Prezidentské voľby 2016 v USA
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
Oznamujem ti tvoju kandidatúru ! Inak budeš násilne dosadený.
Uvidíme či budú voľby do NR SR už teraz na jar alebo až v 2020, ak už teraz, tak nestíham prípravu, ale o tom ďalšom termíne som už uvažoval 
-
Solo_Kamen
King
To nikoho nezaujíma, Ľudovo-Demokratický Front už má tvoju adresu, nástup bude, keď užnáme za vhodné. O prípravu sa neboj, sa naučíš. 
"Aspoň vieme čo čakať."
Ruske politicke vedenie si nic ine od zaciatku nepraje ako vyhru Trumpa, pretoze ten jasne deklaroval ze po jeho nastupe ho Europa toboz ta vychodna velmi zaujimat nebude a piesocek potichu prenecha Rusom.
Pred rokom by malokto povedal ze Trump to na Clintovou dotiahne, ba dokonca zacina predbiehat..
Pred rokom by malokto povedal ze Trump to na Clintovou dotiahne, ba dokonca zacina predbiehat..
-
xH4wK
Nuz nam nezostava nic ine len cakat kto vyhra a ako to dopadne...
Som naozaj zvedavy
Trump je ako kotleba, tiez dokaze pomenovat naozaj takmer vsetky problemy dnesnej spolocnosti.. len ci s tym dokaze alebo chce aj nieco urobit to je uz ina..
Som naozaj zvedavy
Trump je ako kotleba, tiez dokaze pomenovat naozaj takmer vsetky problemy dnesnej spolocnosti.. len ci s tym dokaze alebo chce aj nieco urobit to je uz ina..
Chýba voľba do hlasovania: nevoliť.
-
Solo_Kamen
King
Možno, že chýba preto, že na názore ľudí, ktorí voliť nebudú absolútne nezáleží.
Neviem, mne toto analogicky s nasou politikou pride ako keby som si mal vybrat medzi Kollarom a Flasikovou. Cize kaluz alebo blato.
Ono S_K prakticky ist nevolit je tiez volba.
Ono S_K prakticky ist nevolit je tiez volba.
Tak v tom prípade môžeš nezakliknut ani jednu možnosť
Je dôležité vedieť koľko % ľudí nevolí, takisto je to istý ukazovateľ. Čiže ste vedľa. (samozrejme, tu na hojku je to šumafuk)
-
t0m4s3
Admin
Dolezite akurat tak pre teba a tebe podobnym.hughito napísal:Je dôležité vedieť koľko % ľudí nevolí, takisto je to istý ukazovateľ. Čiže ste vedľa. (samozrejme, tu na hojku je to šumafuk)
vzhladom na to, ze nikto z miestnych realne v USA volit nebude, tak si myslim, ze stacia tieto 3 moznosti 
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2016, 15:37)
akurat som absolvoval cestu vlakom medzi Bratislavou a Brnom a cestou som sa bavil so starsim bielym manzelskym parom z US (NJ) a boli silne pro-Hillary
maily im nevadia a v podstate ani nic ine, nelichotivo sa ale vyjadrovali o Obamovi
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2016, 15:37)
akurat som absolvoval cestu vlakom medzi Bratislavou a Brnom a cestou som sa bavil so starsim bielym manzelskym parom z US (NJ) a boli silne pro-Hillary
maily im nevadia a v podstate ani nic ine, nelichotivo sa ale vyjadrovali o Obamovi
-
Solo_Kamen
King
S tým, že aj nevoliť je voľba súhlasím.butthead napísal: Ono S_K prakticky ist nevolit je tiez volba.
Ale záleží na tom málokedy. Jeden z hypotetických prípadov , kedy by na tom záležalo je ten , že účasť v dajme tomu volbách do NRSR by bola 10% a počas prvej schôdze by rozzúrený dav strielal do budovy NRSR katapultom. Túto možnosť samozrejme nevylučujem ale ešte nie sme v tak zlej situácii, že bola účasť na volbách až tak marginálna.
Mne a mne podobným? Čo je to za hlúpu poznámku? Hoci to nemusí byť také dramatické ako naznačil Solo_Kamen (a teda nemá to praktický dopad), ale počet nevoličov je ukazovateľ, ktorý sa hodnotí, spätne analyzuje a možno z neho čo to vyčítať. Napr. na základe tohto údaju vieme, ktoré voľby sa v u nás tešia najmenšiemu záujmu a sú pre ľudí najviac irelevantné.
-
Andi_Cibula
Addict
Už sa to tu určite preberalo a spomínalo, ale z hľadiska kandidáta, nie je dôležité sa zúčastniť, dôležité je vyhrať !
Aj keby bola volebná účasť 5% a nejaký kandidát z nich získal nejakých napr. 80%, tak určite sa nebude zamýšľať "Prečo len tí voliči nechcú prísť k voľbám ? Nerobím niečo zle ?".
Aj keby bola volebná účasť 5% a nejaký kandidát z nich získal nejakých napr. 80%, tak určite sa nebude zamýšľať "Prečo len tí voliči nechcú prísť k voľbám ? Nerobím niečo zle ?".
-
t0m4s3
Admin
Dovolim si tvrdit, ze pre vacsinu ludi nie jen u nas je irelevantne, ktore volby sa tesia najmensiemu zaujmu. To len podobni kvazi-analytici ako ty maju potrebu co to vycitat.hughito napísal: Mne a mne podobným? Čo je to za hlúpu poznámku? Hoci to nemusí byť také dramatické ako naznačil Solo_Kamen (a teda nemá to praktický dopad), ale počet nevoličov je ukazovateľ, ktorý sa hodnotí, spätne analyzuje a možno z neho čo to vyčítať. Napr. na základe tohto údaju vieme, ktoré voľby sa v u nás tešia najmenšiemu záujmu a sú pre ľudí najviac irelevantné.
ma to nejaky vplyv na ich konanie? niehughito napísal:Mne a mne podobným? Čo je to za hlúpu poznámku? Hoci to nemusí byť také dramatické ako naznačil Solo_Kamen (a teda nemá to praktický dopad), ale počet nevoličov je ukazovateľ, ktorý sa hodnotí, spätne analyzuje a možno z neho čo to vyčítať. Napr. na základe tohto údaju vieme, ktoré voľby sa v u nás tešia najmenšiemu záujmu a sú pre ľudí najviac irelevantné.
zaujimave je to len z toho hladiska, ze je vidiet, kolkym ludom absolutne nezalezi na sebe, svojej rodine a okoli
Ak je väčšina ľudí obmedzencov ako ty, tak jasné, že ich to nezaujíma. Ale to nemyslím.t0m4s3 napísal: Dovolim si tvrdit, ze pre vacsinu ludi nie jen u nas je irelevantne, ktore volby sa tesia najmensiemu zaujmu. To len podobni kvazi-analytici ako ty maju potrebu co to vycitat.
beradie:
Samozrejme, že má. Ak si napr. zoberieme také voľby do európskeho parlamentu, volebná účasť je u nás mizerná. To dáva pomerne veľkú šancu urobiť dobrý volebný výsledok, čomu vie daný kandidát prispôsobiť kampaň, jej intenzitu a pod. A hoci to t0m4s3 nepociťuje, opakujem, tento ukazovateľ je významný pri spätnom hodnotení, v ešte budúcnosti napr. pri historickej spisbe a pod.ma to nejaky vplyv na ich konanie? nie