Ahojte,potreboval by som poradit od vas.Mam priatelku a je to super baba,len jediny problem ze jej akosi nechuti sa bozkavat .povedala ze to je take zvlastne...myslite ze sa stym da nieco spravit?mam sa s nou o tom porozpravat?A este vas prosim,prispevky typu "lol" , "to mas super priatelku" pisat nemusite.Dakujem
rixo napísal:Ahojte,potreboval by som poradit od vas.Mam priatelku a je to super baba,len jediny problem ze jej akosi nechuti sa bozkavat .povedala ze to je take zvlastne...myslite ze sa stym da nieco spravit?mam sa s nou o tom porozpravat?A este vas prosim,prispevky typu "lol" , "to mas super priatelku" pisat nemusite.Dakujem
Baby v nižšom veku maju radi hlavne olizovačky , nechutia im skor iné veci Tak bude je problem v tom že to nevíš alebo si davaš cibuláky ... Alebo si prvy a je este "nedozretá"
Moja spoluziacka opisovala tiez svoju prvu pusu za nie velmi prijemnu aj ked vlastne chlapec nic nepokazil jednoducho sa jej to nepacilo. No po case prisla na chut...skus experimentovat sa jej to zapaci
ano presne ste odhadli moj problem ,btw-ona to skusila prvy raz a asi (dufam si na to zvykne) .vek?no ja mam 16 a ona 14 ,ale mne to nevadi,ked mam pravdu úpovedat mal som uz aj 16 rocnu ale tu co mam teraz s tymi "starsimi"nemozem porovnavat,no cest vinimkam.dakujem za super rady
rixo napísal:no ja mam 16 a ona 14 ,ale mne to nevadi,ked mam pravdu úpovedat mal som uz aj 16 rocnu ale tu co mam teraz s tymi "starsimi"nemozem porovnavat,
preco to teda rozoberas ? ....nam sa vyhovarat / ospravedlnovat nemusis
ja si myslim ze problem je skor v tom,ze prvy chalan s ktorym sa bozkavala,sa bozkavat nevedel,a teraz sa nechce ani s tebou,ale povedz jej ,ze aspon nech skusi a ak sa budes dobre bozkavat,ako chlapi z telenovely,tak mas uspech zaruceny
mozno vie jej mama, ze ma starsieho priatela a preto jej radsej pri babskom rozhovore nahovorila, ze ked sa so starsim bozkava tak jej do ust prelietaju neviditelne komare
neboj, ona si este zvykne, je mlada, bozkavala sa prvy krat a mozno sa boji aj tvojho juniora ak ho trosku citila
nee ja som prvy s ktorym sa bozkAVALA,ale asi to bude v tom ze to bol jej prvy...ale toho z tej telenovely vyskusam
edit: 2 jimino- juniora? tak asi to bude v tom no hehe
rixo napísal:nee ja som prvy s ktorym sa bozkAVALA,ale asi to bude v tom ze to bol jej prvy...ale toho z tej telenovely vyskusam
edit: 2 jimino- juniora? tak asi to bude v tom no hehe
kamo ma neser ze ked sa bozkavas ti stoji ,,tak ho riadne vybuchaj predtym,,ale myslim ze ak ho citila,,tak je len spokojna,takze ho radsej nepráš
sme sa porozpravali a ona vravela ze bola moc napeta a okrem toho sme sa prvy krat bozkavali v dazdi ( ) cize to mala take napikacu,preto jej to nechutilo asi .
rixo napísal:Ahojte,potreboval by som poradit od vas.Mam priatelku a je to super baba,len jediny problem ze jej akosi nechuti sa bozkavat .povedala ze to je take zvlastne...myslite ze sa stym da nieco spravit?mam sa s nou o tom porozpravat?A este vas prosim,prispevky typu "lol" , "to mas super priatelku" pisat nemusite.Dakujem
Mozno si mnohi pomyslia,ze som vol,ale...Moze to byt aj kludne zapachom z ust-clovek si sam svoj neciti Takze umyvat zuby,jazyk pravidelne a skvela vec-zuvacky