Prepojenie TV s PC cez HDMI kábel
Prepojenie TV s PC cez HDMI kábel
Dobrý deň, včera som si zakúpil hdmi kábel, cez ktorý som sa pokúšal prepojiť PC s TV, no presedel som pri tom hodiny no televízor stále vypisuje, Nie je pripojený žiadny kábel, no notebook a bratov PC pripojí bez problémov tie majú obi dva ati radeon. Grafickú mám Nvidia GeForce GTX 650, ovládače mám aktualizované a mám teda najnovšie. Televízor je SAMSUNG UE32F5500AW, hľadal som na internete ľudí s podobným problémom, no nikde som nenašiel riešenie. Už neviem čo mám s tým robiť. Za všetky rady vopred ďakujem 
Re: Prepojenie TV s PC cez HDMI kábel
Pripoj kabel. Nastav rozsirenie plochy
Čo myslíš tým rozšírením plochy? Inak som skúšal absolutne všetko, aj v nastaveniach grafiky, aj Win + P, no TV mi HDMI kábel nechce zaznamenať.. Ale z Notebooku a z bratovho PC to ide v pohode..
hej, win+P som myslel
mas dobre nainstalovane ovladace?
mas dobre nainstalovane ovladace?
Ano mal by som mať všetko dobre.
-
buchticka221
Medium Expert
otvor si ovladaci panel NVIDIA a otvor Nastavenie viacerych obrazoviek zaskrtni SAMSUNG... volade v ovladacom panely NVIDIE by malo byt aj napisane ci je graficka karta kompatibilna s Telkov...
Ano, toto som robil tiež, kompatibilná je, teda aspoň to píše. SAMSUNG je aktivovaný a aj v panely v prehrávacích zariadení píše, že je pripojený. Ale TV neotvorí žiadny HDMI vstup a žiadny nie je teda vyznačený(nejde vybrať), skúsil som to zapojiť do všetkych ale bohužial nejde ani jeden. V ovládacích paneloch Nvidie som skúšal asi všetko, preto potrebujem asi nejaku radu niekoho skúseného.
-
buchticka221
Medium Expert
A okrem pc mas este nieco zapojene cez hdmi kabel k tv? Ja mam magio a ked chcem prepojit pc s tv tak niekedy musim odpojit magio aby to slo alebo naopak... popripade vyskusaj zapojit pc s tv pri zapnutom tv prepni tv na hdmi(pc) ked nepojde skus vypnut a zapnut tv aj to sa mi uz stalo par krat... popripade vyskusaj to na inej tv ci nahodou nemas vypaleny alebo pokazeny vystup s pc alebo ciastocne vypalenu graficku...MartinDa napísal:Ano, toto som robil tiež, kompatibilná je, teda aspoň to píše. SAMSUNG je aktivovaný a aj v panely v prehrávacích zariadení píše, že je pripojený. Ale TV neotvorí žiadny HDMI vstup a žiadny nie je teda vyznačený(nejde vybrať), skúsil som to zapojiť do všetkych ale bohužial nejde ani jeden. V ovládacích paneloch Nvidie som skúšal asi všetko, preto potrebujem asi nejaku radu niekoho skúseného.
ps. nemas nahodou 2graficke v pocitaci?
Nemám 2 grafické, PC mi aj televízor zaznamená v ovládačoch všetko tam ide prenastavovať, ale televízor mi nedovolí prepnúť na HDMI ani po win+p, ani nikdy
Na ostatných PC to funguje v pohode. Televízor nemá mágio keď som to skúšal nemal vlastne nič a ani nič iné cez HDMI neskúšam mám len jeden káblik. Skúšal som všetko čo radíš ale nejde to