Prezidentské voľby 2016 v USA
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
Hovorím len o očividnej korelácii. Samozrejme ich správanie a postoje sú to o čo tu ide.
Ďaľší príklad,
Ďaľší príklad,
Ty len hovoris, vsak co to je len hovorit... Uprimne zasnem jak take zvratky dokazes na plne usta ''len hovorit''...
A dufam ze sa neurazis ale ja tvoje videjka nepozeram...
A dufam ze sa neurazis ale ja tvoje videjka nepozeram...
aj tento ujo nevyzera najlepsie... a aha ho, ma toho v hlave viac nez...
Inac -AA-, ty hovoris :,,Zlo vo vnútri sa manifestuje tiež navonok." Potom by to malo fungovat aj naopak, cize modelky a modelovia by mali byt lidrami s dobrom vo vnutri. Hmm nejako neviem uviest priklad...
Riesit niekoho podla vonkajsieho vyzoru pre viac nez primitivne. Je neskutocne ako niektori rodicia dokazali zlyhat pri vychove deti.
Pozdravujem rodicov -AA-, maju byt fakt na co hrdi...
Inac -AA-, ty hovoris :,,Zlo vo vnútri sa manifestuje tiež navonok." Potom by to malo fungovat aj naopak, cize modelky a modelovia by mali byt lidrami s dobrom vo vnutri. Hmm nejako neviem uviest priklad...
Riesit niekoho podla vonkajsieho vyzoru pre viac nez primitivne. Je neskutocne ako niektori rodicia dokazali zlyhat pri vychove deti.
Pozdravujem rodicov -AA-, maju byt fakt na co hrdi...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aký zmysel má baviť sa s -AA- alias Aryan Angelom keď je to vyje*** nácek ? Treba zaujať rovnaký postoj ako Kissko a nebaviť sa s ním, totálna ignorácia. Na rozdiel od neho to tu nesposobi zvýšenie volebných preferencií Kotletovej Gardy.
V poslednom momente zmenia podmienky kandidatúry a Terminátor vymetie všetkých, ostatní bez šance. 
Toľká povrchnosť..Retne napísal:...
Zloba v týchto ľudoch, ktorá sa manifestuje aj na ich vzhľade a správaní, je poväčšinou ich vlastnou voľbou.
Takže Stephena Hawkinga a jeho ochorenie si zneužil zbytočne.
Andi_Cibula napísal:Aký zmysel má baviť sa s -AA- alias Aryan Angelom keď je to vyje*** nácek ? Treba zaujať rovnaký postoj ako Kissko a nebaviť sa s ním, totálna ignorácia. Na rozdiel od neho to tu nesposobi zvýšenie volebných preferencií Kotletovej Gardy.
uz sa budem opakovat, ale v com sa prosim ta lisia ludia z kotlebovych pochodov? vsak su tam same opice, za moje mesto mozem potvrdit, ze na jeho zhromazdeni bola kopa byvalych neonacistov, ktori cez vikendy napadali ludi koli zabave. podla tvojej argumentacie su teda priaznivci lsns vo velkej miere agresivne opice, ktore nemaju problem bezdvodone umlatit ludi, je to tak?-AA- napísal: Zloba v týchto ľudoch, ktorá sa manifestuje aj na ich vzhľade a správaní, je poväčšinou ich vlastnou voľbou.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja som presvedčený o tom dokonca a aj tomu verím, že keby taký Kotleba v priamo prenose na kameru zastrelil nejakého cigáňa, tak jeho volebné preferencie ešte porastú. Nastane síce nejaká fluktuácia voličov, ale výsledná bilancia bude kladná. 
Myslím, že tieto fantazmagórie stačí riešiť v jednej téme na to určenej.
Autor toho článku bol buď lenivý si zistiť viac informácii, alebo cielene zavádza, tak by som chcel zopár detailov uviesť na pravú mieru.
Skutočne bolo zatknutých niekoľko stoviek ľudí, ale nie za "nezákonné zhromažďovanie". Budova Capitolu je chránená nejakými zákonmi o verejnom poriadku, ktoré zakazujú zhromažďovať sa na schodoch a v súvislosti s tým blokovať vstup do budovy. Protestu sa zúčastnilo okolo 2000 ľudí, bol to veľmi pokojný protest.
Tí čo boli zatknutí tam sedeli s úplne plným vedomím, že ich zadržia, boli na to upozornení a počítali s tým. Tak sa dav pred budovou Capitolu rozdelil na tých čo ostali na schodoch a chceli byť zatknutý a omnoho početnejší dav, ktorý sa zdržiaval o cca 50m ďalej. Cieľom protestu a tohto dobrovoľného zatýkania bola snaha upriamiť na to pozornosť médii a verejnosti (čo sa im kvoli presne tej istej korupcii, proti ktorej bojujú moc nepodarilo..koľká irónia). Dopadlo to tak, že trhli rekord v počte zatknutí počas jednej udalosti (rekord pre Washington DC), polícia ich k večeru skoro nemala kam dávať, vozili ich autobusom. Samozrejme nikto z toho nič nemal, vyfasovali max pokutu a priestupok. Suma sumárum, áno je tam v politike množstvo skorumpovaných ľudí,celý volebný systém je nastavený proti občanom, vačšina mainstream medii aktívne manipuluje verejnú mienku....ale NIE, nikto im tam nezakazuje sa slobodne zhromažďovať, kritizovať vládu atď
“We will no longer surrender this country or its people to the false song of globalism. The nation-state remains the true foundation of happiness and harmony.”
-
Waagbistritz69
King
Drumpfova "alternatívna pravica" má zrejme novú ochranku
Fakt pochybujem, ze su natolko blbi a nespravili to naschval...
-
t0m4s3
Admin
Podľa mňa sú tak blbí. Drumpf je schopný poprieť aj nos medzi očami, viz. aféry z minulosti, ktoré sú jasne na videu, on je schopný povedať, že nič také sa nikdy nestalo.
-
Waagbistritz69
King
Wikileaks zverejnili tisícky mailov Trumpa, Clintonovej aj Sandersa. Môže to dosť ovplyvniť ďalšiu situáciu.