Pridrziavanie viac kamoske, ako priatelovi
Tak, uvediem veci na pravu mieru!!tu ide oto ze oni musia ist, ona to ani tak nechce aby isli, proste musia!to je jedno ok?mozno inokedy!no proste islo oto, ze ja som povedal mojej priatelke ze podme do kina, ona ze super podme. a film sme SPOLU ONA A JA vybrali Simpsonovcov! to bolov pondelok asi. a teraz rano pridem na icq, a naraz nejdeme na simpsonovcov maje sa nechce podme na ine lebo maja nechce vidiet simpsonovcov!Tak jaaa kurv* pozvem jej kamratki a oni mi budu diktovat nee?!kokos my sa teraz tak hadame, ze no ty kokos!vsetko si davame na oci lebo jedno co neznasam je ked uprednostuje kamoski predomnou!!to neznasam!!a preto sa stale aj hadame!!
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tiež mám teraz podobný problém, len ja sa snažím ziskat jedno dievča a ona nikdy namna nemá čas lebo skoro vždy je s rodinou, či s mamou či s ujom. Bol som znou len pár krát a nebolo nanej vidno že je jej somnou zle, bola celkom rada. Mali sme naplanované kupalíska atd... a všetko zrušila kvoli rodine. Už mi je blbe jej tolko písat či volat. A vonku s kámošmi chodí strašne málo. Neviem čo mám robit a neviem čo si mám mysliet. Myslite že má zmysel ju dobijat?
Prepačte že som to napísal sem ale nechcel som zakladat novu tému.
Prepačte že som to napísal sem ale nechcel som zakladat novu tému.
Sorry, ja viem, že som ti tým moc nepomoholjohny141 napísal:Tak to si dorazil, akoze FAKT!!!
No nee, ty kokos, ak si to nenecháš, tak nebudú... Nenecháš neznamená poslať ich do teplých krajín, ale dohodnúť sa s nimijohny141 napísal:Tak jaaa kurv* pozvem jej kamratki a oni mi budu diktovat nee?!kokos my sa teraz tak hadame, ze no ty kokos!
edit:
skapemt0m4s3 napísal:A divis sa takemu spravaniu? Nedavno zistila, ze bobra nema len na cikanie, este bude musiet dospiet.
V prvom rade sa upokoj. Nie je dobre, keď si vytočený a riešiš veci s horucou hlavou.johny141 napísal:Tak, uvediem veci na pravu mieru!!tu ide oto ze oni musia ist, ona to ani tak nechce aby isli, proste musia!to je jedno ok?mozno inokedy!no proste islo oto, ze ja som povedal mojej priatelke ze podme do kina, ona ze super podme. a film sme SPOLU ONA A JA vybrali Simpsonovcov! to bolov pondelok asi. a teraz rano pridem na icq, a naraz nejdeme na simpsonovcov maje sa nechce podme na ine lebo maja nechce vidiet simpsonovcov!Tak jaaa kurv* pozvem jej kamratki a oni mi budu diktovat nee?!kokos my sa teraz tak hadame, ze no ty kokos!vsetko si davame na oci lebo jedno co neznasam je ked uprednostuje kamoski predomnou!!to neznasam!!a preto sa stale aj hadame!!
-Hňeď, ako to predýchaš, že Maja nechce ísť na simpsonovcov, tak zavolaj svojej najmilšej a povedz, že si sklamaný, lebo si chcel ist s nou a spolu si vybral film... blablabla proste čo je vo veci.
-Ak nepomôže, podvečer jej povedz, že ideš so Zuzou (vyber si nejaku babu, čo by teoreticky šla) ideš na simpsonovcov. Ty nechceš vidieť horor, Maja Simpsonovcov, nech si čajka vyberie.
=Možno sa povadite a bude to na rozchod, nebude ta chciet vidiet. Uvedom si ale, že 15 ročna pubertačka nemusí byť vhodná na vzťah. Keď to pohorí na takejto banalite, ďalej by to nikam neviedlo.
podľa mňa si to musíte vydiskutovať, veď prečo nejdeš s ňou a s kamoškami na horor a potom vy dvaja na simpsonovcov? a budete všetci spokojní, ide o to, že raz musíš spraviť kompromis ty a raz ho spraví ona, nebudte jak malé decká čo sa hadájaú o hračku, ste spolu a ak sa máte radi, tak sa nehádajte pre hlúposti, podľa mňa nedala prednosť kamarátkam, len sa jej nechcelo hádať a myslela si, že ty to s filmom pochopíš skorej....
