prezuvky vs tenisky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

prezuvky vs tenisky

Príspevok od používateľa Zaxman »

dnes v škole nakázali že žíadne tenisky ale poriadne prezuvky .......a čo su to prezuvky ?? to mam ako nosiť te čo sme nosievali v škôlke te plátene ?
teda nvm čo si mam kupiť ............
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ony prezuvkami mysleli obicajne slapky alebo nieco na ten sposob..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak to je potom dobra blbosť ved take šlapky alebo sandale su určite viac nebezpečné ako tenisky
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no neviem nam vzdy povedali ze nemame mat ziadne "cinanky" ci ako sa to vola ani ziadne tenisky ale mame mat slapky z akeho dovodu neviem ale takto nam to bolo povedane..
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Z takeho dovodu aby sa ti nepotili nohy, si zober ked mas 8 hodin denne obute jedny tenisky a cely tyzden a pod, slapky koli tomu aby sa ti prevetravala noha :D Ale je zas pravda ze su nebezpecnejsie...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

pretože činanky robia čiary (vraj) a dobre sa v nich behá...určite lepšie ako v šlapkách. A oni nechcú aby ste behali. Ale kamoš mal v škole nike prezúvky, celkom pekné, z predu vyzerali ako tenisky ale vzadu boli vyrezané, čiže sa normálne iba nasunuli ako obyč. šlapky...učiteľky ho vždy buzerovali tak si každé ráno musel nadvihnúť nohavicu, aby bolo vidieť celú prezúvku :D .
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

U nas je to v skolskom poriadku definovane ako obuv s volnou patou, resp. nieco co dycha (teda ze ak budes mat sandale nikto ti nic nepovie) a malo by to mat svetlu podrazku... myslim ale, ze je to pre tvoje dobro, ked niekto ma asi od 8 mozno az do vecera na nohach kulty, predstav si ako to musi vonat...
(na nasej skole na to nastastie kaslu, ja sa prezuvam akurat v zime, v lete necitim potrebu...)

//este si mozes kupit take papucky vans, tie su celkom vzdusne...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ak sa dobre pametam triedny to okomentoval takto : v slapkach sa nerozbehnes tak ako v teniskach :lol: :lol: nemam sajnu co tym myslel :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stačia obyčajné šlapky. Inak myslím, že je fakt pre nohu lepšie, keď nosíš nejaké voľné šlapky ako tenisky celých 6 alebo 7 hodín v škole. Jednak sa Ti v tom noha potí a tiež to nie je podľa mňa najkomfortnejšie :?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mierne mimo témy napíšem, že jeden spolužiak provokatér raz v zime spravil takú vec, že celý deň mal obuté zimné bagandže a riadna zaviazané a pred poslednou hodinou sa vizul a ponožky vyložil na radiátor pri katedre :) :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

U nás tiež trepali niečo o šlapkách, ale každý nosí to, čo chce.
A neviem, akým spôsobom môžu zakázať nosenie niečoho iného ako šlapky ( ak to teda nie sú fakt nejaké zimné bagandže ).

Ja som istý čas chodil v 3-dierkových steeloch, zato mi solídne pi*******... :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mali by byť radi, že sa vôbec prezujete. :) a nie ich ešte trápiť, do čoho.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja by som skor povedal zeby sa potesili sandalam ako slapkam...hlavne ak mate v skole vela schodov (co my sme mali, a vacsina "ohoblovanych" a riadne smyklavych)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

u nás to fungovalo, že sme sa museli prezúvať pri vchode, samozrejme vchod patrične strážený. Mali sme v triede asi 5 párov šľapiek, tak tie sme si pri vchode striedali. Jeden sa prezul, šiel do triedy, prezul sa naspäť do svojich tenisiek a ak niekto pri vstupe potreboval, zaniesli sa mu znovu šľapky.

Okrem toho, že máš vetranú nohu, čo je viac-menej tvoj problém samozrejme za predpokaldu, že svojim vyzutím nebudeš otravovať nosy ostatných, nám bolo vysvetlené, že veľa študentov používa jednu obuv na bežné chodenie po vonku, takisto ako prezúvky a rovnako aj na telesnú. Tým pádom chodením v rovnakých teniskách zašpiníš podlahu v triede a takisto aj v telocvični. Preto vraj treba nosiť prezúvky.
Napísať odpoveď