Tak tak, aj sa tak zvyknem teleportovať, resp. cestujem v čase. Hlavne vtedy, ak idem pod vplyvom alkoholu z nejakej akcie autom domov, neskorá nočná/ranná hodina, oči bliknú..a som doma. Úžasný pocit. Zdieľam toto nadšenie z Helenkou.
K tomu rozhovoru - fakt je mimo. Najhoršie je, že týmto podľa mňa diskredituje aj iné, proti súčasnému establishmentu stojace myšlienky a v tomto zmysle to budú vedieť využiť aj etablovaní politici.
v STV správach bolo ako si Hruška zvolal (po poslednom prieskume) brífing a kritizoval Kisku, za to, že Hruška nevie aké hodnoty Kiska reprezentuje.. Tak som sa z chuti zasmial, ako sa Hruška bojí o svoj výsledok tak kritizuje ostatných :DD
Tak toto ma fakt dožralo. Prvý krát som videl to, ako boli moderárori v relácii s politikom ako vyhladované supy. Otázky moderátorov v 80% úplne odveci.
A na just ju budem volit navzdory hrozbe jej samo-teleportácie
A to je ta nestranna televizia TA3, vzdy objektivna, ved to vypadalo ako nejaky miting bulvaru, tuto je krasne vidiet, pod akou zastitou pracuje a co je jej cielom.
Preco sa sprosteho Fica nepytaju skadial ma hodinky za 600 tisic, preco sa ho nepytaju na to, co robil v byte s Hascakom, preco dopodrobna nepytvaju emisne kauzy a x dalsich o ktorych ani nevieme?
Ja suhlasim so vsetkym co ste napisali, preto TA3 nepozeram a najme nie toho chu*a "moderatora" ale na druhej strane prezidentsky kandidat by sa nemal nechat takto lahko vytocit... pretoze prave to bola ich uloha
Ja som pozeral Jurištu, kandidáta s podporou KSS, a do toho sa tiež riadne obúvali, hlavne Bielik. Podstatné je, aby takýto trend držali voči všetkým kandidátom, potom budem spokojný. Lebo takáto ostrosť, podpichovanie a pod. mi chýba v týchto debatách.
no videl som rozhovor s Mimozemskou.
o gauneroch ma pravdu a je super ze sa to nehanbi povedat. ALE. taha za sebou este horsiu chasku, ako jej aj povedali. a keby nepodporovala Vaskeho a antivsetko ludi a Vesmirnu hydinu bola by fajn
na kolegovo presviedcanie som videl len Vaskeho cibulu a Vaskyjugend, takze neviem kto koho kam poslal. ale citala v Narodnej zrade jeho vyzvu. a je tam vela nasilia a zabijania na to, aby som s tym dokazal suhlasit
hughito: Omyl, Vasky ju podporuje stále, on nadáva na ňu ako političku, pretože nechcela prijať jeho agendu, ale inač ju podporuje stále. A to že Rudko nadáva je tým, že keby nenadával tak by ho nikto nepozeral.. To je taktika. A myslím, že nehovorí úplne odveci.
pisal som uz davnejsie, ze kiska je pre fica najlepsi, lebo jeho minulost vzhladom na to ze fico kontroluje vsetky organy nebude tazke preskumat a zneuzit v pripade potreby