Prepis auta
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prepis auta
smejo ty mas asi nejaky novsi tp, ja mam este ten stary papeirovy formatu A5, taka knizocka, tak tam sa to este nepisalo
-
paradajka
Star
ked som kupoval auto tak som mal aj velky aj maly technicky ale oba znicili a dali mi iba ten klasicky co smejo nadomnou postoval
Este by som sa chcel spytat ake cca mam ET napisat ku tym 13" kolesam... Ak to nebudu kontrolovat tak je to asi jedno, ale aby som tam aspon nieco mal napisane...
to akoze len tak z brucha strielas tie rozmery? ved si to pohladaj na nete podla auta, ake su tam standardne rozmery
(ale ajtak pochybujem, ze ti bez certifikatu zapisu ine kolesa)
(ale ajtak pochybujem, ze ti bez certifikatu zapisu ine kolesa)
-
paradajka
Star
vies za to neda nic ked to tam napise na ten formular prinajhorsom mu to tam nezapisu to je vsetko
No problem je ze to nikde neviem najst, vsade je napisany len rozmer a sirka 
PS: smejo, odkedy maju otvorene na DI, nevies ?
PS: smejo, odkedy maju otvorene na DI, nevies ?
-
PAuLi3
Darca
standartne si myslim, na 13" ET38, ale to bude zalezat aj od auta,, vlastne to cislo ukazuje ako su zapustene disky do podbehu, cize cim mensie cislo tak tym viac disky vytrcaju von, momentalne mam 14" ET35 a este rozmyslam nad 2cm rozsirovacimi podlozkami 
FR33RIDER --> http://www.otvaracie-hodiny.sk/institucie/policia/
FR33RIDER --> http://www.otvaracie-hodiny.sk/institucie/policia/
Diki moc vsetkym
(samozrejme k+
)
-
tonek
Darca
no ja mam tiež taku otazočku : budem mať faťaka zadarmo je zo senice či z kadiaľ. Ako sa bude robit prepis? Viem že 2000 sa bude platit aj za značky atd., ale ako to treba urobiť stačí ked mi da povodný majitel splnomocnenie k prepisu alebo ja sa odvezem, pošlem mu TP naspátek on to odhlási pošle to zase mne a ja tu tu prihlásim? Na prihlásenie potrebujem iba platnu TK a EK? dik hosi
sakra este som zabudol ked chcem to dopisat do ziadosti a mam iba jeden rozmer tak ten druhy mam zan napisat a oddelit ciarkou ci jak ?