Prepojenie PC a TV
-
MartinGreguš
Novice
Prepojenie PC a TV
bolo to tu uz vela krat ale nikde som nenasiel moj problem. Mám televizor Panasonic. prepojil som pc a tv pomocou HDMI po restarte pc televizor zobrazil( zobrazil ale nie poriadne, take cervene pasy po obrazovke boli) iba start windowsu a potom len cierna obrazovka. POtom som zohnal inu tv ktora je mensia a má funkcu monitora ten fungoval. Potom som to skusil tak, ze som vsetko zapol a nastavil cez malú TV, potom som vytiahol z TV hdmi a strcil som ho do velkeho TV ( ktory asi nema funkciu monitoru)..obraz takmer v momente naskocil, fungovalo to. tak sa chcem spytat ze ci vzdy ked to chcem zapnut budem musiet pouzit maly tv? :.
Re: Prepojenie PC a TV
Ja mám Panasonic TX-L32E5E, ktorý používam ako monitor k PC. Nemám s pripojením TV absolútne žiadny problém. Prevádzkujem to takto už viac ako dva roky a som maximálne spokojný. Na grafickej karte Sapphire HD 6850 Toxic som ho mal prepojený cez kábel, kde na oboch koncoch bol konektor HDMI. Teraz mám grafickú kartu Gigabyte GTX 580 SoC a tu mám prepojenú s TV cez kábel, kde konektor do grafiky je DVI a konektor do TV je HDMI. Taktiež funguje všetko bez problémov a prehráva mi z PC bez problémov aj zvuk cez TV. Skús sa popozerať v nastaveniach toho televízoru.
-
MartinGreguš
Novice
nejako som to uz spravil ..ale mam otazku .Hry spustim len v okne? ..na Full screen to neide..je to normalne ?
Všetko ide presne tak, ako na klasickom monitore. V nastaveniach hry choď do menu grafiky a tam si nastav full screen. V každej hre to musíš jednorázovo nastaviť. Teda v každej, ktorá sa ti spustí v okne.
telku hlavne nastav ako primarny monitor
A nastav jej normalne rozlisenie. Zvyknu si nastavit take cudne, ktore hry nerozchodia.