pridanie kreditky do paypalu
pridanie kreditky do paypalu
mam jeden problemik
Zriadujem si paypal mam Visu embos.
Všekto okey zadal som číslo karty a tak ale potom mám zadat
Expanded Use Number. čo to je?
Je to PIN karty?
Volal som do banky samozrejme nevedeli a povedali ze ten kod nemam
nikde davat a pouzivat iba pri vybere s bankomatu
PORADTE DIK
Zriadujem si paypal mam Visu embos.
Všekto okey zadal som číslo karty a tak ale potom mám zadat
Expanded Use Number. čo to je?
Je to PIN karty?
Volal som do banky samozrejme nevedeli a povedali ze ten kod nemam
nikde davat a pouzivat iba pri vybere s bankomatu
PORADTE DIK
no vzadu karty je 3 miestny ale ja mám zadat 4 miestny
Ale teraz mám iný problém. Kedže som ten kód zle zadal tak sa karta blokla.
Contact Us - Getting Started - Enter Expanded Use Number ($1.95)
Have you received your PayPal Expanded Use Number?
YES or NO
Nevjete poratit?
To mi pošlú ten expanded number za 2 doláče alebo čo?
[/code]
Ale teraz mám iný problém. Kedže som ten kód zle zadal tak sa karta blokla.
a potom sa to pýta na nejakýThis card has been disabled for entry into the PayPal system
Contact Us - Getting Started - Enter Expanded Use Number ($1.95)
Have you received your PayPal Expanded Use Number?
YES or NO
Nevjete poratit?
To mi pošlú ten expanded number za 2 doláče alebo čo?
[/code]
Prave dnes som dokoncil registraciu 
co potrebujes:
po zaregistrovani si pridas kartu, zadas cislo karty, platnost karty (uvedena na karte), tusim aj meno, na koho bola vystavena, a to CVV ci co je vacsinou vzadu na karte, na mieste kde mas obvykle podpis.
Bud su to 3 cisla, alebo nejake dlhsie cislo, no na jeho konci su medzerou oddelene 3 cisla....
Z uctu ti stiahne 1,5€. Vtedy potrebujes zadat expanded use number - neviem aku mas banku, no podla mojich skusenosti, aj skusenosti inych ludi, to nenajdes v i-bankingu pri popise transakcie, musis si pockat na vypis co ti pride postou. Nakolko u mna s tym boli mensie komplikacie s vypisom (postou nejak nedosiel, aj ked som mal nastavene mesacne, a cakal som uz vyse 1,5 mesiaca, a na vypise papierovom, ktory som si vyziadal v banke, tento udaj tiez nebol), zavolal som na Tatra Dialog (mam ucet v tatrabanke). Nastastie som natrafil na chlapika, ktoremu ked som spomenul PayPal, hned vedel o co ide....
Overil si naozaj ci som to ja (chcel meno, rod.c. alebo c.karty ktoru si na paypal pridaval, heslo ku platobnej karte). Nasledne mi nadiktoval 4-miestny ciselny kod. Ten zadas na paypal stranke (po prihlaseni mas status - unverified (neovereny) a vedla toho tlacitko GET VERIFIED - tam zadas ten 4-miestny kod, a registracia je hotova.
To 1,5€ pokial viem ti na ucet nevratia, ale odrataju ti to z prvej transakcie co uskutocnis. Napr. ak zaplatis nieco za 6,5€, v skutocnosti ti z uctu "strhne" iba 5€.
najlepsie je ozaj zavolat na nejaku linku co ma tvoja banka (volal som asi 2 minuty po tom, co mi to z uctu stiahlo 1,5€). Ak ti bude tvrdit ze nevie o co ide, alebo uistovat ta, ze nic take on/ona nevie zistit, dozaduj sa niekoho ineho, pretoze to urcite bude niekto vediet.
tak vela zdaru
co potrebujes:
po zaregistrovani si pridas kartu, zadas cislo karty, platnost karty (uvedena na karte), tusim aj meno, na koho bola vystavena, a to CVV ci co je vacsinou vzadu na karte, na mieste kde mas obvykle podpis.
Bud su to 3 cisla, alebo nejake dlhsie cislo, no na jeho konci su medzerou oddelene 3 cisla....
Z uctu ti stiahne 1,5€. Vtedy potrebujes zadat expanded use number - neviem aku mas banku, no podla mojich skusenosti, aj skusenosti inych ludi, to nenajdes v i-bankingu pri popise transakcie, musis si pockat na vypis co ti pride postou. Nakolko u mna s tym boli mensie komplikacie s vypisom (postou nejak nedosiel, aj ked som mal nastavene mesacne, a cakal som uz vyse 1,5 mesiaca, a na vypise papierovom, ktory som si vyziadal v banke, tento udaj tiez nebol), zavolal som na Tatra Dialog (mam ucet v tatrabanke). Nastastie som natrafil na chlapika, ktoremu ked som spomenul PayPal, hned vedel o co ide....
Overil si naozaj ci som to ja (chcel meno, rod.c. alebo c.karty ktoru si na paypal pridaval, heslo ku platobnej karte). Nasledne mi nadiktoval 4-miestny ciselny kod. Ten zadas na paypal stranke (po prihlaseni mas status - unverified (neovereny) a vedla toho tlacitko GET VERIFIED - tam zadas ten 4-miestny kod, a registracia je hotova.
