https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... p_rightbox
Prezidentské voľby 2019
-
Solo_Kamen
King
Re: Prezidentské voľby 2019
Z jednou vecou mnohí z nás nepočítali... čo do prostriedku tých hádok o prezidenstké kreslo vstúpi Béla, zase povie niečo pekné, tak ako to robí odkedy je v politike a stane sa prezidentom? 
Ale to je blbosť, Béla by nevyhral ani v časoch starej slávy, lebo je Maďar.
Harabin za celý rok vyžije z necelých 2000€ a ešte zvládne aj kúpiť pozemok.
A toto chce byť prezidentom a niektorí duševne jednoduchší ľudia mu to žerú.
Ľuďom so správnym počtom chromozómov je jasné, že Harabin úplne okato legalizuje príjem z trestnej činnosti alebo slangovo "perie špinavé peniaze". To je jediná možnosť, ako si môže dovoliť odkladať si celú výplatu a nežiť v stane za stanicou Bratislava Nové mesto. Ako sudca, zo zákona nemôže podnikať ani mať inú zárobkovú činnosť. Ak má, je zločinec. Ak má príjem, ktorý nepriznal v daňovom priznaní, čiže štát ukrátil o dane a odvody, je zločinec. Ak dostáva peniaze od mafošov za to, že ovplyvňuje súdne konania, či dáva mafošom echo o prehliadkach, zatýkaní a pod., tak je zločinec.
Harabin patrí do basy.
Na otázky novinárov reagoval otázkou, či ich platí Soroš.
https://www.aktuality.sk/clanok/654989/ ... 150-tisic/
Ľuďom so správnym počtom chromozómov je jasné, že Harabin úplne okato legalizuje príjem z trestnej činnosti alebo slangovo "perie špinavé peniaze". To je jediná možnosť, ako si môže dovoliť odkladať si celú výplatu a nežiť v stane za stanicou Bratislava Nové mesto. Ako sudca, zo zákona nemôže podnikať ani mať inú zárobkovú činnosť. Ak má, je zločinec. Ak má príjem, ktorý nepriznal v daňovom priznaní, čiže štát ukrátil o dane a odvody, je zločinec. Ak dostáva peniaze od mafošov za to, že ovplyvňuje súdne konania, či dáva mafošom echo o prehliadkach, zatýkaní a pod., tak je zločinec.
Harabin patrí do basy.
Nevysúdil on nedávno pár sto tisíc € ako odškodné? Niečo sa mi marí, ale môžem sa mýliť, dianie okolo neho nejak nesledujem.
Takáto škodná mala byť dávno vylúčená z dosahu na život spoločnosti. Do basy.ephramko napísal:Harabin za celý rok vyžije z necelých 2000€ a ešte zvládne aj kúpiť pozemok.A toto chce byť prezidentom a niektorí duševne jednoduchší ľudia mu to žerú.
Harabin patrí do basy.
Vysúdil. Je to v tom článku rozpísané. Je bezplatný, stačí kliknúť na "pokračovať na článok zadarmo". Harabin si to uvádza ako úspory. Úspory si našetril z platu od 1986 a z vyhratých sporov. Problém je, že si kúpil pozemok za 150.000 a aj každodenný život predsa niečo stojí, ale jemu z deklarovaných úspor nič neubudlo, naopak k úsporám prihodil ďalších 70.000, čo bol až na pár drobných celý jeho čistý ročný plat.baldorex napísal:Nevysúdil on nedávno pár sto tisíc € ako odškodné? Niečo sa mi marí, ale môžem sa mýliť, dianie okolo neho nejak nesledujem.
Harabin má teda rozprávkovy "hrnček var" alebo si proste všetky legálne zárobky odkladá na účet a svoj život financuje z príjmov z trestnej činnosti.
