Cavte ludia. Tak deje sa mi divna vec. Windows mi vypisuje ze mam prepatie na rozbocovaci. Robi to aj ked nemam k usb pripojene ziadne zariadenie. Nejaky tipy?
Tak skusil som a nepomohol . Keby to pomohlo tak mam XP sp3 ceske
edit:
Tak som trosku skusal googlit a zistil som, ze nie som jediny komu to presne na tom istom notebooku vyhadzuje (hp nx6110). Ale riesenie som nenasiel, takze to bude asi nejaka hardwarova chyba.
fiiiha,tak toto je dost zaujimave a ked na ten port pripojis mys alebo kluc vypisuje to stale? vychadzam z toho ze ked tam dojde k odberu tak to napatie by malo poklesnut vplyvom zataze...ovsem pokial stabilizator 5V napatia na USB je poskodeny tak sa mozes aj na hlavu postavit a nic s tym nespravis...
teraz tam mam mys a usb flash disk. Uz to zacalo robit znova, takze robi to aj ked tam je nieco pripojene a aj ked tam nie je nic pripojene. Mam podozrenie na jedno konkretne usb. Je mozne ho nejako proste odstavit?
tomPD napísal:teraz tam mam mys a usb flash disk. Uz to zacalo robit znova, takze robi to aj ked tam je nieco pripojene a aj ked tam nie je nic pripojene. Mam podozrenie na jedno konkretne usb. Je mozne ho nejako proste odstavit?
Mozno je chybny samotny USB radic.Nepises ci sa jedna o PC,alebo notebook...Mozno by pomohlo postupne odinstalovat ovladace k jednotlivym radicom a zistil by si,ktory to robi konkretne.Skus pozriet v spravcovi zariadeni radice,ci pracuju vsetky korektne...Alebo samotny radic fyzicky odstranit za slotu-pokial nie je integrovany na MB...
Tak je to notebook hp nx6110. Myslim ze tie radice su integrovane na MB. Odinstalovanie nepomoholo. V prilohe je okno co vypise ked kliknem na tu hlasku.
No vyzera to na poskodeny radic...Tak book ma dva sloty,ktore predstavuje zrejme jeden radic,ktory je integrovany.Mozes ho deaktivovat v BIOSe,popr.zakazat v spravcovi zariadeni a kupit si nejaku PCMCIA USB kartu...