ja som skusal pretaktovat aj som pretaktoval ale blblo to tak som dal reset setting v biose .... no lenze teraz drtim hru a jedno jadro pracuje naplno a ostatne akoby vobec .... tak neviem
Zdravim chlapi,otazka na telo,pretaktoval som svoj phenom 965be na 4,2ghz stabilne pri voltazi 1,56V,teploty v burn su 57C podla core temp.Vydrti to procak v pohode? ako pri dlhodobejsom pouzivani?Zvysok zostavy je: MSI 770ct45
hdd 500gb wetern digital 7200rpm 64mb cache
Zotac gtx580 3gb
Kingston ddr2 800mhz 8gb
Enermax modu87+gold 600w
Hyper 212+ cpu cooler.
A co sa moze stat?nieco odpalit?a videl som uz viac oc cpu na tejto doske ale zas nevem ako dopadli:Da ke napatie by bolo v poho?lebo nizsie co mam stabilnejsie tak je 4,1ghz na 1,52v
hm,ale moj procak na ma default 1,45v a tam dam max 3,8ghz,dost vela na default,na 4ghz som mal stabil 1,5v.ci mam sa na to vykaslat a nechat na 3,8ghz?alebo sa pohrat s fsb a nie len s multiplier a vcore?
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2012, 20:47)
Tak som to znizil na 4,1ghz pri napati 1,52v,teplotu su 53C v buurne pri 3hod hrani crysis 2 a bf3,Zapnute cnq aj c1e atd.Moze to takto ostat,?nic nepiska,vsetko slape ako hodikny:Dja som hlavne cel pretocit procak koli gpu aby nebrzdil a vytazit s neho max co sa da aby co najviac vyuzil gpu.Gpu usage je 99perc.alebo sa mam na to vykaslat a nechat na 3,8ghz na default napati?
Inak presiel som s tymto problemom to temy overcloking,tam je to asi vhodnejsie ako tu:D