Príťažlivosť alebo odpudivosť?
Príťažlivosť alebo odpudivosť?
Chcela by som sa Vás opýtať na názor: Ak niekto voči nejakej osobe prejavuje záujem,ale tá druhá osoba záujem absolútne nemá alebo ho časom stratila ,myslíte si, že to tej prvej osobe imponuje rsp.je to pre ňu motivujúce či príťažlivé? Myslím tým to, že sa tá prvá osoba bude ešte viac snažiť a bojovať,aby tú druhú osobu získala alebo naopak aj ona stratí záujem? Čo si myslíte?:)
Re: Príťažlivosť alebo odpudivosť?
mozno este chvilu ten zaujem potreva ale pokial je ten clovek inteligentny tak ho to rychlo prejde
ja bojujem a neviem prestat 
P,ta radsej kasli na to..kvoli sebe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pochopitelne sa strasne neradi vzdavame nasich hraciek, tak nas to chvilu sere a snazime sa ich ziskat spat ... ked je ale nadslnko jasne, ze z toho mracka uz moc nezaprsi, tak sa na to rozumny clovek co chce sam pre seba dobre vykasle
... su ale kastrati co sa budu nahanat za suknou co ich odkopla aj 5 rokov (a naopak)
... ale to ja nepochopim 
laska nepustinordkapp_pb napísal:pochopitelne sa strasne neradi vzdavame nasich hraciek, tak nas to chvilu sere a snazime sa ich ziskat spat ... ked je ale nadslnko jasne, ze z toho mracka uz moc nezaprsi, tak sa na to rozumny clovek co chce sam pre seba dobre vykasle... su ale kastrati co sa budu nahanat za suknou co ich odkopla aj 5 rokov (a naopak)
... ale to ja nepochopim
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na lasku treba dvoch
... ked, tak sympatie nepustia 
Sorac ot,ale nord.ja cumim..ty si mudrejsi nez by som kedy predpokladala,od teraz si budem pozornejsie vsimat tvoje prispevky/
..a 100% kvitujem,kto chce sam pre seba dobre",tam kde je zjavny nezajem,by si nemal nic nahovarat a radsej nechat plavat..aspon rozumni ludia to tak praktizuju
..a 100% kvitujem,kto chce sam pre seba dobre",tam kde je zjavny nezajem,by si nemal nic nahovarat a radsej nechat plavat..aspon rozumni ludia to tak praktizuju
-
Bushido
Medium Professional
To je ten problém... Ludia su hlúpy, preto musia dostať facku, aby zistili ze zivot ide ďalej. Nastastie som nikdy nebol tak zaľúbený aby som nieco podobne zazil...
-
javatar
Hardcore addict
su a vzdy budu ludia ktory sa bude zbytocne snazit dalej, ale aj ludia ktory to zbytocne vzdaju...
nemyslim si ze pociatocny nezaujem z jednej strany (najma zo strany zeny) je vec nemenna...
na druhej strane iste predispozicie pre vztah byt musia...
Mudrost spociva (aj) v umeni rozoznat, ci to ma v danom konkrenom pripade zmysel.
nemyslim si ze pociatocny nezaujem z jednej strany (najma zo strany zeny) je vec nemenna...
na druhej strane iste predispozicie pre vztah byt musia...
Mudrost spociva (aj) v umeni rozoznat, ci to ma v danom konkrenom pripade zmysel.