Prezentujte svoje diela

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stevers
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Prezentujte svoje diela

Príspevok od používateľa stevers »

Ahoj! vopred sa ospravedlnujem ak sa tu takato tema nachadza no v hladačiku som nič podobneho nenašiel

Ide mi o to aby sa sem prispievalo vlastnými dielami ( texty, rýmy, možno trocha poézie vlastné myšlienky, pocity)

Aspon ja mam zauzivanu terapiu na depresie, píšem si texty na rozne temy a vzdy sa pritom ukludnim, velmi rad to tu odprezentujem ak budem vidiet ze sa to ujme, ak teda niekto má vlastné práce podobneho typu, velmi rad by som si prečítal :)
chire
Light Expert
Light Expert

Re: Prezentujte svoje diela

Príspevok od používateľa chire »

stevers napísal:Ahoj! vopred sa ospravedlnujem ak sa tu takato tema nachadza no v hladačiku som nič podobneho nenašiel

Ide mi o to aby sa sem prispievalo vlastnými dielami ( texty, rýmy, možno trocha poézie vlastné myšlienky, pocity)

Aspon ja mam zauzivanu terapiu na depresie, píšem si texty na rozne temy a vzdy sa pritom ukludnim, velmi rad to tu odprezentujem ak budem vidiet ze sa to ujme, ak teda niekto má vlastné práce podobneho typu, velmi rad by som si prečítal :)
no ja si pisem blog a napisal som aj jednu poviedku, ak sa to rata do tejto temy :). Ak nebudem sam, tak aj zverejnim :lol: :lol:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

stevers : mozes nejaku svoju pracu uverejnit, ja by som si tiez rad precital
chire
Light Expert
Light Expert

tak tu je moja poviedka: http://citanie.madness.sk/view-22149.php
piste reakcie, som zvedavy :)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Chire, precital som si tvoju poviedku. Je vidno, ze si sa snazil o umelecky opis, miestami sa mi to aj pacilo, avsak casto si zapojil nejake uplne zbytočne vety, ktore celkom kazili dojem, ktory si sa pokusal vytvorit(aspon tak to na mna posobilo). Dalsia vec, vdaka ktorej to bolo skor rozpravanie ako poviedka boli dialogy. Prisli mi dost umele, divne. Ale overall, pekna myslienka, mozem povedat, ze sa mi to pacilo. A tymto som ta nechcel a urazit ani nic podobne, iba moj pohlad na vec, snazil som sa o konstruktivnu kritiku;).
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

ja som raz napisal poviedku...bolo to do skoly ako povinne co nas profesorka pripravovala na matury...no nic...citajte a kritizujte...aj tak je to prva a posledna poviedka..
http://www.ulozisko.sk/177672/Stalo_sa_....doc

...nic nie je vymyslene
chire
Light Expert
Light Expert

jankyi napísal:Chire, precital som si tvoju poviedku. Je vidno, ze si sa snazil o umelecky opis, miestami sa mi to aj pacilo, avsak casto si zapojil nejake uplne zbytočne vety, ktore celkom kazili dojem, ktory si sa pokusal vytvorit(aspon tak to na mna posobilo). Dalsia vec, vdaka ktorej to bolo skor rozpravanie ako poviedka boli dialogy. Prisli mi dost umele, divne. Ale overall, pekna myslienka, mozem povedat, ze sa mi to pacilo. A tymto som ta nechcel a urazit ani nic podobne, iba moj pohlad na vec, snazil som sa o konstruktivnu kritiku;).
jasne, ved v pohode.... mne zas profesorka povedala, ze sa stracam v motivoch... s niecim zacnem, a potom to nedokoncim..
btw... nejako som sa nezamyslal nad tym, aky zaner to je, len som pisal, co mi prislo na ňum a toto z toho vzniklo :)
Napísať odpoveď