Pri update hlasi chybu

Všetko ohľadom Linuxu...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Pri update hlasi chybu

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim vsetkych, dneska mi nabehli updaty, tak som ich nainstaloval az na jednu kniznicu. Vzdy mi vyhodi error v prilohe. Neviem, co s tym, skusal som tu kniznicu aj vymazat z /usr/lib ale nepomohlo. Chyba na screenshot1 sa mi zjavi, ked dam nainstalovat, toto na screenshot2 sa mi zjavi pri zatvorení prvej hlasky. Diki moc
Prílohy
Screenshot2.png
Screenshot1.png
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

a) dpkg --configure -a

b) apt-get check ??

Iný mirror?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Diki Cesar :), som skusal aj ine mirrory, stale rovnaka chyba. Ale ked som dal mirror na TUKE, tak mi to nainstalovalo, vsetko prebehlo ok az na to, ze zahlasilo, ze mam jeden balik poskodený a mam pouzit filter pre najdenie. Takze po dlhom uvazovaní, kde takato funkcia je :) som spustil synaptic, nastavil si filter pre broken packages a naslo transcode, tak som ho odinstaloval. No v tom okne, kde mi pise, co bude odstranene pripadne nainstalované, mi stale vypisovalo, ze aj ta kniznica libmjpeg* , tak som si ju vyhladal a ona bola oznacená pre instalaciu. Odznacil som ju, odinstaloval staru aj spolu s transcode, nainstaloval novu a uz islo aj transcode nainstalovat bezproblemov. Takze vsetko je uz v poriadku. Uf, vycerpávajuce :)

Edit: neviem preco, ale mne v terminali nefunguje sudo apt-get check, command not found :?:
Napísať odpoveď