Píše sa tam o ďalších jeho nehnuteľnostiach. Ako napríklad tesne pred krízou v roku 2008, v časoch kedy boli historicky najvyššie ceny nehnuteľností, kúpil mezonet v novostavbe so 44% zľavou oproti katalógovej cene. Pre pekné oči mu tú zľavu developer určite nedal.
https://slovensko.hnonline.sk/497504-ha ... ovicu-ceny
Priatelia,
Keď novinári nevedia nájsť materiál na diskreditáciu, vždy poslúži osvedčený a jednoduchý recept: stará téma a za hrsť manipulácie.
Moje majetkové pomery sú už roky tak trochu vecou verejnou. To, že som počas posledných rokov vysúdil nemalé odškodné v súdnych sporoch, nie je tajomstvom. Ak by neboli proti mne opakovane nezákonne konali, odškodné by som nebol pýtal, a logicky ani vyhral. Vždy som vopred upozorňoval na nezákonnosť, ktorú páchali a snažil sa predísť týmto situáciám.
Väčšina mojich úspor, ktoré sú vypublikované v systéme v mojom majetkovom priznaní za rok 2014, boli nadobudnuté za dlhé roky, 1986 – 2012, z našich príjmov z práce a zo súm za odškodné.
Akýkoľvek formulár (napr. ten na vyplnenie majetkového priznania) žiaľ nikdy nebude natoľko podrobný a dokonalý, aby dokázal obsiahnuť kompletnú informáciu do posledného detailu. Ďalšou vecou je, že za roky 2011 – 2014 nie sú na stránke Súdnej rady vypublikované moje úspory, ktoré som ja v majetkových priznaniach samozrejme uvádzal. Prvýkrát sú moje úspory vypublikované až v roku 2014. Takže druhým faktorom je kompletnosť informácií poskytnutá verejnosti.
Aby som to zhrnul, novinár Aktualít nepracoval s úplnými informáciami a nemá kompletný obraz o mojich financiách. To mu však samozrejme nebránilo, aby vydal účelový článok s jediným cieľom - uškodiť, očierniť.
Na dôvažok, začiatkom roka 2015 ma Súdna rada listom požiadala o špecifikáciu úspor na mojom daňovom priznaní za rok 2013. Ja som na tento list v zákonom danej lehote listom odpovedal a zodpovedal položené otázky. Po tejto komunikácii nemala Súdna rada už žiadne doplňujúce otázky a bola s mojím vysvetlením spokojná.
Bol som jediným ministrom, ktorý si dal dobrovoľne a z vlastnej iniciatívy urobiť bezpečnostnú previerku pri nástupe do funkcie. Bezpečnostná previerka zahŕňa nie len kontrolu vzťahov a kontaktov preverovaného, ale aj majetkové pomery, zdroje príjmov a pod. Nemám a nemal som čo skrývať.
To, odkiaľ pochádzajú moje príjmy, je verejne známe. Môj spôsob života zodpovedá mojim príjmom a nikdy ich nepresahoval. Moje majetkové priznanie je zodpovedajúce.
Na záver len malý postreh.
Je zaujímavé, ako je médium Aktuality.sk selektívne investigatívne. Máme tu jedného významného štátneho činiteľa usvedčeného z toho, že neoprávnene nadobudol pozemok a všetko nasvedčuje tomu, že bol súčasťou pozemkovej mafie. O jeho daňových únikoch vie celé Slovensko. Avšak články Aktualít o tomto človeku vyznievajú nie ako kritika, ale skôr ako snaha ospravedlniť jeho konanie a robiť mu pozitívne PR.
Keď novinári nevedia nájsť materiál na diskreditáciu, vždy poslúži osvedčený a jednoduchý recept: stará téma a za hrsť manipulácie.
Moje majetkové pomery sú už roky tak trochu vecou verejnou. To, že som počas posledných rokov vysúdil nemalé odškodné v súdnych sporoch, nie je tajomstvom. Ak by neboli proti mne opakovane nezákonne konali, odškodné by som nebol pýtal, a logicky ani vyhral. Vždy som vopred upozorňoval na nezákonnosť, ktorú páchali a snažil sa predísť týmto situáciám.
