Prestup na inu VS - Ekf TUKE
Prestup na inu VS - Ekf TUKE
Ahojte, chystam sa prestupit na Ekonomicku fakultu TUKE z Presovskej univerzity (manazment). Myslim ze dovody nie je potrebne popisovat, prestupit chcem z druhaku aj napriek stratenemu roku. Vychadza to tak zeby mi mali byt uznane predmety v zimnom semestry, v najlepsom pripade by som nastupil teraz rovno do letneho. Otazka, ma niekto skusenost s prestupmi? Konkretnejsie, ake dokumenty je potrebne predlozit okrem zapisu na predoslu VS + vypis znamok a predmetov?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prestup na inu VS - Ekf TUKE
Napíš na študijné oddelenie do Košíc. Nikto ti tu nedá lepšiu odpoveď.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja mu dam lepsiu odpoved a to, nech tam rovno zavola.
Ja mu dám ešte lepšiu
nech tam rovno ide osobne
no offense
TUKE EKF d.f.je verejná VŠ no, musíš platiť skoro ako na na externom, s tým rozdielom,že nedostaneš nič, ani skriptá, učebnice, zošity, alebo pomôcky. Keď chceš ako tak prežiť musíš si kupovať ich knihy za nemalé peniaze. Niektoré ešte nie sú vydané týždeň pred skúškou a obsahujú aj chyby. Prednášky sú údajne dobrovoľné, no skús tam nebyť tak ti to spočítajú na skúškach. Skúša sa iné čo sa učí. Prednášky skoro o počasí, skúšky z kníh, časopisov, ktoré nie sú k dispozícii pre študentov. Zákernosť starších učiteľov ale aj tých mladších na študentoch na dennom poriadku až na pár svetlých výnimiek. Na ústnych skúškach ti poniektorí dajú naschvál horšiu známku aj keď ovládaš učivo na 1, lebo si to môžu dovoliť, je to na ich rozhodnutí. Vyvolení študenti vedia dopredu čo bude na skúškach alebo písomkách. Asi tak. Keď máš rád svoje peniaze a zdravie tak choď za ne radšej na dovolenku. Tri, štyri písmenka pred menom za 3-6 rokov života za to nestoja. Prax ukazuje, že čím viac titulov, tým horšia osobnosť, až na výnimky.
A s cim chces poradit? Alebo sa chces len postazovat? Ani mne na Zilinskej univerzite nedali vsetko, musel som si pozicat alebo kupit.
Ale poviem ti tak, stale sa mozes stazovat na rektorate.
Ale poviem ti tak, stale sa mozes stazovat na rektorate.