Zdravím, mám nasledovný problém:
Pred dlhším časom som nejakým nedopatrením vytvoril priečinok s názvom "kôš" nejde o ten kôs do ktorého hádžete veci ktoré chcete zmazať, ale o jeho akúsi kópiu, ktorá tento účel nespĺňa. Problém je v tom že tento súbor z plochy neviem vymazať. Keď dám odstrániť, tak mi pc oznámi: "Tento priečinok sa zdieľa s inými používateľmi, ak tento priečinok odstránite, nebude sa zdielať", keď dám napriek tomu delete, tak sa priečinok asi minútu vymazáva (aj keď má 0 bajtov) a potom sa vymaže, no keď reštartujem PC, tak sa tam znovu objaví... Neviete mi poradiť čo s tým ?
priečinok neviem zmazať
Re: priečinok neviem zmazať
Skús program Unlocker
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nikto nevie ?
-
Soviet
Darca
Hmm skorej to vypada, ze niektory program, ktory pouzivas ho po spusteni potrebuje na svoju pracu a tak ho stale vytvara..
Neinstaloval si ziadny soft, ktory by mohol nieco taketo sposobovat? Popripade po zmazani daj start --> spustit --> napis cmd -> ok a prepnisa na dany disk a napis chkdsk a daj enter
Neinstaloval si ziadny soft, ktory by mohol nieco taketo sposobovat? Popripade po zmazani daj start --> spustit --> napis cmd -> ok a prepnisa na dany disk a napis chkdsk a daj enter
-
G0lDiER_
King
no a prave na to je unlocker.
ten ti prezradi ktora aplikacia ten priecinok drzi a vie ju killnut.
ten ti prezradi ktora aplikacia ten priecinok drzi a vie ju killnut.