prepis služby po zosnulom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

prepis služby po zosnulom

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, potreboval by som poradiť, susedovi zomrel otec a mal internet+ linku majú od telekomu , kedže je taká situácia ako je s koronavirusom tak mi na infolinke povedali aby sa to riešilo buď poštou alebo elektronicky. Pani mi povedala, že potrebujú úmrtný list a OP osoby na koho to bude prepísané, a treba napísať žiadosť, a tam mam trošku problémy v ako to mam zoštylizovať, napr. takto :

dolupodpísaný Janko Hraško ml., nar. 1.2.2023, bytom Bratislava 1225, Vás týmto žiadam o prepísanie služby kod adresáta, ktoré je na meno Janko Hraško st. z dôvodu úmrtia ? V prílohe Vám zasielam kópiu úmrtného listu zosnulej osoby a fotokópiu môjho OP. Za kladné vybavenie mojej žiadosti vopred ďakujem.

Lebo napr. tuším elektráreň aj plynári majú nato tlačivá.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: prepis služby po zosnulom

Príspevok od používateľa aacid »

je to uplne jedno, ziadost je ziadost, napis tam co chces aby vyriesili a hotovo. keby to chceli v nejakom presnom zneni, maju na to tlacivo.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Elektrikari maju tlacico, ale tusim vyzaduju ale papier o ukonceni dedicskeho konania. To co si napisal staci, sprav to na hlavickovy papier, dole dopisat datum, podpisat a poslat.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

posli im umrtny list s kontaktom na seba ako pozostaleho oni uz zdaju vediet ci treba nieco dalsie riesit
Napísať odpoveď