Prezidentské voľby SR 2024

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby SR 2024

Príspevok od používateľa ephramko »

javatar napísal: 01 feb 2024, 12:45 Lebo napr. ak je asexual tak proste nespava s nikym a ziadne senzacie sa nedeju.
Podľa mňa by to bolo práveže ešte horšie, lebo taký priemerný Slovák ešte zvládne pochopiť, že niektorí chlapi sú na chlapov...ale že je Peťko asexuál? Fešný jamkatý Slováčisko z Bystrice a neznáša trtkačku? Veď to je choré. :D

Keď Peťko venčí svojho psíka, nvždy sa k nemu pridávajú len mladí bujaci so svojimi psami. :D Ale tak môžeme sa tváriť, že to je len absolútna náhoda...
retkvic napísal: 01 feb 2024, 11:59 Co som nasiel, tak zatial mali viacej statia iba zeny na Islande. Tam sa prvou damou premierky Jóhanna Sigurðardóttir stala Jónína Leósdóttir.
Myslím, že aj Belgicko či Luxemburg mali teplého ženatého premiéra. Pamätám si, ako sa pri štátnej návšteve xichtila Erdoganova manželka. Tá si vtedy asi želala, aby nežila v Turecku, ale v nejakej radikálnejšej moslimskej krajine...mala by na sebe burku a nemusela by sa baviť s tým bezbožníkom. :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Taka otazocka, keby sa do druheho kola dostal Matovic s Pellegrinym, kto by vyhral :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Urcite Pellegrini, pretoze Matovica maju ludia za blazna. To sme videli aj v parlamentych volbach. Podpora od volicov Smeru a Hlasu by bola daleko vacsia ako ma opozicia.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

retkvic napísal: 01 feb 2024, 23:06 Taka otazocka, keby sa do druheho kola dostal Matovic s Pellegrinym, kto by vyhral :D
Kedze matovica nemaju radi ani koalicny ani opozicni volici... ved aj do padlamentu sa teraz dostal len tak tak a to aj kvoli tomu, ze romom slubil peniaze za volby, plus par jeho skalnych. No pre tych co chcu tento stat vidiet horiet je Pele lepsia alternativa.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Sofiina voľba. Vyberať z nich dvoch je ako voliť si, či chceš nádor na mozgu alebo radšej nádor na prostate. Aj v prípade rakoviny existuje tretia cesta - eutanázia. A v prípade týchto dvoch je tretia cesta emigrácia.

Ja nechápem, prečo dávajú progresívne média Matovičovi priestor a volajú ho na interview/diskusiu. Aby tam mohol kydať hnoj na progresívcov/liberálov a vkuse sa sťažovať, že zlé progresívne média mu nedávajú priestor? :D Matovič sa urazil aj za to, že Monika Tódová ho predstavila ako "predsedu hnutia Slovensko, čo je bývalé hnutie OLANO". Lebo to bol jeho geniálny nápad premenovať stranu. Pritom mu chcela len pomôcť, lebo prakticky každá relevantná prieskumná agentúra hovorí, že keď merajú preferencie strán, tak respondenti im hovoria, že by volili OLANO, ale to OLANO nemôžu nájsť.

Toto je typická ukážka narcistickej poruchy osobnosti. Normálny človek má nevinnú poznámku, bez zlého úmyslu, ale narcis to berie ako útok a hneď je z vás jeho úhlavný nepriateľ...ani neviete prečo a za čo.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hej to mi tiez pride vtipne, ze Matovic stazuje v liberalnych mediych, ze mu liberalne media nedavaju pristor :D ale dari sa mu, este to len zacalo a uz strhava pozornost od dolezitych tem.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Na pobavenie odporucam:

Pocuval som to vcera, kdesi tam hovori o Pellegrinim, ze ci je teply? Ved uvidite :D Zeby mal nejake kompro?
On fakt veri, ze svojou kandidaturou pomoze Korcokovi, aby vysvetlil nejake veci. Ale to, ze ked tie "nejake veci" bude vytahovat, tak nazenie volicov Pelemu, uz mu nedoslo - lebo nech Korcok povie cokolvek, nerozhodnuti a tzv. konzervativci budu radsej verit klamarovi Pelemu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal: 02 feb 2024, 12:03 Zeby mal nejake kompro?
Ma ho rovnake ako vzdy predtym...
retkvic
Addict
Addict

ephramko napísal: 02 feb 2024, 9:05 Sofiina voľba. Vyberať z nich dvoch je ako voliť si, či chceš nádor na mozgu alebo radšej nádor na prostate. Aj v prípade rakoviny existuje tretia cesta - eutanázia. A v prípade týchto dvoch je tretia cesta emigrácia.
V teoretickej rovine a nie len tej by pre smer bolo vitazstvo oboch vyhrou.

Zatial z tej diskusie na startitup je zrejme, ze Matovic prisiel do kampane spovedat Korcoka, ze ci suhlasi so Sulikovim konanim na rozpad vlady, a bude cakat ci ho zaprie, on ho nezaprie alebo sa od tychto vyziev bude distancovat, a to ma teda Matovicovho volica nasmerovat...