-
mirak2
Hardcore addict
15 rokov = nadherny vek plny infantilne dementnych "vztahov"
toto co vystraja znamena ze este mozno ani nevie na co ma bobra, pripomina mi to ako mojmu kamosovi jeho "objekt" pri otazke ci nejde na pizzu zadrel "pockaj zavolam lucii a potom ti poviem"
posli ju do paže za kamoskami a uzivaj si slobody

toto co vystraja znamena ze este mozno ani nevie na co ma bobra, pripomina mi to ako mojmu kamosovi jeho "objekt" pri otazke ci nejde na pizzu zadrel "pockaj zavolam lucii a potom ti poviem"
posli ju do paže za kamoskami a uzivaj si slobody
Krasne napisanemirak2 napísal:15 rokov = nadherny vek plny infantilne dementnych "vztahov"
posli ju do paže za kamoskami a uzivaj si slobody![]()
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pre teba je to teraz infaltilne, ale som si na 100% isty, ze ked si mal 15 rokov, tak si tiez mal vztah. Takze by som ho neodsudzoval. A okrem toho, kazdym rokom sa mi zda, ze vekova hranica, ci uz vo vztahoch alebo sexe ide dole. Je to nieco, s cim sa je treba zmierit. Neviem, kolko mas rokov, ale predpokladam, ze tazko viac, ako 18-19, takze on az take dieta nie je a ty tiez nie si az taky dospelak.
Spat k teme a problemu. Chalanisko, ved si to vyjasni s tou babou jednoducho. Jej povedz, ze do kina si chcel ist s nou, aby si mohol byt s nou, stravit s nou sam nejaky cas a uzit si jeden druheho. Nech si potom nevodi kamaratky so sebou. Ak to nedokaze pochopit, tak trosicku pohroz, ze nech sa rozhodne, ci chce mat teba alebo kamaratky. Samozrejme, nie tak, aby si ju dostal do situacie, ze si musi medzi vami vyberat. Ale ked pride na take nieco, ako je napr. toto kino, tak aby si vedela zariadit veci tak, ze chce byt so svojim chalanom a netahat pritom svoje kamosky.
Opodstatnenie je samozrejme aj vo vasom veku, ale normalny rozhovor by vela veci mohol napravit.
Vela stastia.
Spat k teme a problemu. Chalanisko, ved si to vyjasni s tou babou jednoducho. Jej povedz, ze do kina si chcel ist s nou, aby si mohol byt s nou, stravit s nou sam nejaky cas a uzit si jeden druheho. Nech si potom nevodi kamaratky so sebou. Ak to nedokaze pochopit, tak trosicku pohroz, ze nech sa rozhodne, ci chce mat teba alebo kamaratky. Samozrejme, nie tak, aby si ju dostal do situacie, ze si musi medzi vami vyberat. Ale ked pride na take nieco, ako je napr. toto kino, tak aby si vedela zariadit veci tak, ze chce byt so svojim chalanom a netahat pritom svoje kamosky.
Opodstatnenie je samozrejme aj vo vasom veku, ale normalny rozhovor by vela veci mohol napravit.
Vela stastia.
-
mirak2
Hardcore addict
p4ra: v 15 som mal plnu hlavu takych somarin ako ma Sheep teraz, ked si pozries niektore jeho prispevky...vztah som nemal doteraz a ti poviem ze radsej ziadny ako tieto pseuda...moj brat ma teraz 15 a ma "vztah" ale so vsim vsudy - vsetkymi prilohami...a neviem ci mam zavidiet alebo krutit hlavou kam ten svet speje...
k teme uz nemam co povedat, tak pisem offtopic, verim v boha ze nebudem odmeneny basou
jaj sry
k teme uz nemam co povedat, tak pisem offtopic, verim v boha ze nebudem odmeneny basou
spravaj sa ako chlap a nenechaj so sebou zametat 
ja by som to riesil zrejme tak, ze bud by som povedal kamoske Hooroo a siel na Simpsonovcov len s tou druhou a priatelkou...a keby boli pindy zo strany priatelky, ze za kazdu cenu musi ist aj ta druha...tak priatelku vezmem na Simsonovcov > SAMU...a potom nech si ide s kamoskami na horor
ja by som to riesil zrejme tak, ze bud by som povedal kamoske Hooroo a siel na Simpsonovcov len s tou druhou a priatelkou...a keby boli pindy zo strany priatelky, ze za kazdu cenu musi ist aj ta druha...tak priatelku vezmem na Simsonovcov > SAMU...a potom nech si ide s kamoskami na horor
To je uz co za blbost?
Moju babu by som v zivote nedostal na Simpsonovcov... Inac hned som pozeral ze kedy je premiera v nasom meste ale dajako nie je
.... No keby to bolo na mne tak jej poviem: chod si kam chces ja idem na Simpsonovcov ak povie dobre tak zavolam dajakeho kamosa a dobre by sme sa pobavili
.... Ony mozu ist na ten horor co chceli a vsetci su spokojni
...ked by sa jej nepacilo tak jej naznac ae Simpsovia su dolezitejsi ako dajaky horor a jej kamosky a zbadas co sa stane
...ked by sa jej nepacilo tak jej naznac ae Simpsovia su dolezitejsi ako dajaky horor a jej kamosky a zbadas co sa stane
rada
no...ja by som povedal ze ja by som nechodil na rande s priatelkou a jej kamoskami...urcite by to ani ona nexcela a ja uz duplom jednoducho ked idems nou do kina tak preto aby sme boli my dvaja spolu..na kamosky ma cas...co keby si bol vtedy povedal ze tak chodte si na horor a ja budem doma...isli by a mozno by si jej aj zacal chybat a pouvazovala by o tom co spravila...a isli by ste iny den na simspons..hm?
-
mad dogg.SK
Medium Expert