Presun čísla z ukradnutej SIM
-
eloscilatore
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Presun čísla z ukradnutej SIM
Zdravím,
včera mi ukradli mobil a nejaký dobrák ho hneď vypol a zrejme zahodil SIM. Mám O2. Chcel by som sa spýtať či sa dá ísť k operátorovi a kúpiť si novú SIM s tým, že by som si zablokoval tú starú kartu a presunul číslo z tej starej na tú novú aj s kreditom. Vďaka za konštruktívnu odpoveď, prípadne link na topic kde sa to riešilo (nenašiel som taký).
včera mi ukradli mobil a nejaký dobrák ho hneď vypol a zrejme zahodil SIM. Mám O2. Chcel by som sa spýtať či sa dá ísť k operátorovi a kúpiť si novú SIM s tým, že by som si zablokoval tú starú kartu a presunul číslo z tej starej na tú novú aj s kreditom. Vďaka za konštruktívnu odpoveď, prípadne link na topic kde sa to riešilo (nenašiel som taký).
Re: Presun čísla z ukradnutej SIM
malo by to ísť, kedysi toto riešil brácho. ale v T-M. behni na predajňu
-
eloscilatore
Amateur
OK, vďaka, dnes tam nabehnem, dúfam že narazím na niekoho schopného v predajni... ale je žalostné že niekto sa ulakomí na starú obdratú špinavú nokiu E51... kam tento svet speje 
-
guess.whoo
Redeemer
robi to aj oragne, takze by to mali robit aj v O2
No neviem, ako by mohol ktokoľvek preniesť čokoľvek z ukradeného mobilu aj so SIMkou, keď ho už nemá, lebo je ukradnutý a SIMka zjavne v smetiaku. Ten kontakt je iba na tej SIMke, provider ho nemá.
Spoločný známy? Iba ak by mal sledovanie hovorov a SMS, ale takí majú neregistrované SIM.
pekny hlod, ale zase od veci
on si chce nechat svoje povodne cislo, nechce ziadne cislo z tej simkarty...
on si chce nechat svoje povodne cislo, nechce ziadne cislo z tej simkarty...
Ále veď to je nezmyselná a nelogická otázka, blokuje sa iba SIM, nie? Číslo má, dajú mu novú SIM a ide ďalej. SIM s jedným číslom - také nemáš? Veď je to normálne. Netreba nič presúvať, číslo má v zmluve.
Normálna reakcia je ihneď volať providerovi a blokovať kartu, ale zlodeji vedia a obratom vyčerpajú limit.
Azda je dobré dať dobre otázku, takto to vyzerá na číslo niekoho zo SIM. Prvý raz vidím takú otázku. To sa nedá ani vymyslieť. SIM mu dajú gratis a kredit? Neviem, ja mám iba paušály od počiatku mobilov. Bežne sa človek po krádeži mobila urýchlene spojí s operátorom, nechá zablokovať kartu a berie druhú, a porieši mobil. Bežná celosvetová vec, kradne sa všade. Už som tu videl všakovaké otrázky, no nedbám. Ani tu radšej nedávam problematiku IMI a iné veci, aby Ťa neporazilo. Viem, treba to rozchodiť.
Normálna reakcia je ihneď volať providerovi a blokovať kartu, ale zlodeji vedia a obratom vyčerpajú limit.
Azda je dobré dať dobre otázku, takto to vyzerá na číslo niekoho zo SIM. Prvý raz vidím takú otázku. To sa nedá ani vymyslieť. SIM mu dajú gratis a kredit? Neviem, ja mám iba paušály od počiatku mobilov. Bežne sa človek po krádeži mobila urýchlene spojí s operátorom, nechá zablokovať kartu a berie druhú, a porieši mobil. Bežná celosvetová vec, kradne sa všade. Už som tu videl všakovaké otrázky, no nedbám. Ani tu radšej nedávam problematiku IMI a iné veci, aby Ťa neporazilo. Viem, treba to rozchodiť.
to aj chcel povodne vediet, minul si jeden zbytocny post
-
eloscilatore
Amateur
bol som tam, zaplatil som novú SIM a fungujem ďalej so starým číslom, škoda len toho mobilu
-
pryja
Darca
Tak to si ma potesil, lebo mne sa nedavno nejakym dinym sposom zablokovala easy karta v mobile a pyta odo mna PUK. Rozmyslala som, ze kupim novu, ale na tej povodnej mam velmi lahke cislo a urcite aj nejaky kredit.
A to treba priniest do tmobile aj nejaku zmluvu? Lebo ja mam tu kartu uz nejakych par rokov a zmluvu k nej ani nahodou. Nestaci len preukaz totoznosti a tel.cislo?
A to treba priniest do tmobile aj nejaku zmluvu? Lebo ja mam tu kartu uz nejakych par rokov a zmluvu k nej ani nahodou. Nestaci len preukaz totoznosti a tel.cislo?
-
guess.whoo
Redeemer
mal by stacit OP ak si si ju kupovala na vlastne meno
-
Ryan Giggs
VIP
PUK je na obalke, v ktorej bola sim karta. Ak ju už nemaš, PUK ti daju v predajni, stači tam prisť s občianskym. Tvoju zmluvu maju v databaze, najdu ju podľa OP.pryja napísal:Tak to si ma potesil, lebo mne sa nedavno nejakym dinym sposom zablokovala easy karta v mobile a pyta odo mna PUK. Rozmyslala som, ze kupim novu, ale na tej povodnej mam velmi lahke cislo a urcite aj nejaky kredit.
-
eloscilatore
Amateur
ako už písali vyššie, stačí im OP a nadiktovať telefónne číslo a mne hneď dala novú, do 5 minút bola aktívna