Prerobenie do kvalitnej fotografie
Prerobenie do kvalitnej fotografie
Ahojte,
dá sa nejako z týchto obrázkov spraviť aspoň Full HD? Chcel by som ich totiž použiť ako obraz do rámu. Teda, ideálne jeden z nich.
V lepšej kvalite som ich nenašiel.
Predpokladám, že ideálne by to bolo spraviť vo vektorovej grafike.
Vopred ďakujem za rady a pomoc.
dá sa nejako z týchto obrázkov spraviť aspoň Full HD? Chcel by som ich totiž použiť ako obraz do rámu. Teda, ideálne jeden z nich.
V lepšej kvalite som ich nenašiel.
Predpokladám, že ideálne by to bolo spraviť vo vektorovej grafike.
Vopred ďakujem za rady a pomoc.
Re: Prerobenie do kvalitnej fotografie
ano, slo by to..ale toto zaramovat je k smiechu..
alebo skor..
Nicmenej, to je tak jednoduche, ze by si to snad dokazal spravit aj vo worde.. Ak chces doslova prekopirovat hento vo vektorovej grafike a si lenivy pohnut prstom, tak mozes pouzit program vector magic.. Ktory to spravi za teba s relativne dobrym vysledkom.. Nicmenej, obrazky sa daju najst v lepsej kvalite cez google..
Nicmenej, to je tak jednoduche, ze by si to snad dokazal spravit aj vo worde.. Ak chces doslova prekopirovat hento vo vektorovej grafike a si lenivy pohnut prstom, tak mozes pouzit program vector magic.. Ktory to spravi za teba s relativne dobrym vysledkom.. Nicmenej, obrazky sa daju najst v lepsej kvalite cez google..
Ahoj, samozrejme som to skúšal nájsť cez Google, "Search Google for Image".
K tomu "nechutné", len som tak nad tým rozmýšľal, ako by to mohlo vyzerať.
K tomu "nechutné", len som tak nad tým rozmýšľal, ako by to mohlo vyzerať.
Nezabudni aj Carpe diem to nesmie chybat v tejto luxusnej kolekcii 
Ach jaj
presne niečim takým som rátal. Nevadí, v každom prípade ďakujem za pomoc.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To si daj radsej na Facebooku skupinu Svet bohatych, tam mas tisicky motivacnych citatov v peknom obrazku, ktore budu po vytlaceni a zaramovani urcite lepsie vyzerat. A su v lepsej kvalite ako tieto oldschoolove obrazky.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Takéto obrazy by mali byť kúpiteľné už hotové v Hornbachu a v Mobelixe. Dokonca aj motív by si určite našiel rovnaký.
Ďakujem za rady 
Áno, odporúčam.hojko napísal:To si daj radsej na Facebooku skupinu Svet bohatych, tam mas tisicky motivacnych citatov v peknom obrazku, ktore budu po vytlaceni a zaramovani urcite lepsie vyzerat. A su v lepsej kvalite ako tieto oldschoolove obrazky.
https://www.facebook.com/svetchudobnych ... ?ref=br_rs