Nezabudaj ale ze z tych 50€ by si nejakych 30 az 60% nevidel (zalezi od stranky).
Skus Mobilne platby, sprav si web, nasmskuj kolko potreba a nech ti to vyplatia.
Prevod tel. kreditu na učet.
Re: Prevod tel. kreditu na učet.
prejdi na pausal a x mesiacov nebudes muset platit nic
Nedá sa ten kredit presunúť na iné číslo? Že by si ho niekomu predal ..
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie všade potrebuješ IČO. Ja som to mal na webe keď som mal 15 rokov a fungovalo to bez IČA. Skús pohľadať nejakú takú službu.
Alebo si kúp kredit na HellShare. Tam sa dá aj vyplatiť na účet ale skôr by som si ten kredit na tvojom mieste nechal.
Alebo si kúp kredit na HellShare. Tam sa dá aj vyplatiť na účet ale skôr by som si ten kredit na tvojom mieste nechal.
-
Michaelo
Hardcore addict
Osobne som využíval na webe toto: http://sms-platby.eu/
No ako pozerám cenník tak to dosť predražili teraz
Pred tým si z 1€ dostal 0.6€
No ako pozerám cenník tak to dosť predražili teraz
-
audiotrack
VIP
český t-mobile vypláca kredit pokiaľ prechádzaš s číslom k inému operátorovi. Skús sa spýtať či to náhodou nie je tak aj u nás. Ak áno, skoč do o2 že chceš k ním preniesť číslo.
Kredit na předplacené kartě lze vybrat i dalším způsobem. Službu u nás nabízí pouze T-Mobile. Pokud totiž požádáte o přenos, resp. přenesete předplacenou kartu k jinému operátorovi, z tohoto důvodu můžete požádat o vyplacení kreditu, který byl na simkartě nastřádaný. Operátor také běžně uvádí, že peníze vrací v reálném čase, avšak u částek přesahujících 2500Kč je částka vracena nejdříve po uplynutí 6ti měsíců od posledního dobití. Za tuto transakci si ale T-Mobile účtuje 118Kč, které strhne z kreditu na simkartě.
niekto tu na fore kupoval nejake poukazky na bazos tusim a tie potom predaval.
presne tak nakup poukažky na bazos a predaj ich ja budem mat hned zaujem o nejake