Väčšina mojich úspor, ktoré sú vypublikované v systéme v mojom majetkovom priznaní za rok 2014, boli nadobudnuté za dlhé roky, 1986 – 2012, z našich príjmov z práce a zo súm za odškodné.
Akýkoľvek formulár (napr. ten na vyplnenie majetkového priznania) žiaľ nikdy nebude natoľko podrobný a dokonalý, aby dokázal obsiahnuť kompletnú informáciu do posledného detailu. Ďalšou vecou je, že za roky 2011 – 2014 nie sú na stránke Súdnej rady vypublikované moje úspory, ktoré som ja v majetkových priznaniach samozrejme uvádzal. Prvýkrát sú moje úspory vypublikované až v roku 2014. Takže druhým faktorom je kompletnosť informácií poskytnutá verejnosti.
Aby som to zhrnul, novinár Aktualít nepracoval s úplnými informáciami a nemá kompletný obraz o mojich financiách. To mu však samozrejme nebránilo, aby vydal účelový článok s jediným cieľom - uškodiť, očierniť.
Na dôvažok, začiatkom roka 2015 ma Súdna rada listom požiadala o špecifikáciu úspor na mojom daňovom priznaní za rok 2013. Ja som na tento list v zákonom danej lehote listom odpovedal a zodpovedal položené otázky. Po tejto komunikácii nemala Súdna rada už žiadne doplňujúce otázky a bola s mojím vysvetlením spokojná.
Bol som jediným ministrom, ktorý si dal dobrovoľne a z vlastnej iniciatívy urobiť bezpečnostnú previerku pri nástupe do funkcie. Bezpečnostná previerka zahŕňa nie len kontrolu vzťahov a kontaktov preverovaného, ale aj majetkové pomery, zdroje príjmov a pod. Nemám a nemal som čo skrývať.
To, odkiaľ pochádzajú moje príjmy, je verejne známe. Môj spôsob života zodpovedá mojim príjmom a nikdy ich nepresahoval. Moje majetkové priznanie je zodpovedajúce.
Na záver len malý postreh.
Je zaujímavé, ako je médium Aktuality.sk selektívne investigatívne. Máme tu jedného významného štátneho činiteľa usvedčeného z toho, že neoprávnene nadobudol pozemok a všetko nasvedčuje tomu, že bol súčasťou pozemkovej mafie. O jeho daňových únikoch vie celé Slovensko. Avšak články Aktualít o tomto človeku vyznievajú nie ako kritika, ale skôr ako snaha ospravedlniť jeho konanie a robiť mu pozitívne PR.
Klasika Harabin: Kamoši ma skontrolovali, takže všetko je v poriadku. Novinári, ktorí len citujú presné čísla a dáta z mojich oficálnych daňových priznaní, si vymýšľajú a účelovo zavádzajú, lebo ma chcú zdiskreditovať. Nebudem odpovedať na žiadne otázky. A na záver treba samozejme spomenúť Kisku, prípadne Soroša, pretože na to jeho voliči počúvajú a treba odpútať pozornosť od vlastných káuz.
M4jk1:-), ako si ty osobne vysvetľuješ, že Harabin jeden rok v daňovom priznaní veľmi jasne špecifikuje svoje úspory, majetky a ročný zárobok. Potom nakúpi nehnuteľnosti, ale z úspor mu nič neubudne, práve naopak, k úsporám pridá ešte takmer celý svoj ročný plat. Čiže jeho kompletné ročné náklady na totálne všetko boli cca. 1500€. A ďalší rok detto. Podľa teba to je reálne? Z čoho žije? Vieš, že sudcovia zo zákona nemôžu mať inú zárobkovú činnosť?
