prepojenie sat príjmača s PC
Re: prepojenie sat príjmača s PC
Tak preco si nedas nejaku lacnejsiu telku do izby na ktorej si budes pustat aj satelit aj dvbt. Nemusis tu telku pouzivat ako monitor. Ja mam v izbe osobitne tv a osobitne monitor pre pc, aspon mozes mat nerusene telku pustenu popri praci na pc a netrapit sa s pip, zvukom atd.
To je dobre riesenie, take "velke PIP", nevyhodou by bolo iba nahravanie, ale tusim ten box dokaze nahravat na USB kluc/disk.
Inak ta sat. karta z odkazu je draha, 100€, ja som videl bez CI za dvacku, myslim ze nieco by sa naslo aj lacnejsie s CI, ale ked casto nenahravas, potom to je zbytocne.
Kupit novy monitor je dalsia moznost, ale musel by si ho pouzivat ako telku ak chces HD na telke a stary monitor na PC. Prip. ak by ti stacil jeden monitor, potom stary predat, nepouzivat a novy kupit s PIP.
Osobne by som kupil asi telku, no je to aj otazka financii, ked sa 10-rocny monitor pokazi, na telke PC nepojde asi tak dobre a bol by nutny aj novy monitor.
Inak ta sat. karta z odkazu je draha, 100€, ja som videl bez CI za dvacku, myslim ze nieco by sa naslo aj lacnejsie s CI, ale ked casto nenahravas, potom to je zbytocne.
Kupit novy monitor je dalsia moznost, ale musel by si ho pouzivat ako telku ak chces HD na telke a stary monitor na PC. Prip. ak by ti stacil jeden monitor, potom stary predat, nepouzivat a novy kupit s PIP.
Osobne by som kupil asi telku, no je to aj otazka financii, ked sa 10-rocny monitor pokazi, na telke PC nepojde asi tak dobre a bol by nutny aj novy monitor.
-
Ryan Giggs
VIP
Nahravať vedia aj televizory.Dreamer napísal:To je dobre riesenie, take "velke PIP", nevyhodou by bolo iba nahravanie, ale tusim ten box dokaze nahravat na USB kluc/disk.
-
Daniel9911
Professional
Nad telkou som tiež rozmýšľal len moc miesta v izbe nemám, a Telka ako monitor neviem či by bola dobrá voľba.
Dreamer - nahrávať vôbec nechcem veď v dnešnej dobe sa dá skoro všetko nájsť na internete. A napr. ak si chcem niečo nahrať tak použijem STB od digi ktorý ma USB port na nahrávanie a keď chcem tak si to pozriem neskôr( síce obsah nie je viditeľní v PC keďže to je blokované ale tak box to prehrá).
Dreamer - nahrávať vôbec nechcem veď v dnešnej dobe sa dá skoro všetko nájsť na internete. A napr. ak si chcem niečo nahrať tak použijem STB od digi ktorý ma USB port na nahrávanie a keď chcem tak si to pozriem neskôr( síce obsah nie je viditeľní v PC keďže to je blokované ale tak box to prehrá).
Tak stale to bude kompromis, potom bud monitor s PIP alebo dalsi monitor a pouzivat jeden na telku a druhy pre PC, ak je tam teda miesto aspon pre druhy monitor. Inak je to kupa na dlhsie obdobie, takze rozhoduj sa tak, aby si to o par rokov neolutoval, ked budes mat miesto na velku telku. BTW taka telka sa da aj "prilepit" na stenu, takze nemusi zaberat takmer ziadne miesto, ale zalezi ako to je tam riesene...
Ja by som siel do telky a na pc si nechat monitor. Miesto sa vzdy najde, das ju na stojan na stenu a nezaberie ti ziadne miesto v nabytku. Ja ju mam tiez na stene. Tiez som kedysi mal pc aj tv v jednom a bolo to velmi nepohodlne, samotnu telku ti nic nenahradi.