kobalt napísal:je to hlupost, znizovanie cigariet moze pomoct ale to je vsetko len docasne, sam fajcim takze viem a so skusenosti ludi co prestali fajcit viem ze s tym kazdy sekol zo dna na den, poznal som ludi co fajcili denne 3 skatulky (3 cigarety na 5 minutovej ceste zo zastavky do roboty...) nikto to nezmiernoval skratka zo dna na den s tym sekli. Je to o voli, nic viac nic menej
to mas teda pravdu ze je to vsetko o voli ale akosi to u mna lepsie zapasovalo ked som prestaval postupne.
chcem s tym prestat uplne pretoze sa venujem sportu. no nie je to so mnou take katastroficke. vyfajcim zhruba 3 cigarety denne ale aj tak.
fajčil som cca 20 denne a podarilo sa mi prestať zo dňa na deň pred 11 rokmi. od vtedy som nemal ani jednu. a viac ma už cigi nelákajú. pritom robím s fajčiarmi, skúšajú ma zlákať, ale je to hlavne v hlave!
Mna to chytilo cez skuskove, take 2-3 na ukludnenie. Po konci skuskoveho ma uz vobec nenapadlo dat si, dokonca uz nefajcim ani na diskotekach a v baroch ako predtym
ak nerátam také tie pokusy v puberte, tak som nikdy nefajčil.
mňa to proste neberie, neviem čím to je, no je to tak.
a som za to vďačný.....cigarety, ten smrad fakt nemusím, škodí mi to.
...inak držím palce a želám pevnú vôlu každému kto chce s tým skončiť...myslím že to máte ťažké, fest ťažké
ZERTE STRASNE VELA HNUSNEJ CKOLADY TEJ CO JE VO VELKONCnych vajcach a v polskych bonbenirach mne to neviem preco pomohlo alebo si mozno len namyslam ze mi to pomohlo a pomohla mi pevna vola. mimochodom slavim 8. den co nefajcim ale uplne brutal vela som tahal
no neviem ci ta cokolada by pomohla ale netvrdim ze nie mozno tebe ano ... mne sa skor zda ze dost pomaha ked namiesto toho aby ste si zapalili zjete nieco poriadne co vas zasyti na nejaky dlhsi cas... teda ja ked som mal chut zapalit si vyraboval som celu chladnicku a na rano som zozral ranajky, obed aj s vecerou a skratka cely den len zral... asi preto sa hovori ze ked prestanete fajcit priberiete
ganja_rk napísal:komu z vas sa podarilo prestat fajcit? ako sa vam to podarilo,resp. co vam v tom pomohlo aby ste prestali fajcit? ako dlho vam to trvalo? a ako ste pocitovali abstak?
ak mate nejake typy co vam pomohlo prestat tak si ich rad vypocujem
prosim drzte sa temy a ziaden zbytocny OT
taze ja som makl matovaciu....ak prestanem, tak ziskam jednu babu (nadhernu, preto som suhlasil)....bolo to zo dna na den a dodnes uz nefajcim cca 3 roky
zelovoc napísal:nic nepomoze, len pevna vola. ale ked uz raz s tym skoncujes tak ti odporucam prestat chodit na miesta kde si fajcil, respektive tie cinnosti pri ktorych si si zapalil lebo to laka jak svina,cize prestat chodit do krcmy, nechlastat a tak. no a teraz mi povedz ci sa to da? najma ked ja v krcme brigadujem cez vikend.to sa holt neda
plen suhlasim, najviac ovpyvnuju ludia a to prostredie a momenty kedy si fajcil. Pomoze pevna vola alebo spravny dovod, a ked si telo ziada, tak aj tu 1-2 na tych miestach
ok cize tato tema je teraz pre mna ako stvorena... ... takze budem mat 15 ale fajcil som uz asi pol roka... ... a tak vcera som sa koli jednej babe rozhodol ze s tym prestanem a tak som vyfajcil 5 cig za sebou... este teraz mi je z toho zle ale keby ze teraz zacitim ten dym tak hodim ticku asi... a takze som zvedavy kolko mi to bez nich vydrzi a ci si uz nezapalim... drzte mi palce...
Jo tak to ja kourim uz nekolik let parkrat sem s tim prestal ale to bylo jen docasne vzdycky sem se k tomu vratil. Asik nemam silnou vuli a jinou vec kterou bych to nahradil. treba to zkusim jeste jednou a koureni zkusim nahradit treba gumavima medvidkama treba to zabere.