M4jk1:-), ako si ty osobne vysvetľuješ, že Harabin jeden rok v daňovom priznaní veľmi jasne špecifikuje svoje úspory, majetky a ročný zárobok. Potom nakúpi nehnuteľnosti, ale z úspor mu nič neubudne, práve naopak, k úsporám pridá ešte takmer celý svoj ročný plat. Čiže jeho kompletné ročné náklady na totálne všetko boli cca. 1500€. A ďalší rok detto. Podľa teba to je reálne? Z čoho žije? Vieš, že sudcovia zo zákona nemôžu mať inú zárobkovú činnosť?
pocul som, ze na tento dvojity meter uz maju vo francuzskom Narodnom archive vitrinku.
1.) uradujuci prezident je podvedeny pri kupe pozemku, ale je bludwebmi menovany sefom pozemkovej mafie. lieta vladnym specialom, aj ked z toho maju prospech piloti a aj vsetci okresni policajti, no treba od neho vymahat co bolo nalietane. zle zaplati dane, ked je na to upozorneni, tak doplati.
2.) kandidat na prezidenta dostava zlavy na nehnutelnosti a je to v poriadku. podla danovych priznani asi zije z prány a to je tiez fajn. cela jeho rodina sa pocas jeho ministrovania vozila v ministerskej limuzine so soferom a to sa povazuje za spravne.
1.) uradujuci prezident je podvedeny pri kupe pozemku, ale je bludwebmi menovany sefom pozemkovej mafie. lieta vladnym specialom, aj ked z toho maju prospech piloti a aj vsetci okresni policajti, no treba od neho vymahat co bolo nalietane. zle zaplati dane, ked je na to upozorneni, tak doplati.
2.) kandidat na prezidenta dostava zlavy na nehnutelnosti a je to v poriadku. podla danovych priznani asi zije z prány a to je tiez fajn. cela jeho rodina sa pocas jeho ministrovania vozila v ministerskej limuzine so soferom a to sa povazuje za spravne.
ephramko tebe stačí nejaká kačica z aktualít alebo denníka Nenávisti a chytíš sa jak pes na udenom. Harabin vysudil 164K eur od médií a 150K eur od generálnej prokuratúry. Už v roku 1991 bol sudca najvyššieho súdu takže asi nezarábal ako maturant vo fabrike. Bajankova, Svecova mali v roku 2016, 5500 eur v čistom na mesiac. Harabin dokáže na tieto kačice na druhý deň verejne sa vyjadriť, zatiaľ čo zahraničný agent v prezidentskom palaci dokáže len schovať sa a ignorovať. Harabinova PN-ka už ťa netrápi?
Hej, ked Hari odpovedal pre Aktuality znel ako po mnohych stakanoch vodky od svojich ruskych priatelov.
Nie si papaláš, aby si si mohol dovoliť neodpovedať na jednoduché otázky, naložiť smradlavý náklad a potom zdrhnúť. Ak by si si harabinove daňové priznanie pozrel, tak by si zistil, že si uvádza úspory vo výške 300.000, pričom uvádza, že to nasporil z platu a vyhratých súdnych sporov. K týmto úsporám rok čo rok prihodí takmer celý svoj ročný plat. Z čoho teda žije? Z čoho kúpil pozemok? A áno, trápi ma aj jeho PNka, že celé týždne nedodržuje liečebný režim a nič sa mu nestane, zatiaľ čo obyčajnému človeku je sociálna poisťovňa schopná odobrať dávky len kvôli tomu, že si išiel nakúpiť alebo chorý spal a nepočul zvonenie kontrolóra.M4jk1:-) napísal:ephramko tebe stačí nejaká kačica z aktualít alebo denníka Nenávisti a chytíš sa jak pes na udenom. Harabin vysudil 164K eur od médií a 150K eur od generálnej prokuratúry. Už v roku 1991 bol sudca najvyššieho súdu takže asi nezarábal ako maturant vo fabrike. Bajankova, Svecova mali v roku 2016, 5500 eur v čistom na mesiac. Harabin dokáže na tieto kačice na druhý deň verejne sa vyjadriť, zatiaľ čo zahraničný agent v prezidentskom palaci dokáže len schovať sa a ignorovať. Harabinova PN-ka už ťa netrápi?
