Bude tento kábel stačiť na prepojenie obrazu z notebooku HP EliteBook 2560p do telky? Na notebooku je VGA konektor na zapojenie monitora a na telke sú 3 farebné konektory + 1 AV3 konektor, viď foto.
Prípadne, aký kábel mám kúpiť aby ten obraz išiel prepojiť?
Prepojenie NTB s TV
Re: Prepojenie NTB s TV
Na zvuk ten horny konektor nepotrebujes, zvuk pojde az cez AV kabel. Kvalita obrazu ale bude biedna. Pozri co vsetko mas na telke (scart, VGA, Hdmi... )
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No pokial nemas telku este stare CRT tak na 99% ma hdmi vstup tak to prepoj cez neho. Kabel kupis aj v tescu za par korun.
Teraz som si az uvedomil, ze je to blbost. Ten kabel predsa nemoze byt VGA-AV kedze VGA zvuk nevedie! Ten kabel ti zrejme VGA signal rozdeli na R-G-B signal. To tvoja TV zrejme neprecita (ak to vobec rozchodi)
-
Ryan Giggs
VIP
Ten kabel dobry nie je. Na tv maš ine vstupy. Vidiš, že tie cinche na kabli maju inu farbu ako vstupy na tv. Ta farba tam nie je zo srandy, lebo sa to takto vyrobcom pači, ale je to štandard pre rozlišenie jednotlivych konektorov.
Je to uplne iny druh signalu (komponent a kompozit), kablom to nevyriešiš. Medzi kable potrebuješ strčiť nejaky medzičlanok (prevodnik), ktory ti z jedneho typu signalu urobi ten druhy. Nejaku takuto podobnu srandu: http://www.monoprice.com/products/produ ... largeimage. Otazka je či sa ti to vôbec oplati a ani funkčnosť ti nikto nezaruči.