Dobry den...Dnes som bol u uja a instaloval som mu tam nejake softy (nero,..)....No a zrazu idem spustit pesnicku a nic neslo! Teda vizualne vsetko islo aj ukazovalo ze to ide no z reprakov ani slovko..nejdu ani systemove zvuky..vsetko som nastavil na plno a stale nic nejde...system je vista...Preinstaloval som driver na zvukovku ale aj tak nic...
Strcil som do ntb repraky, dal som ich naplno no z reprakov isiel velmi slaby zvuk....velmi to bolo po tichu..
Pytam sa cim to moze byt? Je pokazena zvukovka? Dakujem za odpoved
Skontroluj si, ake zariadenie mas default v nastaveniach zvuku. Pretoze napr. mne sa preplo zariadenie na HDMI po nainstalovani ani neviem presne coho a zvuk zrazu nikde. Tiez mam Dell a tento ""problem" ma postretol, aj ked to najskor moc spolocneho so znackou mat nebude.
No default su reproduktory ntbku... Ale vies, kebyze je nieco ine default tak by to nesla ani v tych reprakov a ked to tam islo tak slabo nemoze byt chybna zvukovka?
Ja viem, to som si uvedomovoval, ale co vsetko sa zda nemozne a predsa. Akokolvek, insstalaciou softu si zvukovku neznicis, takze to bude skor niekde inde. Kde, to netusim. Obnovit to prinajhorsom z recovery....
Noo ved to nemuselo byt softom..proste vadny kus nie? a prosim ta to obnovenie z tej particie recovery sa da aj napriklad z pred jedneho dna aj ked som nerobil ziaden zachytny bod? A ako sa to robi?
start-ovladaci panel-zvuk a zvukove zariadenia-list zvuky a tam si nastav windows default...xp tuto robi casto chybu popr si otvor nero media player ci v nom nemas znizenu hlasitost...niekedy sa niektore prehravace biju s nastavenim zvuku cez win....