ephramko napísal:Ľuďom so správnym počtom chromozómov je jasné, že Harabin úplne okato legalizuje príjem z trestnej činnosti alebo slangovo "perie špinavé peniaze". To je jediná možnosť, ako si môže dovoliť odkladať si celú výplatu a nežiť v stane za stanicou Bratislava Nové mesto. Ako sudca, zo zákona nemôže podnikať ani mať inú zárobkovú činnosť. Ak má, je zločinec. Ak má príjem, ktorý nepriznal v daňovom priznaní, čiže štát ukrátil o dane a odvody, je zločinec. Ak dostáva peniaze od mafošov za to, že ovplyvňuje súdne konania, či dáva mafošom echo o prehliadkach, zatýkaní a pod., tak je zločinec.
-Väčšina mojich úspor, ktoré sú vypublikované v systéme v mojom majetkovom priznaní za rok 2014, boli nadobudnuté za dlhé roky, 1986 – 2012, z našich príjmov z práce a zo súm za odškodné.
Na dôvažok, začiatkom roka 2015 ma Súdna rada listom požiadala o špecifikáciu úspor na mojom daňovom priznaní za rok 2013. Ja som na tento list v zákonom danej lehote listom odpovedal a zodpovedal položené otázky.
- Ak by mal Harabinov syn nejasnosti v daňovom priznaní, Kiska by ho asi nevymenoval za sudcu alebo hej?
- PNka: Počas vychádzky mával stretnutia.
Ako sa zhovadil tento moderátor, troška roast dostal v diskusii, ale držal sa
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2019, 19:04)
36:00
Na dôvažok, začiatkom roka 2015 ma Súdna rada listom požiadala o špecifikáciu úspor na mojom daňovom priznaní za rok 2013. Ja som na tento list v zákonom danej lehote listom odpovedal a zodpovedal položené otázky.
- Ak by mal Harabinov syn nejasnosti v daňovom priznaní, Kiska by ho asi nevymenoval za sudcu alebo hej?
- PNka: Počas vychádzky mával stretnutia.
Ako sa zhovadil tento moderátor, troška roast dostal v diskusii, ale držal sa
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2019, 19:04)
Každý má iné hodnoty, ale predtým ako ísť do telky si dať upraviť vlasy za 250e mi nepríde ako občiansky kandidát.beardie napísal:velky rozhovor s Mistrikom: https://www.tyzden.sk/politika/48453/pr ... ptimizmus/
plny text rozhovoru s Caputovou: https://dennikn.sk/1138203/prezidentska ... ed56f6e29e
tito dvaja mi zatial vyhovuju
36:00
koho si len ludia z okolia bludwebov vyberu? dnes oznamil kandidaturu aj isty Jan Molnar, ktory ma tiez vyzivat v "zatajovanej praUde". snad to prispeje k tomu, ze sa ziadny bludny kandidat nedostane do druheho kola.
podla mna harabin ma to druhe kolo uz viacmenej iste
iste ani zdaleka, ale mozne urcite.
Našťastie je na strane nedemokratickej opozície celkom plno - Dano, Harabin, Kotleba, povedzme ze aj posledný kriziak nie je úplne bežný kandidát
Nech sa pekne drobia, čím ich bude viac, tým menšia šanca, že niektorý z nich sa dostane do 2. kola
Nech sa pekne drobia, čím ich bude viac, tým menšia šanca, že niektorý z nich sa dostane do 2. kola
Prečo by ho mal mať isté? V pohode to môže byť chemik vs diplomat. Ale ak by sa napr. Kotleba vzdal kandidatúry, to už by Harabin reálne hrozil.