Prestal ist zvuk na ntb Dell Studio 1537

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prestal ist zvuk na ntb Dell Studio 1537

Príspevok od používateľa shanoy »

Dobry den...Dnes som bol u uja a instaloval som mu tam nejake softy (nero,..)....No a zrazu idem spustit pesnicku a nic neslo! Teda vizualne vsetko islo aj ukazovalo ze to ide no z reprakov ani slovko..nejdu ani systemove zvuky..vsetko som nastavil na plno a stale nic nejde...system je vista...Preinstaloval som driver na zvukovku ale aj tak nic...
Strcil som do ntb repraky, dal som ich naplno no z reprakov isiel velmi slaby zvuk....velmi to bolo po tichu..
Pytam sa cim to moze byt? Je pokazena zvukovka? Dakujem za odpoved
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Skontroluj si, ake zariadenie mas default v nastaveniach zvuku. Pretoze napr. mne sa preplo zariadenie na HDMI po nainstalovani ani neviem presne coho a zvuk zrazu nikde. Tiez mam Dell a tento ""problem" ma postretol, aj ked to najskor moc spolocneho so znackou mat nebude. :)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No default su reproduktory ntbku... Ale vies, kebyze je nieco ine default tak by to nesla ani v tych reprakov a ked to tam islo tak slabo nemoze byt chybna zvukovka?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ja viem, to som si uvedomovoval, ale co vsetko sa zda nemozne a predsa. Akokolvek, insstalaciou softu si zvukovku neznicis, takze to bude skor niekde inde. Kde, to netusim. Obnovit to prinajhorsom z recovery....
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Noo ved to nemuselo byt softom..proste vadny kus nie? :) a prosim ta to obnovenie z tej particie recovery sa da aj napriklad z pred jedneho dna aj ked som nerobil ziaden zachytny bod? A ako sa to robi?
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

start-ovladaci panel-zvuk a zvukove zariadenia-list zvuky a tam si nastav windows default...xp tuto robi casto chybu popr si otvor nero media player ci v nom nemas znizenu hlasitost...niekedy sa niektore prehravace biju s nastavenim zvuku cez win....
Napísať odpoveď