To 1,5€ pokial viem ti na ucet nevratia, ale odrataju ti to z prvej transakcie co uskutocnis. Napr. ak zaplatis nieco za 6,5€, v skutocnosti ti z uctu "strhne" iba 5€.
najlepsie je ozaj zavolat na nejaku linku co ma tvoja banka (volal som asi 2 minuty po tom, co mi to z uctu stiahlo 1,5€). Ak ti bude tvrdit ze nevie o co ide, alebo uistovat ta, ze nic take on/ona nevie zistit, dozaduj sa niekoho ineho, pretoze to urcite bude niekto vediet.
tak vela zdaru
k tomu co si napisal tesne predomnou - nakolko si zadal to zle cislo (teda predpokladaju, ze karta nie je tvoja, dal si tam nieciju inu kartu, a teda si si ten EUN iba tipol, zablokovali ju na paypal sluzby - teda ze nemoze byt pouzita...
podla toho co pises - skus kliknut na ENTER EXPANDED USE NUMBER - aj keby to bol 1,9 dolara, to ta snad nezabije, mozne je, ze ti znova stiahne 1,9 dolara, a ihned po tom volaj na nejaku infolinku co ma tvoja banka
podla toho co pises - skus kliknut na ENTER EXPANDED USE NUMBER - aj keby to bol 1,9 dolara, to ta snad nezabije, mozne je, ze ti znova stiahne 1,9 dolara, a ihned po tom volaj na nejaku infolinku co ma tvoja banka
na to ENTER EXPANDED USE NUMBER sa kliknút nedá. Dá sa odpovedat ano/nie.
či už mám to expan. number alebo nie.
Ja ho nemám ale je možné že medzičasom ako som si zablokoval kartu
na paypal služby mi 2eurá stiahli čiže, by som to expanded mohol zistit ale je mi to nanič lebo nemožem používat svoju kartu na paypal.
Už som im napísal mejla. Typujem, že budú chcet odomna nejaký fax s dokumentáciou karty.(že som naozaj majitelom)
Nevjete kde najst ten formulár?
či už mám to expan. number alebo nie.
Ja ho nemám ale je možné že medzičasom ako som si zablokoval kartu
na paypal služby mi 2eurá stiahli čiže, by som to expanded mohol zistit ale je mi to nanič lebo nemožem používat svoju kartu na paypal.
Už som im napísal mejla. Typujem, že budú chcet odomna nejaký fax s dokumentáciou karty.(že som naozaj majitelom)
Nevjete kde najst ten formulár?
Podla toho co citam si musel skusat viac krat nejake cislo bo si nevedel o ake ide. Bo ja som sa pri jedej karte sekol 2x, ale nebloklo mi to. To cislo zistis ak zatelefonujes na infolinku banky kde mas vedenu kartu. Spojis sa s operatorom a tam by uz mali vediet. Vo VUB ak som spomenul PayPal ze potrebujem nejake cislo z vypisu hned vedela oco sa jedna. Len overila udaje ci som naozaj majitel a nadiktovala mi ho. Ak nebudu vediet potrebujes posledne 4 cisla z danej transakcie ktoru spravil PayPal.
no, tak mi poradili v bankeSTomko napísal:co uz....za vlastnu hlupost sa plati
nech tam dam posledné 4-číslie, potom nech tam dám 3-číslie, a ešte raz som dal posledné 4-číslie a už to bolo bloknuté.
Ináč paypalu sa moc nechce odpisovat? Lebo na ich odpoved už dost dlho čakám.
Taký problém sa može riešit cez min. 3-4 mejle čo pri ich odozve trvá
asi 8dní
Asi to treba riešit prostredníctvom telefonu
Peniaze (asi 1,5 eur) by mali vratit, ked ty posles poziadavku na overenie, spracuju ju, a nasledne ked zrealizujes nejaku platbu cez paypal peniaze by ti mali pribudnut naspat.-hitman- napísal:ja som zadal vsetko ako ma byt napisalo ze vybavenie do 3-4 pracovnych dni ale doteraz mi tam pise unverified a ziadny bonus neprisiel
pokial ti to pise status UNVERIFIED, znamena to ze si sa zaregistroval, 1,5€ ti to stiahlo, no este si nezadal expanded use number-hitman- napísal:ja som zadal vsetko ako ma byt napisalo ze vybavenie do 3-4 pracovnych dni ale doteraz mi tam pise unverified a ziadny bonus neprisiel
zavolaj na nejaku linku tvojej banky, pekne sa predstav a povedz ze chces vediet expanded use number - alebo teda ze si sa zaregistroval na paypal a potrebujes cislo transakcie. Ak je zdatnejsi clovek, s ktorym telefonujes, tak presne vie, ktore 4 cisla potrebujes. ak nie, tak nech ti nadiktuje cele cislo, a ty si podla toho, co ti prisiel mail, tam je napisane, v akom tvare to ma byt, a ktore 4 cisla su potrebne (example, PayPal 1234*(EXPUSE))
a ten bonus sa ti prejavi pri prvej platbe. Napr. budes platit 6,5€ za nieco, no v skutocnosti ti to z uctu stiahne uz len 5€
Ma tam niekto regnutu Debetnu MasterCard Standard od VUB? Chcem vediet ci na tuto kartu sa daju z paypalu poslat prachy. Volal som do banky a vraveli ze ta karta neumoznuje prijem len platby. Som z toho nejako zmeteny bo som niekde cital, ze ak si chcem poslat prachy z paypalu musi ta karta co tam mam zadanu podporovat aj prijem.