Dostalo sa mi pod ruku dom.kino PANASONIC SC-HT855E-S a prepojil som ho s TV video kablom /1cinch/ a potom z tv /2cinche/ z audio out do kina. no a tu je problem ako nastavim aby zvuk z tv hral na vsetkych reproduktoroch lebo hra len z dvoch...chapem ze tv je len stereo ale zevraj to ide len neviem ako...
druhy problem je ze na ntb mam "zevraj"dig.audio vystup je to taky vystup do ktoreho pasuje klasicky jack ako zo sluchatok. no skusil som to cez to prepojit ale len to hucalo...tak sa chcem spytat ako a aky kabel na to.ci to mam prepojit cez cinche alebo z predu cez klasicky jack ale to nejde...tak neviem ide mi len o zvuk...
dakujem
prepojenie dom.kino+TV+Notebook
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: prepojenie dom.kino+TV+Notebook
Skús nastaviť nejaký zvukový program na kinečku, malo by to pomôcť rozozvučiť všetky kanály (zvukový procesor začne používať rôzne priestorové prednastavenia).mikioko napísal:tu je problem ako nastavim aby zvuk z tv hral na vsetkych reproduktoroch lebo hra len z dvoch...chapem ze tv je len stereo ale zevraj to ide len neviem ako...
druhy problem je ze na ntb mam "zevraj"dig.audio vystup je to taky vystup do ktoreho pasuje klasicky jack ako zo sluchatok. no skusil som to cez to prepojit ale len to hucalo...
Na zosíku musíš nájsť konektor s označením Digital in (v inom Digitálny signál nerozkóduješ).