Ten moderator zo startitup sa zda ze ma tych "najprominentnejsich" diskutujucich, mal u seba dokonca aj Fica, ktory sa vyhyba skoro vsetkym mediam. Mi trochu pripomina Daniela Krajcera ako si pri jednom rozhovore liskali s Meciarom.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

retkvic napísal: 02 feb 2024, 20:40 Zatial z tej diskusie na startitup je zrejme, ze Matovic prisiel do kampane spovedat Korcoka, ze ci suhlasi so Sulikovim konanim na rozpad vlady, a bude cakat ci ho zaprie, on ho nezaprie alebo sa od tychto vyziev bude distancovat, a to ma teda Matovicovho volica nasmerovat...
Inymi slovami, prisiel podporit Peleho :D
retkvic
Addict
Addict

Inymi slovami - Matovic, narcis, ktory by sa mozno aj potesil z toho keby nevyhral kandidat PS+SaS, ktory v kutiku mozno aj dufa ze sa do druheho kola dostane on, lebo keby sa dostal, tak tá predstava, ze by PS+SaS mala vyzvat na jeho volbu v druhom kole ho nesmierne rajcuje :D a to sa netyka len ich ale aj tych volicov, ktori by mali tu Sofiinu volbu, to by sa mozno citili ako Pele v spalni, pri tom by bol Matovic zrejme tiez vo vytrzeni :D, no a ked to naozaj nevyjde, tak pomoze smeru.

V com ma ale asi pravdu je to zastupenie kandidatov, preto kandiduje Harabin, Danko, Kotleba, aby zmobilizovali svojich volicov a potom ich nasmerovali do druheho kola, keby tam v tom prvom kole neboli, tak by mal Pele vecsi problem ziskat ich hlas v druhom kole, takze istu logiku to ma, akurat ze sa Matovic poklada za etalon konzervativneho volica ked superi s Harabinom, Dankom, Kotlebom a KDH... to je asi zase ten narcista.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pelegriny ziada Slovensky zvez ladoveho hokeja, aby nepodliehal politickym tlakom a pustil nasich hokeistov do KHL.

A zvez ho ma posluchnut a nepodahnut jeho politickemu tlaku a hokeistov tam neposlat, alebo ho neposluchnut a hokeistov tam nespolat? :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

javatar napísal: 01 feb 2024, 9:47 Lotyssko ma prezidenta gaya a pokial viem tak prveho pana nemaju https://en.wikipedia.org/wiki/Edgars_Ri ... 3vi%C4%8Ds
Podľa prieskumov teda asi vyhrá Pellegrini, takže po niekoľkých mužoch a jednej žene tu budeme mať aj my takého. To by ani taký veľký problém nebol, problémom je skôr to, že je to Ficova bábka. Možno ho aj týmto vydierajú.

Ale aký je Pellegrini veľký klamár viem si predstaviť, že akurát pred prezidentskými voľbami niektoré médiá Haščáka vyjdú s bombasitckou správou, že odfotili Pellegriniho s nejakou ženou. Spravili už aj väčšie svinstá ako toto, Haščák a jeho médiá stoja pevne na strane šéfa Fica. Aj teraz vo veľkom pchajú zadarmo do každej poštovej schránky nejaké extraplus, čo by mohli označiť aj ako Ficoviny, že kydajú na
Korčoka a nevedia si dosť vynachváliť Pellegriniho. Asi nevyšlo toto nejakých pár drobných, že sa distribuujú milióny výtlačkov straníckej propagandy ako vraj nejaké noviny zdarma.

Ja by som nepodcenil, že akí sú voliči hlúpi, podľa mňa si po Fica zvolia aj Pellegriniho, a čo si zvoli to si dostanú a to im aj treba. A tá druhá polovica má smolu, vládnuť tu bude mafia, toto ľudia chcú.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Zle sa to číta pred spaním... Zas čo čakať na Slovensku.
retkvic
Addict
Addict

Cesar napísal: 19 feb 2024, 21:21 Podľa prieskumov teda asi vyhrá Pellegrini, takže po niekoľkých mužoch a jednej žene tu budeme mať aj my takého. To by ani taký veľký problém nebol, problémom je skôr to, že je to Ficova bábka. Možno ho aj týmto vydierajú.
Nikto ho nicim nevydiera, je to ich sampion a vsetko musi ist stranou. Hascak je pri kazdej vlade, ci Fico alebo nefico.

Rozmyšlam, že o čo ine to bude ako za druhej a tretej Ficovej vlady, vtedy bolo obdobie kedy vladol Fico a v palaci bol Gašparovič.
S tym rozdielom, že teraz tam nebude stary pan, ale Pele a už sa tu nehra len na socialny stat ale aj na jemne tony autokracie, zmiesane s potlacanim trestnosti a koketovanim s ruskou autokraciou.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Rozdiel bude prave v tom, ze tu budeme mat autokraciu oranovskeho typu. A to je sakra rozdiel.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Aj keby neslo o to, ze JPG, ale keby si tak ludia spomenuli ako Pelle vyhlasil lockdown pre 16 nakazenych, to by mohlo zatriast...
https://www.health.gov.sk/Clanok?korona ... -sprisnene
ak by na ministerstve chceli upratovat stare tlacove spravy
Prílohy
2024-02-20 17_20_46-Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.png
retkvic
Addict
Addict

Dost dobra diskusia, Korcok Trnava 29.2, staci aj od 11 minuty.
https://www.facebook.com/ivan.korcok/vi ... 3137976955
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja som si skoro istý, že Pellegrini vyhrá. Čo čakať v krajine, kde vládnu zločinci a veľká časť obyvateľstva by chcela žiť v nejakej forme diktatúry?

Majú vymyté mozgy z asociálnych sietí.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Tradície... Čo by sme cheli od potomkov.
trad.jpg
Napísať odpoveď