operatora nebol 2 roky a medzitym sa mi zmenil obciansky, tak ten obciansky v systeme mat nebudu. Predpokladam, ze identifikacia majitela prebieha na zaklade telefonneho cisla a rodneho cisla/ICO.

Pride mi to ako ked som bol v banke, vyberal som peniaze a pani mi na zaver hovori, ze mam novy obciansky a ze ci moze spravit kopiu? Tak sa jej pytam, ze preco a co ked poviem, ze nie. Na to mi povedala, ze tak maju stary obciansky, mam uz novy, musim im dat suhlas k okopirovaniu a ak nesuhlasim, tak tam budu mat stary, ale ze identifikovat ma vedia aj ked sa preukazem novym, ale ze ak by som chcel v buducnosti pozicku alebo hypoteku, ze si tu kopiu aj tak budu musiet potom spravit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

banky a myslim aj operatori maju zmluvy tak nastavene, ze sa zavazujes ich hned informovat v pripade ak sa ti zmeni napr trvale bydlisko alebo mas novy op. Sankcionovat to ale asi nemozu ak tak nespravis ale mozu potom natahovat tvoju poziadavku /k comukolvek/. Preto som pre istotu to u stareho aktualizoval.
Napísať odpoveď